Μήνυμα στις 26/7/2011 στις 10:28 @Sex
Συμφωνω απολυτα με τον ψυχακια και εγω ετσι το σκεφτηκα δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια χυλοπιτα (αμα φας) αλλα σκεψου ομως και το ενδεχομενο να σου πει ναι?Εχεις να φας καλα...Μην σκεφτεσαι την χυλοπιτα απλα πες το και αμα κατσει εκατσε αλλιως πας και βρισκεις αλλη
Πήγαινε στο θέμα: Ντροπαλος
Μήνυμα στις 23/7/2011 στις 12:22 @Sex
Σε πολλους και σε πολλες αρεσουν να βριζουν στο κρεβατι πες το βιτσιο χΔ αν δεν σου αρεσει μπορεις να της το πεις το θεμα ειναι ομως αμα ξενερωσει?αν δεν εχεις προβλημα μπες και εσυ στο παιχνιδι και αρχισε να μπινελικωνεις χδ. Αν σε καλυψα παρακαλω κανε αποδεκτη την απαντηση Πήγαινε στο θέμα: βρισιμο
Μήνυμα στις 23/7/2011 στις 10:58 @Sex
Εγω φιλε το ιδιο με εσενα φαινεται κατι ασπρο...ισα ισα και μετα μου ερχεται η αναγκη να κατουρησω και κατουραω διαφανα-ασπρα ουρα εσυ?
Πήγαινε στο θέμα: Σπερμα;
Μήνυμα στις 23/7/2011 στις 10:56 @Sex
εγω την εχω 9 εκατοστα ειμαι 14,τριχες στισ μασχαλες τπτ,ποδια μμμ παλεβεται στο πεος εχω αλλα οχι πυκνες οπως εσυ και εγω δεν χυνω ακομα χΔ...Καποιοι φιλοι μου που εχουν αναπτυχθει και εχουν τριχες στισ μασχαλες και χυνουν την εχουν καπου 14 εκ..απλα μαλλον εμεις ακομα δεν εχουμε μπει για τα καλα στην εφηβεια...εβελπιστω οτι θα στρωσουν τα πραγματα χΔ
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια
Μήνυμα στις 21/7/2011 στις 10:19 @Sex
Και αυτος πραγματικα ανευθυνος ας υποστει τισ συνεπειες των πραξεων του,πανε χωρις προφυλακτικα τους χυνουν και μετα αμα μεινουνε εγγυος αντε γεια,δεν πρεπει να λεγεστε αντρες αλλα κοτες!
Πήγαινε στο θέμα: εκτρωση
Μήνυμα στις 21/7/2011 στις 10:04 @Sex
Ρε εμπερορ εγω ακομα δεν εχω καταφερει να βγαλω σπερμα προφανως οπως ειπε δεν ειμαι ετοιμος ακομα...Μονο κανονικα υγρα οχι πυκτα και σε μεγαλη ποσοτητα ασπρα ουρα,οχι σπερμα!
Πήγαινε στο θέμα: Πέος-Εξπερμάτωση
Μήνυμα στις 21/7/2011 στις 10:02 @Sex
Στοματικο δλδ με μια που παω χωρις να την ξερω καλυτερα με προφυλακτικο?
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 18:08 @Sex
Λοιπον στο στοματικο υπαρχει καποιος κινδυνος για την γυναικα ή για τον αντρα?Στον αντρα δλδ παιζει τπτ με τα σαλια της κοπελιας? Χαζη ερωτηση πιστευω αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 18:04 @Sex
ωραιος ευχαριστω για την βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικα
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 17:52 @Sex
ωραιος μαρ καλοπερασες δλδ
Πήγαινε στο θέμα: Tρελή Φαντασίωση με....Κ.αλλα... |