Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να βήξεις.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

προφυλ και στυση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78113 από heypanos στις 30 Μαΐου 2011, 1:35πμ

heypanos

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
ρε παιδια γιατι οταν παω να φορεσω το προφυλακτικο εχω προβλημα στην στυση???2 φορες εχω δοκιμασει μ την κοπελα μου και τις δυο ετσι.βασικα την δευτερη ηταν λιγο καλυτερα.κ αλλο ενα.αμα τελειωσω μια φορα μετα παει.δυσκολα ξαναβρισκεται σε στυση.γιατι???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78117 από kiamos15 στις 30 Μαΐου 2011, 2:00πμ

kiamos15

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/7/2009
Την πρωτη φορα λογικα απο το αγχος...Σχεδον ολοι οι αντρες το παθαινουν...Οσο για την δευτερη φορα (εφοσον εχεις τελειωσει) ειναι λογικο...Σκεψουν μετα τον αυνανισμο να προσπαθησεις για δευτερη φορα να αυνανιστεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78118 από heypanos στις 30 Μαΐου 2011, 2:16πμ

heypanos

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
στη στυση μηπως παιζει ρολο καιτο προφυλακτκο??μηπως αν με πιεζει??εγω τα κανονικα περνω η τα jeans.και αλλοι λενε υπαρχουν μεγεθη αλλοι οχι.πας στα φαρμακεια και στα περιπτερα και τιποτα...τα κανονικα μονο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78173 από GiorgosGnR στις 30 Μαΐου 2011, 9:02μμ

GiorgosGnR

Εικονίδιο
μέλος από: 30/5/2011
απο το αγχος ειναι...ασε που το προφυλακτικο μας ξενερωνει εμας τους αντρες πιο πολυ απτις γυναικες...και αυτο οφειλετε στο οτι δεν νιωθουμε την ιδια απολαυση...θα σου ελεγα να της προτεινεις να παρει αυτη καποια προστασια κ ετσι δεν θα εχει κανεις απο τους 2 σας προβλημα!!εκτος και αν εχει η κοπελα σου(οι περισσοτερες εχουν)ειδικα με τα αντισυλληπτικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #78179 από Arthas στις 30 Μαΐου 2011, 9:44μμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011

Αποδεκτή απάντηση

Δοκιμασε το προφυλακτικο οταν εισαι μονος σου χωρις την κοπελα.Αν δεις οτι ολα ειναι καλα τοτε φταει το αγχος
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login