Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 18:57 @Sex
ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!! ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ
Πήγαινε στο θέμα: Μετρηση
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 18:55 @Sex
δεν καταλαβα τιποτα τα ματια μου ελιωσαν και εγιναν ομελετα για προφανεις λογους. οταν τα μαζεψω θα σου πω την γνωμη μου φιλε καλη τυχη.
Πήγαινε στο θέμα: Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 02:17 @Sex
εγω παλι απορω αφου δεν ξερετε γιατι δινετε απαντησεις και παραπλανειτε τον κοσμο? λοιπον ρωτησα την γιατρο της δικιας μου και υπαρχει περιπτωση η γυναικα να γονιμοποιει 2 ωαρια καποιες φορες(εξ'ου και τα διδυμα) και με την περιοδο να σπαει μονο το ενα και να μενει ενα γονιμοποιησημο. λοιπον θα το πω και ας φαω και μπαν.αν ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ μην λετε παπαριες και πανε αλλοι και γεμιζουν κομπλεξ και σπερνουν παιδια.πολλες απο τις μαλακιες που λετε αλλοι τα παιρνουν σοβαρα. ευχαριστω και αντιο
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ μετά από περίοδο
Μήνυμα στις 26/7/2011 στις 13:26 @Sex
gossip με ολο το σεβασμο λες μαλακιες και με αυτο το θεμα ΔΕΝ παιζουμε. υπαρχει λεμε η πιθανοτητα ακομα και μετα την περιοδο να υπαρχει ωαριο. η κοπελα μου πηγε στο γυναικολογο πριν κατι εβδομαδες και ρωτησε.
Πήγαινε στο θέμα: Eγκυμοσύνη-περίοδος
Μήνυμα στις 25/7/2011 στις 19:25 @Sex
Μειωνονται αφου το ωαριο πεφτει..θεωρητικα μπορεις να τελειωσεις ακομα και μεσα αλλα υπαρχει παντα η πιθανοτητα να υπαρχουν 2 ωαρια (τοτε που γινονται και διδυμα) και να γονιμοποιηθει.
Πήγαινε στο θέμα: Eγκυμοσύνη-περίοδος
Μήνυμα στις 23/6/2011 στις 20:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:φιλαρακο δεν ειναι απο τον ιδρωτα. απλως 99% οταν βγαινεις απο το μπανιο πρεπει να σκουπιζεις ΕΝΤΕΛΩΣ το νερο που μενει αναμεσα εκει γιατι το δερμα στην περιοχη εκεινη εχει τεραστια αποροφητικοτητα.αν μενει νερο μυριζει.δοκιμασε το και θα με θυμηθειςΠήγαινε στο θέμα: άσχημη μυρωδια
Μήνυμα στις 20/5/2011 στις 17:33 @Sex
Μην πνιγει μονο, να την προειδοποιεις.
Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 20/5/2011 στις 17:31 @Sex
Μπορει καποιος που ξερει να μου πει λεπτομερειες? Κινδυνους κλπ ?
Πήγαινε στο θέμα: Αντισυλιπτικα για αντρες &γυναικες
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 16:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ειναι αναγκαιο να τρεξει αιμα οταν σπασει ο υμενας..Πιθανοτατα εσπασε και δεν το καταλαβε.Εκτος αν εννοεις οτι ειναι πολυ σκληρος και δεν σπαει, αν δεν νιωθεις τιποτα την ωρα που εισχωρεις παει να πει οτι εχει σπασει.Πήγαινε στο θέμα: Απορια σημαντικη πρεπει να μου απαντησετε
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 11:34 @Sex
πω ρε που*τη μου τωρα βρηκε? τελος παντων ευχαριστω μαν..
Πήγαινε στο θέμα: Τι κοπηκε τωρα? |