Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Βαριέται

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #80144 από Crazy!!! στις 20 Ιουνίου 2011, 6:01μμ

Crazy!!!

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2011
Ρε παιδιά,εγώ γενικά σαν χαρακτήρας είμαι πολύ του extreme και στο σέξ μου αρέσουν πολύ τα περίεργα πράγματα..δηλαδή μου αρέσει το σέξ σε περίεργα μέρη...αλλά ο φίλος μου τα βαριέται αυτα :/..πώς να τον πείσω να πάμε κάπου αλλού εκτός απο διαμέρισμα..(επίσεις να πώ οτι δεν μένουμε τώρα στην πόλη) άρα έχουμε πολλές επιλογές...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #80145 από Σηπτικό Βόδι στις 20 Ιουνίου 2011, 6:29μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Κάτι τέτοιο δε νομίζω ότι αλλάζει. Άμα ο άνθρωπος δεν έχει την τρέλα μέσα του, δε πρόκειται να του τη βγάλεις εσύ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #80152 από Doctoras στις 20 Ιουνίου 2011, 8:30μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Kαι εγω ακριβως το ιδιο ειμε!(Σε αντρα).Αλλα τα ομονυμα αποθουνται και ισως αν συμφωνουσε μαζι σου σε ολλα να τον βαριοσουν.Ωστοσο δεν χανεις και τιποτα να του πεις να κανει τα στραβα ματια και να το κανεται αραια και που σε περιεργα μερη.Εμενα με αναβει το γεγονος οτι αναπασα στιγμη μπορει να μας πιασουν.(Σε δημοσια μερη κτλ).Το ιδιο ενοεις?Η περιεργα οσο αφορα τις συνθηκες μερη?(οικοδομη,δασσος,θαλασσα κτλ).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #80153 από Crazy!!! στις 20 Ιουνίου 2011, 9:09μμ

Crazy!!!

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2011
οτιδήποτε περίεργο ή επικύνδινο με φτιάχνει..δεν διαφωνώ οτι τα ομονυμα αποθουνται αλλα θα προτειμουσα να ειναι και λιγο σαν κι εμενα..πιστευω πως θα περνουσαμε πολυ καλα...γιατι τωρα οκ..δεν εχει προβλημα να δοκιμασουμε στασεις αλλα μολις φερνω την κουβεντα για σεξ σε αλλο μερος εκτος απο το σπιτι με κοιταει λες και ειμαι καμια παρανοιηκη..αυτο ειναι που με κανει να βαριεμαι.:/
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login