δεν θελει αλλο
Μήνυμα #78498 από GiorgosGnR στις 02 Ιουνίου 2011, 3:24μμ
μέλος από: 30/5/2011 μηνύματα: 14 0 |
παιδια δεν ξερω τι να κανω...τα εχω με την κοπελα μου εδω και 1 μηνα περιπου και εχουμε προχωρησει...ειμαστε στην ιδια ηλικια...καθε φορα λοιπον που το κανουμε θα εχει πανω απο 2 γυρους...μετα απο το τοσο την βλεπω και δεν εχει τοση ορεξη οσο για τον πρωτο γυρο...ειναι λογικο πιστευω γιατι εχω μιλησει και με αλλα ατομα και λενε πως γενικοτερα οι κοπελες εχουν και ενα οριο ενω εμεις αφου γινει μετα το θελουμε συνεχεια...υπαρχει κατι που μπορω να κανω??δεν μπορω να πω πως δεν ικανοποιουμαι,ικανοποιουμαι και πολυ μαλιστα,απλα δεν χορταινω!!τι μπορω να κανω???μηπως δεν με θελει αρκετα μετα η με βαριεται?μηπως εγω δεν την ικανοποιω?αυτο το προβλημα το εχει και ο ξαδελφος μου..θελουμε επειγοντως βοηθεια!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #78507 από arxangelos στις 02 Ιουνίου 2011, 4:34μμ
μέλος από: 16/1/2011 μηνύματα: 284 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚοιτα το σεξ ειναι και για να περνας καλα εσυ αλλα και η κοπελα σου. Οταν επελθει ο οργασμος μετα ειναι αρκετα δυσκολο να ξανα θελει να κανει σεξ γιατι ο σκοπος για τον οποιο εκατσε και εκανε σεξ πετυχε. Αν ηθελε κ τριτο κ τεταρτο γυρο τοτε θα σημαινε πως ή ειναι ανοργασμικια ή οτι δεν την ικανοποιεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78509 από nikos200 στις 02 Ιουνίου 2011, 4:59μμ
μέλος από: 17/11/2010 μηνύματα: 244 0 |
δεν εχει σχεση με οργασμο απλα κουραζεται..ακου ξαπλωστε μαζι αγκαλια για κανα μισαωρο..κοιμηθειτε η συζητηστε..τεσπα μωρε κατι για να ξεκουραστειτε..και μετα απο κανα μισαωρο η καμια ωρα γλυφε στον λαιμο και σιγα σιγα αφησε την ανασα σου στον λαιμο της...θα ξανακαυλωσει αφου θα εχει ξεκουραστει και θα το ξανακανεετε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78520 από GiorgosGnR στις 02 Ιουνίου 2011, 8:07μμ
μέλος από: 30/5/2011 μηνύματα: 14 0 |
τσεκαρισμενο ρε φιλαρακι??δεν θελω να την χασω γιατι αν δεν την ικανοποιω σιγουρα θα το φαω το κερατο!!!αν οχι χωρισμο!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |