Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 20:28 @Sex
ρε παιδια αλλοι λενε ναι αλλοι οχι.τελικα τα προφυλακτικα εχουν μεγεθη????(εγω παντως δυο φορες που εχω παει ν παρω δεν βρηκα σε μεγεθη)
Πήγαινε στο θέμα: εχει μεγεθη τελικα???
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 02:16 @Sex
στη στυση μηπως παιζει ρολο καιτο προφυλακτκο??μηπως αν με πιεζει??εγω τα κανονικα περνω η τα jeans.και αλλοι λενε υπαρχουν μεγεθη αλλοι οχι.πας στα φαρμακεια και στα περιπτερα και τιποτα...τα κανονικα μονο..
Πήγαινε στο θέμα: προφυλ και στυση
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 01:35 @Sex
ρε παιδια γιατι οταν παω να φορεσω το προφυλακτικο εχω προβλημα στην στυση???2 φορες εχω δοκιμασει μ την κοπελα μου και τις δυο ετσι.βασικα την δευτερη ηταν λιγο καλυτερα.κ αλλο ενα.αμα τελειωσω μια φορα μετα παει.δυσκολα ξαναβρισκεται σε στυση.γιατι???
Πήγαινε στο θέμα: προφυλ και στυση
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 17:31 @Sex
αμα ειμαι σε κατι ενδιαμεσο?σε ημιστηση?(δεν ξερω πως ακριβως λεγετε αυτο)
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο και στηση..
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 02:24 @Sex
παιδια..αν κατα την ωρα του σεχ το πεος χαλαρωσει και φορας προφυλακτικο πρεπει αμεσως να σταματησεις?ειναι επικυνδινο μηπως γλιστρισει??
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο και στηση..
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 19:45 @Sex
δηλαδη εσυ ειχες αυτο που εχω και εγω και με μια αντιβιωση σου περασε??
Πήγαινε στο θέμα: πονος στους ορχεις
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 14:04 @Sex
οκ thnx.απλα γιατι ειναι το πιο βασικο να τελειωσει η κοπελα που ειπες??εχει σχεση αυτο??
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 13:39 @Sex
το εχω κανει και δεν ειχα προβλημα μετα.το θεμα ειναι ομως γιατι γινεται αυτο??δεν μπορω να το ελεγξω.προωρη εξπερματωση??δεν ξερω.τι να πω.αν ομως τελειωσω μετα την συναντηση μου με την κοπελα ειμαι οκ.και επισς εχω παρατηρησει οτι αν τελειωσω μια η 2 ωρες πριν βρεθουμε μετα δεν εχω προβλημα.
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 02:13 @Sex
ρε παιδια.. εγω ειμαι με την κοπελα μου κ ενω ημαστε πολυ ωρα μαζι κ εγω ειμαι σε στυση δεν τελειωνω και οταν σταματαμε και ηρεμω νιωθω ενα τρομερο πονο στουσ ορχεις απο κατω και χαμηλα στην κοιλια.μερικες φορες δεν μπορω καν να περπατησω.βεβαια αμα εχω τελειωσει πριν βρεθω με την κοπελα μου η αμεσως μετα φου φυγει δεν εχω προβλημα.ειναι επειδη δεν τελειωνω??
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 02:09 @Sex
ρε παιδια..και εγω ειμαι με την κοπελα μου κ ενω ημαστε πολυ ωρα μαζι κ εγω ειμαι σε στυση δεν τελειωνω και οταν σταματαμε και ηρεμω νιωθω ενα τρομερο πονο στουσ ορχεις απο κατω και χαμηλα στην κοιλια.μερικες φορες δεν μπορω καν να περπατησω.βεβαια αμα εχω τελειωσει πριν βρεθω με την κοπελα μου η αμεσως μετα φου φυγει δεν εχω προβλημα.ειναι επειδη δεν τελειωνω??
Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΞ προβλημα |