Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σε ζητάνε από το χωριό σου. Θέλουν τον τρελό τους πίσω.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Καθηγίτρια και μαθητής

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #82346 από psixakias στις 20 Ιουλίου 2011, 1:34μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Λένε ότι πολλοί μαθητές τα φτιάχνουν με καθηγίτριες και τις πηδάνε... μόνο που το σκέφτομε UP UP ... μου σηκώνεται... Παίζει κάτι τέτιο να μπορώ να το κάνω ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82349 από eisainoobas στις 20 Ιουλίου 2011, 1:55μμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
φυσικα και παιζει, αρκει να αποδεχτεις μετα και εσυ και η καθηγητρια τις συνεπειες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82353 από Doctoras στις 20 Ιουλίου 2011, 2:27μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Πρεπει να πεσεις σε περιπτωση καθηγιτριας και το θεωρω απυθανο.Αλλα οτι συμβαινει συμβαινει. Δηλαδη σηγουρα οι καθιγιτριες που θα μπορουσαν να το κανουν αυτο ειναι χιλιαδες αλλα δεν βλεπονται.Εσυ θες μια που να ειναι ωραια ανεξερετου υλικιας.Και συνιθως οι ωραιες δεν ειναι για τετια.Πρεπει να πεσεις με λιγα λογια σε καθιγιτρια που να ειναι ωραια,να γουσταρει να κανει σχεσει με μικροτερους ,ριψοκυνδινη.Που τετιες δτην Ελλαδα να ειναι μετριμενες 15-20?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82354 από psixakias στις 20 Ιουλίου 2011, 2:31μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Εχω φάει τρελό κόλλημα με μία... θα την δώ τον σεπτέμβη.. χαχα.. μπορώ να κάνω κάποια κίνηση να δώ εαν είναι τέτια ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82356 από Doctoras στις 20 Ιουλίου 2011, 4:27μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Tι να σου πω πιανε ολο και πιο πολυ κουβεντα μαζι της καθε φορα και θα καταλαβεις αν δεις και η σημασια που θα σου δινει ειναι ιδια με ολλα τα αλλα τα παιδια η οτι σε αποφευγει δεν νομιζω ουτε καν να περναει κατι απο το μυαλο της.Ειναι δυσκολο να το χειρηστη μαθητης αυτο.Νομιζω οτι λογικο ειναι οι καθιγιτριες σε αυτη την περιπτωση να διαλεγουν διοτι ο αλλος πρεπει να εχει κατι ξεχωριστο για να της γιαλισει.Δεν εχω ιδεα λυπαμε.Εγω ειχα τρελες κα....ες με μια γυμναστρια την χρονια που μολις περασε και δες τι εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα.Μακάρι να γινόταν.Δές εδω .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login