Xύσιμο για πρώτη φορά
Μήνυμα #76491 από Jimmok στις 05 Μαΐου 2011, 8:33μμ
![]() ![]() μηνύματα: 1 ![]() |
Παιδια ειμαι 11 χρονων και δεν μπορω να χυσω. το ξερω οτι ειμαι μικρος αλλα ενας συμμαθητης μου χυνει......δεν μου λεει ψεμτα γιατι εχυσε και μπροστα μου......μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να χυσω????????????? thanks Σημείωση moderator: Το όριο ηλικίας για να συμμετέχει κάποιος στο φόρουμ είναι 13. Επειδή παραβίασες τους κανονισμούς του φόρουμ γίνεσαι banned. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #76498 από asap στις 05 Μαΐου 2011, 10:26μμ
καλα μη την κανεις και λαστιχο... υπομονη... και που χυνει ο φιλος σου τι εγινε? αμα αρχισατε απο τωρα τις κοντρες ζητω που καηκαμε.. :D | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #76499 από Doctoras στις 05 Μαΐου 2011, 10:28μμ
Εγω προτη φορα εχυσα 6 δημοτικου.Και αυτο που εκανα ηταν να φανταστω μια ωραια γειτονισα και ξαφνικα ενιωσα ενα περιεργο συνεσθημα που ποτε δεν ειχα νιωσει.Δεν εβγαλα τιποτα απλα ενιωσα οτι τελειωσα.Θελω να σου οτι και να ζωριστεις να χυσεις μην περιμενεις να δεις ποταμι ακομα. ουτε καν σταγονα.Θελει να αναπτυχθεις και αλλο.Και οι συμαθητες σου σου λενε οτι το εχουν κανει πες τους το και εσυ. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #76503 από stekka στις 05 Μαΐου 2011, 10:46μμ
![]() |
Άσχετο αλλά νομίζω θα φας ban γιατί "Δεν επιτρέπεται να προχωρήσεις στη δημιουργία προφίλ αν είσαι κάτω από 13" |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #76504 από M1k3y στις 05 Μαΐου 2011, 11:19μμ
![]() |
Έτσι ακριβώς κι εγώ. Ακριβώς όμως. @OP, αν δε καταλαβαίνεις πώς να το κάνεις μόνος σου, δες κάνα βίντεο να μορφωθείς. Α και καλοφάγωτο το ban. |
προφίλάλλα... |