Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Στρουμφάκια στα Ελληνικά – ΟΧΙ το τωρινό ξέρασμα, αλλά εκείνα με το Σοφοκλή Πέππα και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Ο Δρακουμέλ να δίνει ρέστα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Ανάπτυξη μέγεθος πέους κτλπ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79335 από gianiskalamata στις 13 Ιουνίου 2011, 2:48πμ

gianiskalamata

μέλος από: 13/6/2011
Καλησπέρα....Είμαι 16χρονών είμαι αρκετά παραπάνω κιλά από το κανονικό και έχω πρόβλημα ....Ρε παιδιά πέζουν ρόλο τα κιλά στην ανάπτυξη...Είμαι 16χρονων και τον έχω 5-6 εκατοστά δεν έχω γένια ούτε πολλές τρίχεσ στα πόδια ούτε στα χέρια...Και γενικά είμαι άτριχος...Επίσης το ύψος μου είναι 1.71 και σχετικά με τους φίλους μου έχω μίνη πολύ πίσω....Τι να κάνω ρε παιδία βοηθήστεμε αν ξέρετε σας παρακαλώ....(Έχω αρχίσει διατροφή και έχω χασει ίδη 20κιλά αλλά δεν βλέπω και διαφορές...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79359 από Darklin στις 13 Ιουνίου 2011, 12:40μμ

Darklin

Εικονίδιο
Αυτό που ρωτάς είναι κάπως περίπλοκο. Η φωνή σου εχει βαρύνει αισθητά απο τότε που ήσουν 13-14? Το ιστορικό της οικογένειάς σου εμφανίζει εντονότερη τριχοφυια σε σχεση με αυτή που παρατηρείς εσυ? Σα γενικο πόρισμα ετσι οπως το ακούω θα σου προτεινα να πας σε κάποιο παθολόγο να σου γραψει εξετάσεις να δεις αν οι ορμόνες σου έχουν παρει μπρος. Σε γενικα επίπεδα πάντως το πάχος δεν αποτελεί μια απλή αμαρτία. Το πάχος είναι ασθένεια για το ανθρώπινο σώμα και καλό θα ήταν να το φέρεις στις σωστες τιμες του Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ). Μπορει να μην έχει αμεση σχέση αλλα σίγουρα εχει έμμεση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79362 από M1k3y στις 13 Ιουνίου 2011, 2:20μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Τον έχεις 5-6cm σε πλήρη στύση;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79372 από Doctoras στις 13 Ιουνίου 2011, 4:11μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Σηγουρα εχεις καθηστεριμενει αναπτυξη και για αυτο εισε ατριχος.Θα σου κανω την ιδια ερωτηση με τον mikey αλλα και το ποσα κιλα εισαι.
Παντος το υψος κυμενεται στα κανονικα πλαισια μην φοβασαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79382 από gianiskalamata στις 13 Ιουνίου 2011, 4:38μμ

gianiskalamata

Κοιτάξτε ο πατέρας μου είναι 2μέτρα 1.98 κάπου εκεί και γενικά στην οικογένεια μου ναι έχουμε τρίχες αρκετές :P όσο αφορά το πέος ναι σε πλήρη στύση 5εκατοστά ρε παιδιά το πέος μου είναι ακόμα παιδικό...Το ίδο και το προσωπό μου ήχνος απο σπυράκια ολυτε γενια...Όσο για το να πάω σε γιατρό ντρέπομε...όπως και ντρέπομαι να το πω στον πατέρα μου...Έλεος ας πουμέ να σας πω ενα παράδειγμα πριν 5μέρες πήγαμε στα μπουρδέλα να γαμίσει ο ξάδερφος ενως φίλου μου ο οποίος είναι 12χρονόν ελεος και μου έλεγαν οι φίλοι μου μπές και τους έλεγα δικεολογίες τι να τους πω δεν μπορώ...Βοήθεια έχω απελπίστει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79400 από Reaction στις 13 Ιουνίου 2011, 7:04μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Εμεις τι περιμενεις να κανουμε να βγαλουμε ενα ραβδακι να σου λυσουμε τα προβληματα?Οχι δεν ειναι ετσι.
Εισαι 16 χρονων πλεον και ειναι φυσιολογικο να ασχολησε με θεματα γυρω απο το sex.Ο πατερας σου θελει να εισαι καλα και να γαμας οπως και ολοι οι αλλοι πατερες.Αν του το πεις και πας σε γιατρο δεν θα του κακοφανει , ισα ισα θα ανησυχησει και αυτος.Εγω σου λεω να πας σε γιατρο.
Λογικα 1.70 που λες πρεπει να εισαι απο μικρος αλλα προφανως ποτε δεν μπηκες στην εφηβεια γι΄αυτο δεν εχεις και τριχες γυρω απο το πεος και ουτε εχεις μουστακακι.
Εγω σου λεω να πας σε γιατρο οσο πιο γρηγορα μπορεις γιατι με αυτα τα πραγματα δεν παιζουνε.
Λογικα δεν παραγεις αρκετη αυξητικη ορμονη και αν ειναι οντως αυτο ο γιατρος θα σου πει να κανεις μια θεραπεια και η κατασταση θα καλυτερεψη.
Οχι οτι βεβαια θα αποκτησεις πεος 20 ποντους αλλα γυρω στα 12 εκατοστα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120686 από giwrgos1 στις 03 Ιουνίου 2013, 12:50πμ

giwrgos1

μέλος από: 3/6/2013
ρε παιδιά εγώ είμαι 16 ετών και έχω ύψος 1,69 άντε 1,70 θέλω να ψηλώσω......και σκέφτομαι να πάρω αυξητική ορμόνη αλλά δεν ξέρω από που και δεν θέλω και να το μάθουν οι γονείς μου.....γιατί μου την λένε άγρια και καλά ότι θα μείνω κοντός επειδή κάνω βάρη!!!.....ξέρετε από πού μπορώ να την προμηθευτώ?....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login