Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 01:36 @Sex
Αν εισαι εγκυος οι αιματολογικες το δειχνουν. Παντως εγω θα επιμεινω. Βρες τον τροπο να πας στο γιατρο να το δει. Ο σταθερος κυκλος για μια γυναικα ειναι αποτελει ασφαλεια για να καταλαβαινει αν κατι εχει διαταραχθει και εσενα κατι εχει διαταραχθει. δες το.
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη?
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 01:29 @Sex
Ειναι εξωφρενικα δυσκολο να μην υπαρχει καθολου ο κολπος σου geo. δε θα εφτανες ποτε σε αυτη την ηλικια για να τα λεμε σημερα. Τωρα σαν εικονα τα αιδοια των γυναικων διαφερουν απο κοπελα σε κοπελα. Αν ψαχνεις για παραδειγμα την τρυπα που ουρειτε, σε αλλες κοπελες φαινεται και σε αλλες ειναι πιο βαθεια για να φανει. Μην αγχωνεσαι παντως. Ολα στη θεση τους ειναι :-)
Πήγαινε στο θέμα: αιδοιο
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 01:19 @Sex
Κοιταξε αυτο το "πολυγαμικο" ας το πουμε εχει σα κυρια αιτια οτι το ατομο που την κανει δεν βρισκει στο βασικο του ταιρι ολα οσα θα ηθελε. Εγω θα ρηξω ομως την κυρια ευθυνη στον ιδιο γιατι το να μη σου δινει καποιος το 100% μπορει να οφειλεται στο οτι απλα δε μπορει. Αφου δε μπορει γιατι απλα δε το συζητας μαζι του και να δεις αν μπορεις να βρεις μια λυση. συνηθως ειναι ο φοβος του "οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα" οποτε προτιμουν να μην πουν τιποτα και να παρουν το ρισκο. Κατα τη γνωμη μου είναι πολυ λυπηρο κατι τετοιο γιατι δε σεβεσαι την προσωπικοτητα του αλλου και το γεγονος οτι ο αλλος επελεξε να δωσει ενα κομματι του εαυτου του μπαινοντας στη σχεση. Ειναι ασχημο που υπαρχουν τετοιες καταστασεις και ακομα πιο ασχημα αν τυχει να συμβει κατι τετοιο και να βρισκεσαι κι εσυ μπλεγμενος. :-( Πήγαινε στο θέμα: Σχέση με πολλά άτομα ταυτοχρονα
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 01:07 @Sex
Καλησπερα Κασανδρα. Αρχικα να σε αποφορτισω απο το αγχος που εχεις λεγοντας σου πως ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχεις τετοιους προβληματισμους. Διανυεις μια περιοδο της ζωης σου που το ορμονικο σου συστημα εχει παρει φωτια. Θα το περασεις (ισως πιο ανωδυνα) και στην περιοδο της εμμηνοπαυσης μετα απο πολλαααα χρονια. Ειναι φυσιολογικο να νιωθεις μια ελξη απο το ιδιο φυλο καθως σε αυτη την ηλικια οπως ειπα τα ορμονικα δουλευουν στο κοκκινο, εσεις εχετε αναγκη απο στοργη, κατανοηση, ερωτα, αγαπη και τα αγορια ειναι πολυ απασχολημενα με το ποσο μηκος εχει το πεος τους και αν ειναι αρκετο για να ικανοποιησουν μια κοπελα, για να ασχοληθουν μαζι σας. Αλλα ακομα και αυτο να μην ειναι δε χρειαζεται να ντρεπεσαι για κατι που ανηκει στην προσωπικοτητα σου. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου και σε λιγα χρονια θα δεις που το τοπιο θα ξεκαθαρισει. Αυτη αλλωστε ειναι και η μαγεια του ερωτα. Πήγαινε στο θέμα: μπαϊσεξουαλ
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 01:57 @Sex
Πιθανοτατα δεν ειναι κατι αλλα η απουσια σταθερου κυκλου ισως ειναι σημαδι υπαρξης πολυκυστικων ωοθηκων. Θα σε συμβουλευα να επισκεφτεις ενα γυναικολογο για να το δεις γιατι περα απο το θεμα της υγειας, καθε φορα που θα κανεις σεξ χωρις προφυλαξη θα εχεις το ιδιο αγχος και δεν εμπειρια που ειναι ωραια να τη βιωνεις.
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη?
Μήνυμα στις 31/12/2012 στις 00:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μη σε ανησυχει καθολου. Είναι απολυτα φυσιολογικο οταν εισαι με ενα ατομο και κανεις αρκετο σεξ να σου φυγει η διαθεση για αυνανισμο. Αφου σε ικανοποιει ο αλλος και οι καυλες περνουν. Αν μεινεις καιρο χωρις να κανεις σεξ θα δεις πως το χερακι θα γινει παλι ο αγαπημενος φιλος σου. Αν και μια κοπελα αντικειμενικα δεν πιστευω οτι αντιμετωπιζει ευκολα περιοδο "ξηρασιας".Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος, Σεξ, Τηλεφωνικο (σεξ)
Μήνυμα στις 23/12/2012 στις 01:57 @Sex
Αγαπητη πεταλουδιτσα. Εχουν περασει μερες οποτε οτι εγινε εγινε. Τωρα ο χρονος θα δειξει εφοσον δεν πηρες χαπακι. Γνωμη ειναι οτι δε θα εχει γινει κατι αλλα τωρα μετα απο τοσες μερες η φραση "... της επομενης μερας" που συνοδευει το χαπι δεν υπαρχει οποτε HOPE FOR THE BEST! Θετικη ενεργεια και ενα τεστακι εγκυμοσυνης σε λιγες μερες για να φυγει και ο πονοκεφαλος που σου δημιουργησε το αγορι με τις ορμες!
Πήγαινε στο θέμα: Να παρω το χαπι;;;
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 11:10 @Sex
Κοιτα το να κολλησες κατι δεν πιστευω οτι ειναι σε υψηλο επιπεδο. Βασικα ουτε το να εχεις μεινει εγκυος (φτου φτου ουτε να το λεω δε θελω). Για να εχεις το κεφαλι σου ομως 1000% ησυχο για το δευτερο παρε χαπι και προσπαθησε την επομενη φορα να μην υποκυψεις ετσι ευκολα. Και στην κοπελα μου που ειμαι χρονια μαζι της της πιπιλαω συνεχεια το μυαλο για αυτο αλλα ειναι απολυτα καθετη και το σεβομαι και το καταλαβαινω κι εγω μετα. "Η με προφυλακτικο η καθολου. Δεν ειναι αστειο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη" τα λογια της.
Πήγαινε στο θέμα: Να παρω το χαπι;;;
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 00:49 @Sex
Μην ανησυχεις φιλε μου. Το πηρε σε πολυ καλο χρονικο διάστημα. Συμβουλεψε ομως τη φιλη σου να επισκεφτει ενα γυναικολογο γιατι τα ασπρα υγρα σε μεγαλυτερη ποσοτητα απο το κανονικο ισως μαρτυρανε την υπαρξη χλαμιδιων. Τα αποκτουν οι γυναικες συνηθως λογο της χρησης φαρμακων σε περιοδους, πονοκεφαλους, κλπ τα οποια σκοτωνουν καποιους μυκητες (καλοηθεις, μη φοβασαι) που περιοριζουν τον αριθμο τους. Δεν ειναι κατι που πρεπει να την ανησυχησει καθως πολλες γυναικες ειδικα την περιοδο του καλοκαιριου λογω θαλασσας μπορει να μολυνθουν αλλα δεν ειναι και κατι που πρεπει να το παραμελησει. Ο γιατρος κατα 99,9% θα της δωσει μια αλοιφη που εφαρμαζουν στην περιοχη αλλα και μεσα στο αιδιο τους σε βαθος μερικων εκατοστων. Μολις τελειωσει την αγωγη της δε θα υπαρχει τιποτα πλεον που να την ανησυχει και εκεινη και εσενα!
Πήγαινε στο θέμα: Aσπρα κολπικα υγρα
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 00:37 @Sex
Καλησπερα πεταλουδιτσα. Κοιταξε απο αυτα που λες δεν κρινω οτι υπαρχει υψηλος κινδυνος να εχει γινει κατι που να σε αφηνε εγκυο. Δεν εχω καταλαβει βεβαια τι φοβασαι. Μην κολλησες κατι η μην υπαρξει καποια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη? Στην πρωτη εκδοχη εφοσον γινεται κατι χωρις προφυλακτικο αν ο αλλος εχει κατι ειναι σχεδον σιγουρο οτι στο μεταφερει. Στην δευτερη εκδοχη δεν υπαρχει λογος σοβαρης ανησυχιας αλλα αν θελεις να εισαι απολυτη σιγουρη λογο οτι εισαι λογικα σε περιοδο ωορρηξιας καλυτερα να παρεις το χαπι "της επομενης μερας" να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Προσοχη ομως στο μελλον γιατι τα χαπια αυτα για να σου φερουν περιοδο αμεσα διαταρασουν το ορμονικο σου συστημα. Δεν ειναι και για συχνη χρηση.
Πήγαινε στο θέμα: Να παρω το χαπι;;; |