Μήνυμα στις 23/12/2011 στις 14:27 @Sex
Όταν το πετσάκι δεν κατεβαίνει ώστε να αποκαλυφθεί όλη η βάλανος . Μιλάω για όταν το πέος είναι σε στύση . Μπορεί το πρόβλημα να είναι μεγάλο (Δηλαδή να μην κατεβαίνει σχεδόν καθόλου) ή μικρό (Δηλαδή να μένει λίγο για να κατέβει αλλά να μην γίνεται) . Επίσης άμα το κεφαλάκι μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα , συνήθως αυτό γίνεται αφού έχεις αυνανιστεί , το τραβάς και μένει . Μετά απο κάποιες ώρες (Σε εμένα με απο 15+ ώρες) , δημιουργείτε μία φουσκάλα , αυτό είναι παραφίμωση . Μην το δοκιμάσετε όμως γιατί είναι επικύνδινο , μιας και εκεί μπορεί να νεκρωθούν τα κύτταρα .
Πήγαινε στο θέμα: Φεύγει το βάρος
Μήνυμα στις 22/12/2011 στις 20:12 @Sex
Εδώ και καιρό με ταλαιπωρούσε το θέμα της φίμωσης . Πάντα ήθελα να προχωρήσω και πάντα δεν το έκανα λόγω φίμωσης . Μικρό μεν , αλλά το πρόβλημα - πρόβλημα . Ύστερα απο βδομάδες ταλαιπωρίες , πήρα το θάρρος το είπα στους γονείς μου , κι από εβδομάδα κλείνω ραντεβού για περιτομή . Όλα κομπλέ . Οπότε όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα με εμένα , μην φοβηθείτε τους γονείς . Το είπα πρώτα στη μάνα μου , κι η αντίδραση της ήταν "Δεν είναι τίποτα , θα πάμε σε ένα χειρούργο και όλα μια χαρά" . Δεν μπορείτε τι βάρος έφυγε από πάνω μου!
Πήγαινε στο θέμα: Φεύγει το βάρος
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 09:48 @Sex
Προκαταρκτικά , είναι αυτά που θα κάνεις για να σου μείνει εσένα κάγκελο , να υγραθεί αυτή κι να σας έχετε ακόμα πιο πολλές ορέξεις . Γνωστά και ως "πίπα" κτλπ . Τώρα για το αν τα 12 εκατοστά είναι καλό , αν αναλογιστείς πως τα 9 εκατοστά μπαίνουν στον κόλπο , τότε είσαι μια χαρά :) Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρτηκα
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 17:42 @Sex
Ναι φίλε , λίγα χιλιοστά , ένα μικρό μέρος . Έτσι είναι σε όλους :) Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ ?
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 20:23 @Sex
Ακριβώς . Δεν θα ξεχάσω ποτέ , το ξαφνικώ πιάσιμο που την έκανα απο τη μέση και το γλωσσόφιλο :D Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω να φιλαω...
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 15:14 @Sex
Τι αγχώνεσαι μην κολλήσεις κι δν ξέρεςι τι να κάνεις .. Θα σου πω τι έκανα εγώ με την πρώτη μου σχέση . Ήξερα πως με θέλει κι τις στέλνω μήνυμα να συναντηθούμε . Τι βρίσκω , καθόμασταν όρθια και μιλούσαμε , οπότε της λέω "Σου αρέσω?" , αυτή χαμογέλασε ε οπότε το κατάλαβα την έπιασα και την ξεκίνησα :P
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω να φιλαω...
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 15:07 @Sex
17.7 , 15.5 χρονών .. Τελευταία μέτρηση πριν ένα μήνα . (Ύψος 1.86) . Μόνο κι μόνο για να πω πως το γνωστό οι κοντοί την έχουν μεγαλύτερη , απλά δεν ισχύει . Γιατί όποιος έχει ανάπτυξη , έχει παντού...
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
Εξαρτάται . Εγώ προσωπικά δεν μπαίνω στην μέση , εκτός και αν είναι κάποιος που τον γνωρίζω και του έχω "άχτε" . Άπλα τράβα τι , πέξτω υπεράνω , χωρίς πολλά - πολλά .
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω οταν της την πεφτουν?
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 20:34 @Sex
Αυτός που έβαλε τον Μπομπ στο αρχικό μου τόπικ , τον πίνει άγρια .. ΕΠΙΣΗΣ , το είπα στον πατέρα μου και στην μάνα μου , τους είπα να πάω σε ουρολόγο για την εγχείρηση να τελιώνω , κι μου λέει ο πατέρας μου δείξτω ρε να δω μην πάμε και δεν έχει τίποτα .. Άλλα βλέπεται έχω και ξύρισμα κτλπ και ντρέπομαι :P
Πήγαινε στο θέμα: Τι στο καλό θα γίνει!
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 09:25 @Sex
Θα πάω ... Επίσης , δεν μου μένει ρε συ .. Δηλαδή μπορώ να επαναφέρω την φουσκάλα ... Το έχω πάθει 3 φορές ... Κι πάντα γυρνούσε στην κανονική του θέση .. Πήγαινε στο θέμα: Τι στο καλό θα γίνει! |