Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στο χωριό μου έχουμε τόσα λίγα τηλέφωνα που και λάθος να πάρεις βγαίνει κάποιος γνωστός που σου λέει το σωστό.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

χειροπέδες!!!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #80677 από Crazy!!! στις 27 Ιουνίου 2011, 11:01πμ

Crazy!!!

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2011
Λοιπόν παιδιά λέμε με τον δικό μου τώρα τελευταία να κάνουμε κάτι διαφορετικό...και εγώ σκέφτηκα να αγοράσω χειροπέδες για να "παίξουμε" εσείς τι λέτε(τα αγόρια πιο πολύ,σας αρέσει κάτι τέτοιο ή μπαα) και πείτε οτι τις παίρνω..απο κει και μπρός η φαντασία μου δεν πολυ δουλεύει..έχω κανα 2 πραγματάκια στο μυαλό μου..αλλά θα ήθελα και την βοηθειά σας..για να έχω περισσότερες επιλογές:) :) :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #80678 από Doctoras στις 27 Ιουνίου 2011, 11:48πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Nαι θα μου αρεσε και θα το δοκοιμαζα μην το παρακανεται ομως.Βεβαια μετα απο αυτο να τρεμεις να τον λυσεις διοτι θα σου αλαξει στην κυριολεξια τα φωτα!Αν εχεις λοιπον κανενα καμενο λαμπακι και θες να γινει αυτη η αλλαγη στα φωτα το παιχνιδι που θα σας προτεινα να κανεται ειναι αφου τον δεσεις να του βαλεις στα ματια κανενα ημιδιαφανες υφασμα ετσι ωστε να φυλο βλεπει.Και να του κουνιεσαι να του τριβεσαι αλλα να μην μπαινει μεσα του.Αυτος θα φτιακτει τοσο και ισως σου να σε παρακαλει να μπεις να του κανεις στοματικο για λιγα δευτερολεπτα και μετα πριν καλα καλα χαρει να βγαινεις μετα να τον λυσεις και λογικα θα εχει αγριες διαθεσης.Και πιο αυξημενη ενταση απο τα συνηθισμενα.(Δεν το εχω κανει αλλα εμενα θα μου αρεσε).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #80693 από Aitherovamwn στις 27 Ιουνίου 2011, 4:28μμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
συμφωνω απολυτα με τον προλαλισαντα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login