Πρόβλημα ή όχι?
Μήνυμα #82822 από ONeos στις 31 Ιουλίου 2011, 3:11μμ
Γεια σας . Είμαι 15 χρονών και έχω μια απορία . Οταν το πέος μου δεν είναι σε στύση και δοκιμάσω να κατεβάσω το πετσάκι τότε το κεφαλάκι βρίσκετε κανονικά εκτός! Οταν πια βρεθώ σε στύση , το πέος μου έχει ένα μήκος περίπου 16 και μισο εκατοστά , παρ'όλα αυτά το κεφαλάκι φτάνει μέχρι ενα μικρό σημείο πριν κατέβει τελείως , αλλά δεν κατεβαίνει . Μήπως πρέπει να το ζορίσω και να πονέσω πολύ αλλα μετά θα είναι μια χαρά ? Ή έχω πρόβλημα ? Διάβασα κάτι περι φίμωσης ... Λένε πως δεν είναι κάτι σημαντικό κια πως άμα θες μπορείς να κάνεις περιτομή . Επίσης , αυτό είναι πιθανό να πειράξει μία κοπέλα? Συγνώμη για τα λόγια αλλά δεν ήξερα και τις επιστημονικές εκφράσεις . Ουφ , έβγαλα ένα βάρος απο πάνω μου. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82823 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2011, 3:19μμ
Mια κοπελα δεν θα πειραξι αλλα δεν θα σε αφησει εσενα να το χαρεις γιατι λογικα θα πονας.Πυθανον ειναι μικρου βαθμου φιμωση η οποια δεν χρειαζεται χειρουργικη επεμβαση.Απλα θα πρεπει οταν βρισκεσαι σε πληρη στυση με καποιο λαδι να το πας σιγα σιγα κατω.Καπια στιγμη θα ξεχιλωσει καπως το δερμα και θα κατεβαινει ανετα μην το κανεις μια και κατω.Αργα αργα σταδιακα μερα με την μερα και καποια στιγμη δεν θα σου συμβαινει αυτο.Παντος για να μπορεις να φορας σωστα το προγυλακτικο,και να μπορεις να το κανεις χωρις να πονας πρεπει να κατεβαινει κατω κατω το πετσακι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82824 από ONeos στις 31 Ιουλίου 2011, 3:27μμ
Κοίτα τι μπορεί να καταλάβει κανείς σε μία μέρα ... Όταν λές με λάδι , πως δηλαδή να το κάνω? :P , το να κάνω το ίδιο με σαπουνάδα? Το ίδιο δεν είναι? Αφού και πάλι θθα γλιστράει . Απλά θα είναι πολύ πιο άνετο για εμένα ... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82829 από panosx στις 31 Ιουλίου 2011, 4:21μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
να σε ροτισω μηπως το τραβαει μια κλοστη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82830 από ONeos στις 31 Ιουλίου 2011, 4:22μμ
Λοιπόν , έχουμε και λέμε . Οταν το πέος βρίσκετε σε απόλυτη ηρεμία , το πετσάκι τραβήχτηκε άνετα , κι χωρίς κανένα απολύτως πόνο . Όταν βρέθηκα σε μία μέτρια στάση (γύρω στα 10-12εκ) , κατέβηκε , χωρίς πόνο , αλλά με μία μικρή δυσκολία , βάζοντας σαπούνι (αντι για λάδι που μου είπες) κατέβηκε όπως έκανε όταν ήταν σε πλήρη ηρεμία , πολύ άνετα! Τώρα για πλήρες στάση δεν έχω να σου πω , διότι με αυτά που άκουσα με έπιασε ενασ κόμπος στο στομάχι και δεν μου σικονόταν :P ! Να υποθέσω πως έχω ένα πολύ μικρό πρόβλημα φίμωσης και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω και μόνος μου? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82832 από ONeos στις 31 Ιουλίου 2011, 4:29μμ
Βασικά ναι , μία απο το κάτω μέρος | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82835 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2011, 5:48μμ
Oχι δεν εχει σχεση αυτη η κλωστη.Και προσθεουμην ανχωνεσαι.Απλα απο τηνστιγμη που κατεβαινει χωρις στυση* παει να πει οτι η γιμωση δεν ειναι σε μεγαλο βαθμο.Απλα οταν βρισκεται σε πληρη στυση το πεος διογκονεται σωστα?Ε και το δερμα δεν εχει συνιθισει σε αυτο το μεγεθος και θελει λιγο προσπαθεια.Αν πεθαινεις καθε φορα στον πονο τοτε πηγαινε σε γιατρο να σου πει τι πρεπει να κανει,πως να το αντιμετοπισεις.Κανει και το σαπουνα αρκει να προσεχεις μην μπει μεσα και αρχισει και σε τσουζει(για αυτο το ειπα).Κατι αναλογο κανουν και στο πετσακι στα μωρα δεν ξερω αν το εχεις ακουστα.Το κατεβαζουν σιγα σιγα οταν ειναι μικρα για να χαλαροσει το δερμα και να αποκαλιβεται ολη η βαλανος. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82875 από ONeos στις 01 Αυγούστου 2011, 3:06μμ
Βασικά ήταν να κάνω την εγχείρηση μικρός αλλά τελικά δεν την έκανα , γιατί έκλαιγα , τι μαλάκας :p ... Πάντως που συζήτησα και με την παρέα μου σε κανέναν δεν κατεβαίνει , ενώ άλλοι έχουν κάνει και την εγχείρηση πιο μικροί ... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |