Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σε περίπτωση φωτιάς μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ. Απλά πηδήξτε!
Τρίτη, 11 Μαρτίου

όπιος γνωρίζει ας μου απαντήσει...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69417 από lilaaaaa στις 23 Δεκεμβρίου 2010, 7:34μμ

lilaaaaa

Εικονίδιο
μέλος από: 23/12/2010
γειά σας . πρίν 3 μήνες περίπου πήρα το χάπι της επόμενης μέρας μήπως γνωρίζεται πόσο κρατάει? ξέρω πως δεν πρέπει να το πάρω περίπου για ένα χρόνο ή εξι μήνες απλά δεν ξέρω πόσο κρατάει ?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69422 από tragikos στις 23 Δεκεμβρίου 2010, 11:54μμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Για ποιο σιγουρα ρωτα εναν γιατρο ή διαβασε οδηγειες .......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69424 από hsr19 στις 24 Δεκεμβρίου 2010, 12:05πμ

hsr19

Εικονίδιο
μέλος από: 22/12/2010
οπα τι εννοεις ποσο κραταει? το χαπι της επομενης μερας ειναι το "χαπι της επομενης μαλακιας". ειναι οτι χειροτερο για τις ορμονες μιας γυναικας. πρεπει να το παρεις μεσα στις επομενες 72 ωρες της ερωτικης πραξης αλλα οσο πιο γρηγορα το παρεις, τοσο μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας θα εχει. δεν κραταει για μερες. ειναι μονο για εκεινη την φορα. εαν ξανασυμβει καποιο ατυχημα μετα απο 2 η 20 μερες, θα υπαρξει κανονικα πιθανοτητα εγκυμοσινης. το χαπι δεν πρεπει να το παιρνεις περισσοτερες απο 1 φορες μεσα σε 6μηνες-1 χρονο. ερευνες εχουν δειξει πως σε γυναικες που εχουν παρει το χαπι πανω απο 3 φορες στην ζωη τους, εχει μειωθει η γονιμοτητα τους. δεν μπορουν δηλαδη ευκολα αν συλλαβουν παιδι. επισης το χαπι εχει πολλες μα παρα πολλες παρενεργειες. σου αλλαζει τον κυκλο τις περισσοτερες φορες και για να ξαναφτιαξει πολλες φορες χρειαζεται χρηση αντισυλληπτικων χαπιων. πρεπει να προσεχεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login