Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όχι άλλη διασκέδαση.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Πως θα γινει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #76049 από Psychedelic στις 27 Απριλίου 2011, 5:39μμ

Psychedelic

Εικονίδιο
μέλος από: 27/4/2011
Καλησπερα σε ολους.Σημερα μου ειπε ενας φιλος για το σιτε και ειπα να μπω,και απο οτι ειδα ειναι πολυ ωραιο.Καλη δουλεια :D.Στο θεμα μας τωρα.Καταρχας ειμαι 14 χρονων και το μηκος του πεους μου ειναι 15.Εχω σχεση με μια κοπελα και θελω να της ζητησω να προχωρησουμε,απο οτι μου εχει δηξει θελει.Πως να της το πω ομως?Ξερω το καταληλο μερος οπου δεν θα μας ενοχλησει κανεις σιγουρα.Αυτο που με ανησυχει πιο πολυ ειναι οτι ειμαστε και οι δυο παρθενοι και δεν ξερω σε τι σταση και με προφυλακτικο η χωρις...Ευχαριστω,περιμενω απαντηση :)
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #76056 από Doctoras στις 27 Απριλίου 2011, 6:28μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Μην ανχονεσαι παρε προφυλακτικο και δοκοιμασε μια μονος και δες βιντεο για να μαθεις να το το βαζεις σωστα.Δεν το κανονιζεις το σεξ.Αυτο ερχεται πανω που θα ειστε σε φασει.Οταν φασωνεστε μπαλαμουτιαζεστε και νιωσεις οτι θελει να προχωρισει καντο.Και την στασει θα την βρητε μονοι σας θα εχει πλακα και ενδιαφερον να πειραματιστιτε μιας και ειστε και οι δυο προτεριδες.Λογικα κανα ιεραποστολικο χαλαρο (για την κοπελα μιας και ειναι παρθενα).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76059 από EATME στις 27 Απριλίου 2011, 6:34μμ

EATME

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/4/2011
Καταρχην πεθανα στο γελιο που μας ειπες για το μεγεθος του πεους σου για κανενα λογο λολ...
στο θεμα μας, προσπαθησε να προχωρησετε στα προκαταρκτικα ωστε να νιωσει οικεία με το πουλι σου, εφοσον αρχισει και το συνηθίζει θα ειναι και καλυτερα για σενα να κανετε προκαταρκτικα πρωτα.για να σιγουρεψεις αν θελει απλα ρωτα την.. αλλιως εκει που φιλιεστε χουφτωσε την κοντα στο μου*ι και αρχισε να την ξεκουμπωνεις..αρχικα το σεξ με καποτα και συζητηστε για το ποτε ειναι σε γονιμες μερες ωστε να το κανετε χωρις καποτα και να χυνεις οξω.. αυτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76061 από Psychedelic στις 27 Απριλίου 2011, 6:50μμ

Psychedelic

Εικονίδιο
μέλος από: 27/4/2011
Doctora εχω δοκιμασει προφυλακτικα και ξερω να τα βαζω ευχαριστω για τα οιποληπα :D eatme ευχαριστω για τις συμβουλες σου αν και δεν καταλαβα αυτο που ειπες στην αρχη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76073 από Doctoras στις 27 Απριλίου 2011, 7:58μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Κοιτα καταλαβα λαθος στο τελος εμεινα στο οτι ειπες "και προφυλακτικο?" εκει, για αυτο....Καλο θα νμε προφυλακτικο γιατι πυθανον (σηγουρα θα ματωσει) και παλι δεν θα παθεις τιποτα απλα για το εμμα και την εγγυμωσυνη(θελω να πω οχι για να μην κολισεις τιποτα).Αργοτερα οταν ενημερωθει και μαθει ποτε ειναι γονιμες μερες και ολλα αυτα τα ακαταλαβιστικα γυναικεια να το δοκοιμασεται γιατι αξιζει πολλα.
Α και κατι τελευταιο αν εχεις σκοπο να τις κανεις στοματικο (ναι χαχαχα καντο)να το κανεις πριν μιας και ειναι παρθενα.Aυτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login