Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 22:42 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχας δεν ειπα οτι εχω πνευμονια η μανα μου φερνει την καταστροφη μολις παθω κατι γιατι με εχει σαν μοναχογιο...εξισου και ο λογος που δεν της λεω για το καπνισμα γιατι αυτη με γενησε υγειη και θα την στεναχωρησω αν της πω κατι τετιο...και γενικα ειμαι πολυ ανοιχτος με την μανα μ της τα λεω ολα σε ολα τα θεματα δεν ειμαι καθολου χεστης ουτε ψευτομαγκας που λες(δεν λεω βεβαια πως το καπνισμα ειναι μαγκια αλλα τωρα που το κολησαμε τι να κανουμε)τελως παντων ο καθενας την γνωμη του φιλικα παντα :D Πήγαινε στο θέμα: Ναργιλες Και Γονεις
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 21:29 @Κλάψιμο
Λοιπον εχω βαρυ βηχα και μερικα συμπτωματα που φερνουν σε βρογχητιδα η πνευμονια και μου ειπε σημερα η μανα μ οτι αυριο να μην παω σχολειο να παμε στον γιατρο εντωμεταξυ εγω καπνιζω και σκεφτομαι μηπως υπαρχει περιπτωση με καμια εξεταση που κανει ο γιατρος να βρει οτι καπνιζω?
Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα Βηχας Και Γιατρος Γρηγορα!
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 15:22 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε μου μπορεις να της δωσεις ενα αρκουδακι με καρδουλα και μια σοκολατα λακτα μαζι οπως το χα κανει εγω η ξερω εγω αν εχεις δει αυτα τα κρεμαστα που ειναι μιση καρδια το ενα και την αλλη μιση το αλλο και ειναι πολυ φθηνο κατι τετιο...
Πήγαινε στο θέμα: Δωρο για ενα μηνα
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 15:20 @Sex
Αυτο το παθενα και γω..το παθαινεις οταν ειναι καινουριο το boxρακι και δεν εχει μπει πλυντηριο(1-2 φορες) :D εγω μολις τα βαλα πλυντηριο δεν ξαναειδα χνουδι ελπιζω να βοηθησα...
Πήγαινε στο θέμα: Χνούδια στο πεος
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 15:17 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα το απογευμα περιμενω κατι φιλαρακια σπιτι για ναργιλε..λοιπον το προβλημα ειναι οτι ειμαι 15 χρονων και σκευτομαι αμα κανει ντου μεσα η μανα μ και μας δει τι να της πω?ο ναργιλες απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ εδω και εκει εαν δεν προσθεσεις μεσα ναρκωτικες ουσιες και αλκοολ αλλα μονο καθαρο καπνο δεν εχει καμια επιπτωση στην υγεια...της μανας μου τι λεω? :P λιγο γρηγορα αν γινεται :D
Πήγαινε στο θέμα: Ναργιλες Και Γονεις
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 16:00 @Sex
Eυχαριστω με καλυψες πληρως :)
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακι στους ορχεις
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 15:46 @Sex
μην κανεις βλακιες με τα βιαγρα την εχουν παθει πολλα ατομα( εφηβοι πιο πολυ 14-16)απο αυτα πιες καμια μπυριτσα και χαλαρωσε να κανεις την δουλεια σου ;)
Πήγαινε στο θέμα: Bιαγκρα
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 15:41 @Διάφορα
Καλησπερα τα πιο ελαφρια τσιγαρα ειναι τα μαλβορο gold..εχουν την κλασικη γευση και ειναι πολυ ελαφρια μετα αμα θες κατι ακομα πιο ελαφρυ παρε αυτα τα μακρια τα slim που περνουν πιο πολυ οι γκομενες..τωρα στον καπνο παιζει μεγαλη σημασια το χαρτακι(γιατι εχει πισσα για να κραταει το τσιγαρο αναμενο)οταν παρεις για παραδειγμα rizla πρασινα δεν σβηνει αλλα σε καιει ενω αμα παρεις τα ασημι σβηνει πολυ ευκολα αλλα δεν σε καιει καθολου...τωρα για αρχη ενας old holborn ασπρος ειναι πολυ καλος και ελαφρυς..αν θες πιο βαρυ παρε τον κιτρινο.ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: ελαφρια τσιγαρα
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 15:33 @Sex
Καλησπερα παω κατευθειαν στο ψητο.εβγαλα ενα σπυρακι στου ορχεις..δεν ξερω τι ειναι φενεται σαν κανονικο εχει πυο μεσα αλλα δεν ξερω μηπως ειναι κατι αλλο?δεν με ποναει,να το σπασω?(ξυριζομαι καθε φορα με το ξυραφακι δεν ειχα κοπει γιατι προσεχω αλλα μηπως φταιει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακι στους ορχεις |