βοηθεια!
Μήνυμα #82529 από ekdoxh στις 25 Ιουλίου 2011, 12:36πμ
καλησπερα θελω μια βοηθεια σημερα με την κοπελα μου καθομασταν και "μαλακιζομασταν" λοιπον αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειχα βαλει τα χερια μου στο στηθος της απο μεσα, και τις ελεγα να μου πει ποτε ερεθηζετε λοιπον εκανα μασαζ στο στηθος και μου ειπε οτι ερεθηζετε πειγα στην ρωγα και την ετριβα με τα δαχτυλα μου αλλα δεν ενιωθε τιποτα απολυτος!!!!!! αυτο με ξενερωσε πραγματικα ενο στο παρελθον με καποιες αλλες αυτο ηταν αποτελεσματικο!! βοηθεια τι να κανω για να την ερεθησω απελπιστικα γαμω! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82533 από zoupi2007 στις 25 Ιουλίου 2011, 7:33πμ
![]() |
μιλα της φιλε μου ! βρες τι τις αρεσει να αουει εκεινη την στιγμη που την αναβει και πετα τις τετοιες σποντες !!! τωρα οσο αναφορα τις ρογες δοκιμασε να βαλεισ σαλιο η να τις γλυψεις με την γλωσσα σου . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82544 από zamanfou στις 25 Ιουλίου 2011, 4:33μμ
![]() |
Δεν ερεθίζονται όολες οι γυναίκες με το χάιδεμα στο στήθος,ούτε και εγώ...Δοκίμασε το λαιμό και πίσω από τα αυτιά...εγώ προσωπικά...αν με φιλάνε εκεί...χάνομαι! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82588 από sophie19 στις 26 Ιουλίου 2011, 11:51μμ
![]() |
συμφωνω με τη zamanfou και πιστευω η καθε γυναικα θα συμφωνησει μ'αυτο.Το στηθος ειναι κατι που ερεθιζει εσας και θα σας ευχαριστουσε να γινοταν το ιδιο και με εμας..κατι που ομως ειναι σπανιο (καπου ειχα ακουσει οτι το ποσοστο ειναι μια στις 100 γυναικες). Το κατα ποσο ηταν αποτελεσματικο με τις αλλες μην παιρνεις και ορκο και ασε αυτες να ξερουν καλυτερα. Εσυ πρεπει να μαθεις τι ειναι αυτο που στα αληθεια την ερεθιζει και οχι να ξενερωνεις κι απο πανω,εκτιμησε την ειλικρινεια της! Αν ξενερωνεις με το οτι δεν ερεθιζεται με το να την αγγιζεις στο στηθος εχει να πεσει πολλη υποκρισια στον οργασμο!Συνελθε!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82589 από Doctoras στις 27 Ιουλίου 2011, 12:28πμ
Καμία γυναίκα δεν θα ερεθιστει μονο με απλο τρυψιμο στις ρογες.Θελω να πω θα ερεθιστει μεχρι ενα σημειο μεν αλλα δεν θα ειναι αρκετο.Διοτι το να τριβει συναιχια και συναιχια στο ιδιο σημειο κανει τον αλλο να βαριεται και να εσθανεται οτι αυτη κηνηση πλεον γινεται μηχανικα. Κατα την γνωμη μου και κατα το πως εγω εσθανομαι,θεωρω οτι ο πιο αποτελεσματικος τροπος να ερεθισεις μια κοπελα ενώρα "χαμουρέματος" είναι σαφώς οι μαλαξεις στα βυζακια και το τρυψιμο στις ρογες αλλα πρεπει να το συνδιασεις με ψυθιριτα στα αυτακια ,απαλα δαγκωματακια στον λαιμο και διαφορα γλυκολογα.Και καλο ειναι να παιζεις μαζι της,δηλαδη να μην πηγαινεις κατευθιαν στις ρογες που ειναι αυτο που σκευτεται οτι θελει να βαλεις τα χερια σου.Αλλα να τρυβεις την γυρο περιοχη και με τραβιγματα και κολπακια οταν φτανεις εκει να τραβιεσαι.Ετσι φουντώνουν πιο πολυ διοτι οι ρόγες ειναι ας που με στο χαμουρεμα (οταν δεν παιζεις με το μο..ι ![]() *Ολλες οι γυναικες με τον καταλληλο τροπο ερεθιζονται και χωρις να μπει στο κολπο το (στην κατω μερια).Αρκει να μπορεις να εσθανθεις το τι θελει και φυσικα να εισε παιχνιδιαρης. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |