Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 22:42 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: ζουμια γυναικας
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 20:13 @Sex
αν ειμαι μονος κανει κανα 20 λεπτο. αν ειμαι με την κοπελα μου σε 5 10 λεπτα ειναι ετοιμος για αλλα παιχνιδακια ;) φτανει φυσικα να βαλει και εκεινη λιγο το...χερακι της!!!;) Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο και μετά από πόση ώρα πάλι
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 20:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μπορει να βογκαει περισσοτερο τωρα γιατι την ικανοποιεις περισσοτερο και σε θελει περισσοτερο...επομενως να τελειωνει κιολας!!!ειναι φυσιολογικο οταν σε θελει καποιος τοσο!!!Πήγαινε στο θέμα: ζουμια γυναικας
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 20:07 @Sex
τσεκαρισμενο ρε φιλαρακι??δεν θελω να την χασω γιατι αν δεν την ικανοποιω σιγουρα θα το φαω το κερατο!!!αν οχι χωρισμο!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν θελει αλλο
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 15:24 @Sex
παιδια δεν ξερω τι να κανω...τα εχω με την κοπελα μου εδω και 1 μηνα περιπου και εχουμε προχωρησει...ειμαστε στην ιδια ηλικια...καθε φορα λοιπον που το κανουμε θα εχει πανω απο 2 γυρους...μετα απο το τοσο την βλεπω και δεν εχει τοση ορεξη οσο για τον πρωτο γυρο...ειναι λογικο πιστευω γιατι εχω μιλησει και με αλλα ατομα και λενε πως γενικοτερα οι κοπελες εχουν και ενα οριο ενω εμεις αφου γινει μετα το θελουμε συνεχεια...υπαρχει κατι που μπορω να κανω??δεν μπορω να πω πως δεν ικανοποιουμαι,ικανοποιουμαι και πολυ μαλιστα,απλα δεν χορταινω!!τι μπορω να κανω???μηπως δεν με θελει αρκετα μετα η με βαριεται?μηπως εγω δεν την ικανοποιω?αυτο το προβλημα το εχει και ο ξαδελφος μου..θελουμε επειγοντως βοηθεια!!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν θελει αλλο
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 15:33 @Θ. Κλημεντίνη
ααααα σε αυτο θα διαφωνησω!!αλλα αφου ετσι ειναι το πιστευω σου......επιλογη σου φιλε μου να ειστε χωρια!εσυ να εισαι καλα στα οκ σου!!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν αντεχω αλλο ταχω πεξει
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 01:24 @Sex
κατσε και μιλα της φιλαρακι...αν ειναι προσγειωμενη θα σε καταλαβει σιγουρα! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το φερω στην κοπελα μου
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 01:17 @Θ. Κλημεντίνη
μμμ..αυτη η συγκριση δεν μου αρεσε..μηπως εισαι λιγο μπερδεμενος φιλε μου και δεν ξερεις ποια θες????????????????χαχα
Πήγαινε στο θέμα: δεν αντεχω αλλο ταχω πεξει
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 00:43 @Θ. Κλημεντίνη
Nasos13,φιλαρακι εσυ δεν θα πας μπροστα...μην λες μαλακιες...οποιος λεει πως αγαπαει δεν τα κανει αυτα...το χειροτερο πραγμα ειναι ο εγωισμος...και μαλλον για να λες οτι πρεπει να την εχει μονο για το πηδημα δεν θα εχεις αγαπησει ποτε στη ζωη σου... λοιπον νικο μου λυπαμαι για αυτη σου την αποφαση...ειναι λαθος σου που φερεσαι εγωιστικα..οτι και αν εγινε σου ευχομαι καλη τυχη...και αφου λες οτι την θες και την αγαπας τοτε την πατησες...θα πονας για πολυ ακομα!στο λεω απο πρωτο χερι...οσο μπορεσα βοηθησα...να εισαι καλα!!! Πήγαινε στο θέμα: δεν αντεχω αλλο ταχω πεξει
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 12:23 @Θ. Κλημεντίνη
καταρχην ειχαμε και μια διαφορα ηλικιας,μην φανταστεις πολυ μεγαλη. και σαν μικροτερη που ηταν και γω ζηλευα οταν μου ελεγε οτι θα βγει με φιλες. βεβαια την εμπιστευομουν αν και καιποια στιγμη στο παρελθον ειχε στειλει καποια μηνυματα με καποιον που δεν μου ελεγε ποιος ηταν. στη συνεχεια το σταματησε αυτο,και εκανα καιρο να την ξαναεμπιστευτω ομως στο τελος τα καταφερα,και το λεω αυτο γιατι δεν ξαναεκανε κατι που να με πειραξει σε τοσο μεγαλο βαθμο. μου εδειχνε την αγαπη της με διαφορους τροπους,και με πραξεις και με το στομα. αν και ημουν σιγουρος οτι δεν θα ξαναεκανε τιποτα προκειμενου να μην με χασει,εγω συνεχιζα να της λεω πως δεν την εμπιστευομαι και να της την λεω οταν εβγαινε με φιλες. εκεινη συνεχιζε να επιμενει μαζι μου.μεχρι που ηρθε η στιγμη που αγανακτησε και με χωρισε εκεινη!! οριστικα φυσικα γιατι δεν αντεχε αλλο(και με το δικιο της,δεν της εκανα και λιγα..)εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε και γω την θελω ακομα,την αγαπω και για παντα θα το κανω.δεν ειχα μπει καν στον κοπο να της εξηγησω τι ενιωθα,παρα μονο την κατηγορουσα για μικροπραγματα και στο τελος πονεσα πολυ(αν και το αξιζα γιατι και γω ειχα κανει διαφορα ομως εκεινη ποτε δεν με αντιμετωπιζε οπως την αντιμετωπιζα εγω σε καθε τι)τωρα η συμβουλη μου ειναι αν τη θες ακομα και την αγαπας να κανεις τα παντα για εκεινη..και αν οπως λες δεν βγαινει ουτε με φιλες δεν εχει ουτε φασεβοοκ κ δεν μιλαει στο κινητο με κανεναν(αυτο δειχνει οτι εχει αφοσιωθει σε σενα),τοτε καλα θα εκανες να της δειξεις και εσυ τι νιωθεις.σου ευχομαι να μην καταληξεις σαν και εμενα!!!το ερωτημα ειναι ενα ομως φιλε μου...εσυ,την θες και την αγαπας ακομα???και οπως σου ειπα και πρωτυτερα,νιωθεις κατι περισσοτερο η κατι λιγοτερο???
Πήγαινε στο θέμα: δεν αντεχω αλλο ταχω πεξει |