Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Νώε που έβαλε και τους τερμίτες στην κιβωτό.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Κλικ για να ρίξεις κάποια... ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #82337 από psixakias στις 20 Ιουλίου 2011, 12:18μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Καλησπέρα σε όλο το μεγαλείο του ΦΤΟΥ.

Υπάρχει κάτι.. ένας τρόπος... ένα κλίκ για να ρίξω κάποια στο κρεβάτι. ??? δεν μιλάμε για συγκεκριμένο πρόσωπο. Γενικά Πείτε ότι μηλάω με μία λίγο καιρό και θέλω να την ρίξω στο κρεβάτι χωρίς να έχουμε σχέση... πώς γίνετε αυτό ???? Για πείτε μου τι θα κάνατε ή κάποιος αν ξέρει κανένα μαγικό :) ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82341 από GiannakosRe στις 20 Ιουλίου 2011, 12:52μμ

GiannakosRe

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2011
Δες δεν εχω εμπειρια σε αυτα αλλα η γνωμηυ μου ειναι οτι αφου δεν το πας σε σχεση μην το παιξεισ ρομαντζαδα και ετσι αν με πιανεις.Να το παιξεις φλου αραχτος κουλ να την φλερταρεις και να της δωσεις να καταλαβει οτι δν το πας για σχεση.

Αν σου αρεσε η απαντηση μου παρακαλω καντην αποδεκτη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82343 από Doctoras στις 20 Ιουλίου 2011, 1:03μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
1)Υπαρχουν συγκεκριμενα chatroom που ειναι για αυτην την δουλεια, προσεχε ομως μην σου τυχει κανενας κοιλαρας πισω για αυτο για να σηγουρεβεσαι να βαζεις και καμερα.(Δεν το εχω κανει αλλα το εχουν κανει πολυ friend μου που ζουν ετσι).
2)Να βγεις σε μπαρακια που συχναζουν τετιες κοπελες δεν τις πληρωνεις απλα αμα γουσταρουν σου ερχονται μονες τους τα λεγομενα κολομπαρα.(Εχω παει δεν εχω κανει κατι ομως αλλοι εχουν κανει).
3)Να εκμεταλευτεις κατασταση στο σχολειο σε καταλυψη η σε καπια εκδηλωση οταν θα ειστε και οι δυο λιωμα (δοκοιμασμενο).
4)Μεσο του facebook γνωριμια και αν σου κατσει.(εχω μεινει μονο σε γνωριμιες).
5)Πας και πληρωνεις σε studio η μπο...λο.(να το αποφυγεις αν μπορεις μονο αν δεν δουλεψει τιποτα απο τα παραπανω και εχει απιβδισει(δοκοιμασμενο).

Νομιζω αυτα ειναι ολλα τα πυθανα για ενα just a f@ck...

Εκτως αν εχεις γερο προσωπο και το θαρρος να σταματας καθε γυναικα στο δρομο,στο σχολει σε club σε (100 μερη) που σου αρεσει και να το πρωτινεις.Στατιστικα στις 1000 που θα ρωτησεις θα σου κατσει μια αλλα μεχρι τοτε δεν θα εχεις υπαρχει το προσω[ο σου απο τα χαστουκια....(φυσικα και αυτο ειναι πλακα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82345 από psixakias στις 20 Ιουλίου 2011, 1:32μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
Ρε σι δόκτορ.... τσάμπα έγραφες... αυτό στο σχολείο μου άρεσε μόνο... ( ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΙΛΑΡΆΣ λέει.... ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑ )Πες αν μπορώ να κάνω κάτι με καμία έξω στον δρόμο αν την γνωρίσω λίγες μέρες χωρίς να φάω χαστούκι... αν δεν γίνετε πες το πάλι.. και έχεις αποδεκτή..!! :P
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #82351 από Doctoras στις 20 Ιουλίου 2011, 2:23μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(psixakias@20 Ιουλίου 2011)
Ρε σι δόκτορ.... τσάμπα έγραφες... αυτό στο σχολείο μου άρεσε μόνο... ( ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΙΛΑΡΆΣ λέει.... ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑ )Πες αν μπορώ να κάνω κάτι με καμία έξω στον δρόμο αν την γνωρίσω λίγες μέρες χωρίς να φάω χαστούκι... αν δεν γίνετε πες το πάλι.. και έχεις αποδεκτή..!! :P

Οτι ειχα να πω το ειπα περι του θεματος...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82352 από psixakias στις 20 Ιουλίου 2011, 2:26μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
Καλά άντε.. πάρε αποδεκτή γιατί κανείς δεν θα πει τίποτα... Ευχαριστώ!!! :P θα δοκιμάσω κάτι..!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82369 από Webmaster στις 20 Ιουλίου 2011, 7:17μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Σεμινάριο στη Rohala Art. Μεταξύ ΠΟΛΛΩΝ άλλων, εξηγεί και αυτό το μαγικό.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login