Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 21:02 @Sex
Μου εχει τυχει και εμένα.. Μηπως χτυπησες το αρχίδι;; Μου ειχε τυχει οταν πανω σε ξυλο που επεζα ειχα φαει μερικές.. Αν αυριο δεν ειναι καλυτερα εστω και λιγο πηγαινε γιατρό μη το ρισκάρεις
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να εξπερματώσω (εδώ και 1 μέρα)
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 02:06 @Μηχανήματα
Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι επειδη ειναι πορτ απο playstasion...Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις τη λυση ,θα παει τζαμι...(δοκιμασμενο)
Πήγαινε στο θέμα: GTA IV
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 00:03 @Sex
Γεια σας παιδες.. Εμενα η κοπέλα μου εχει 2 μηνες καθυστερηση γενικά ηταν στο μηνα και καμποσες μερες. 100% δεν ειχε σπασει προφυλακτικό κτλ , χωρις προφυλαξη δε καναμε εκτος απο λιγο στην αρχη .. λιγο για λιγοτερο απο μισο λεπτο(οχι καθε φορα) αλλα ποτε αφου εχω ηδη τελειώσει μιας και μενει ποσοτητα σπερματος οσο και να το σκουπισεις κτλ.. Γενικα τους τελευταιους μηνες ειχε μεγαλες καθυστερησεις αλλα ποτε τοσο πολυ.. τωρα ειναι υπερδιπλασια... Καναμε 2 τεστ εγκυμοσυνης και ηταν αρνητικά. Ο γιατρος εδωσε χαπια για προκληση περιοδου νομιζω αλλα δεν ρωτησε καν για εγκυμοσυνη.... Λετε να υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εγκυμοσυνης;; ΤΟ κακο ειναι οτι δε θελει καν να κανει κανονικη εξεταση... Πήγαινε στο θέμα: Eγκυμοσύνη-περίοδος
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 23:12 @Sex
Γεια σας παιδες.. Εμενα η κοπέλα μου εχει 2 μηνες καθυστερηση γενικά ηταν στο μηνα και καμποσες μερες. 100% δεν ειχε σπασει προφυλακτικό κτλ , χωρις προφυλαξη δε καναμε εκτος απο λιγο στην αρχη .. λιγο για λιγοτερο απο μισο λεπτο(οχι καθε φορα) αλλα ποτε αφου εχω ηδη τελειώσει μιας και μενει ποσοτητα σπερματος οσο και να το σκουπισεις κτλ.. Γενικα τους τελευταιους μηνες ειχε μεγαλες καθυστερησεις αλλα ποτε τοσο πολυ.. τωρα ειναι υπερδιπλασια... Καναμε 2 τεστ εγκυμοσυνης και ηταν αρνητικά. Ο γιατρος εδωσε χαπια για προκληση περιοδου νομιζω αλλα δεν ρωτησε καν για εγκυμοσυνη.... Λετε να υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εγκυμοσυνης;; ΤΟ κακο ειναι οτι δε θελει καν να κανει κανονικη εξεταση... Πήγαινε στο θέμα: Eγκυμοσύνη-περίοδος |