Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 14:09 @Sex
εμενα μ αρεσει να γλειφω αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιων...ειδικα οταν εχουν λιγη μπιχλιτσα...
Πήγαινε στο θέμα: πόδια
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 14:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ε μαλλον γι αυτο...τον ζορισες τον "χοσε"...Λογικο μου ακουγεται...Χωρις προφυλακτικο οσο λιπαντικο και να βαλεις θα τον τραυματισεις τον "κυριο" σου ποσο μαλλον αν ειναι σφιχτη η συντροφος...Πήγαινε στο θέμα: Βάλανος Βοήθεια!!
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 12:30 @Ftou.gr admin
Webmaster πατησα να κανω donate εστω 15 ευρω και με παει στο site της paypal...Απο κει και μετα δεν ξερω τι κανω...Μπορεις να βοηθησεις λιγο? Πήγαινε στο θέμα: donate
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 11:57 @Ftou.gr admin
webmaster πρεπει να σε βαρουσαν μικρο και τωρα να ξεσπας στα παιδακια...βγαλε ρε το ban τις κοπελιας...Ενα λαθος εκανε...
Πήγαινε στο θέμα: Θελω πισω τον λογαριασμο μου
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 21:10 @Sex
παντα συμφωνα με τους κανονες της παγκοσμιας πεομετρησης....
Πήγαινε στο θέμα: μετρημα μεγεθους
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 20:36 @Sex
ναι και αλλη μια η σπηλια...παρ την και παντε σε ενα ξενοδοχειο...υπαρχουν ξενοδοχειο που πληρωνεις 3ωρο...αλλα επειδη ειναι λιγο πονηρα ξενοδοχεια αυτα καλυτερα να πατε σε ενα κανονικο ξενοδοχειο...30-40 ευρω η βραδυα... καλο βολι
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη μας φορα
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 20:33 @Sex
φαε μπαρουτι....
Πήγαινε στο θέμα: Πως να εκσπερματονω πολυ και μακρια
Μήνυμα στις 15/7/2011 στις 21:25 @Διάφορα
προτεινω να του παρεις κατι που να το εχει και οταν μεγαλωσει για να θυμαται την φιλια σας...
Πήγαινε στο θέμα: δωρα γενεθλιων
Μήνυμα στις 15/7/2011 στις 21:23 @Διάφορα
κατι που να θυμιζει το νησι αλλα παραλληλα να ειναι και ρομαντικο... προσπαθησε να βρεις κατι φθηνο...οχι δεν ειμαι τσιγκουνης...απλα πιστευω πως τα απλα και τα ασηματα καμια φορα ισως ειναι τα καλυτερα δωρα...φιλικα παντα
Πήγαινε στο θέμα: δώρο γυρισμού
Μήνυμα στις 15/7/2011 στις 19:22 @Sex
Καλησπερα παιδια...Σημερα το πρωι ηρθε μια γνωστη μου με την οποια βρισκομαστε μια στο τοσο και....καταλαβενετε...Τελος παντων...Σημερα δεν ξερω ακριβως γιατι αλλα δεν μου σηκωνοταν..Δηλαδη σηκωνοταν αλλα δεν ηταν σε πληρη στυση...Αγχωθηκα κι εγω πιο πολυ και εγινε και χειροτερα...ντραπηκα τοσο πολυ αλλα ευτυχως ξερουμε ο ενας τον αλλον και ξερει πως ηταν η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο...Επειτα απο 5 λεπτα σηκωθηκε και εγινε οτι εγινε...Αυτο που μ απασχολει ειναι γιατι το επαθα αυτο... Υ.Γ : ειμαι 17 χρονων,μεχρι στιγμης εχω 4 ερωτικες συντροφους... Ακουω... Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στυσης |