Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 20:45 @Sex
παιδια αυτο πρεπει να γινει απο μονο του και η κοπελα μπορει να το θλει αυτο απλα ισως υπαρχει μια αμηχανια !! καλο ειναι να της πεις με γλυκο και ομορφο τροπο αν το θελει σιγουρα διοτι αν γινει μπορει να σου λεει υστερα απο καιρο αυτο δεν επρεπε να γινει και να την πληρωσεις και απο πανω ... οποτε σιγουρεψε καλυτερα αν το θελει σιγουρα για να μην εχεισ ολεσ τις ευθηνες εσυ! α και παντα με προφυλαξη φιλαρακο μην εχεις κιαλα !! καλη τυχη
Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα γίνει να προχωρήσουμε;
Μήνυμα στις 23/12/2010 στις 19:34 @Sex
γειά σας . πρίν 3 μήνες περίπου πήρα το χάπι της επόμενης μέρας μήπως γνωρίζεται πόσο κρατάει? ξέρω πως δεν πρέπει να το πάρω περίπου για ένα χρόνο ή εξι μήνες απλά δεν ξέρω πόσο κρατάει ? ![]() Πήγαινε στο θέμα: όπιος γνωρίζει ας μου απαντήσει...
Μήνυμα στις 23/12/2010 στις 19:29 @Διάφορα
σε περίπτωση που δεν έχεις κάτι ανάγκη καλό θα ήταν να κρατήσεις τα χρήματα και ν ταξοδέψεις όταν βρείς πραγματικά κατι που σου αρέσει...
Πήγαινε στο θέμα: δωρο χριστουγεννων για 15χρονο αγορι
Μήνυμα στις 23/12/2010 στις 19:23 @Sex
Η αλήθεια είναι πως μια γυναίκα όταν κάνει έρωτα για πρώτη φορα ο κόλπος της δεν ανοίγει αμέσως παρόλα αύτα οι πόνοι που νιώθει εκείνη την στίγμη και όχι μόνο είναι φριχτοί. επίσης να σε ενημερώσω πως τα οπίσθια δεν παίζουν κάπιο ρόλο όσο αφορά την σεξουαλική πράξη απο μπροστά!
Πήγαινε στο θέμα: αληθευει;;; |