Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 01:40 @Θ. Κλημεντίνη
αν την θες, να τα βρεις μαζι της. ολοι οι ανθρωποι κανουν λαθη. ασε που ητην ειλικρινης μαζι σου ενω θα μπορουσες να μην το εχεισ μαθει ποτε.
Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι?
Μήνυμα στις 8/1/2011 στις 03:45 @Sex
δεν λεει για απο πισω, αλλα κανονικα απλα σε αυτη την σταση :) εσυ φαινεται να μην διαβαζεις σωστα... Πήγαινε στο θέμα: Στα 4??
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 18:38 @Sex
αυτη ειναι κατσικοπεριεργη, γυρνα την και χωστης τον και μετα θα της αρεσει!!
Πήγαινε στο θέμα: Στα 4??
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 18:35 @Sex
το χαπι της επομενης μερας εαν γινεται μην το ξαναπαρεις ΠΟΤΕ στην ζωη σου. ειναι οι χειροτερες ορμονες που υπαρχουν.παρα πολυ επικινδυνες. ζητα απο τον γυναικολογο σου να παιρνεισ αντισυλλιπτικα χαπια. δεν υπαρχει κανενας κινδυνος. εγω παιρνω 3 μηνες τωρα και εκτος του οτι εχει σταθεροποιηθει ο κυκλοσ μου, δεν εχω και κανενα αγχος..
Πήγαινε στο θέμα: Με η χωρις προφυλακτικο????
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 18:31 @Sex
ολες οι στασεις εχουν τα θετικα τους. ειδικα αυτες που δεν κουραζεσαι ιδιαιτερα αλλα απολαμβανεις :-)))))
Πήγαινε στο θέμα: Ποια η αγαπημενη σας σταση στο σεξ?
Μήνυμα στις 1/1/2011 στις 16:00 @Sex
αυτο δεν πηγαινε σε εσενα αλλα στο απο πανω σχολιο απο το δικο μου για τον αερα.. Πήγαινε στο θέμα: Μετάδοση HIV με στοματικό
Μήνυμα στις 1/1/2011 στις 15:59 @Sex
webmaster κανεις πολυ μεγαλο λαθος. η περιεκτικοτητα που υπαρχει στο σαλιο ειναι πολυ μικρη. επισης για την μεταδοση της νοσου θα πρεπει να υπαρξει αμεση επαφη αλλιως τα μικροβια σκοτωνονται. είχα αυτη την συζητηση στο νοσοκομειο που κανω πρακτικη πριν 1 μηνα.
Πήγαινε στο θέμα: Μετάδοση HIV με στοματικό
Μήνυμα στις 30/12/2010 στις 01:29 @Sex
ελεος τι αλλο θα διαβασω.. πρωτα απ ολα το AIDS ειναι νοσος που προερχεται απο τον ιο ΗΙV(Human Immunodeficiency Virus = ανθρώπινος ανοσοελλειμματικός ιός). πανω κατω οι τροποι μεταδοσης ενος ιου ειναι ιδιοι εκτος του HIV. και τωρα στο θεμα μας.. ο HIV ΔΕΝ μεταδιδεται με - την καθημερινή, κοινωνική επαφή, τη χειραψία, το αγκάλιασμα, το απλό φιλί, τη συνάθροιση ατόμων - την τουαλέτα - τον ιδρώτα ή το σάλιο - ρούχα, σκεπάσματα, πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα, τηλέφωνα - πισίνες ή τη θάλασσα - κουνούπια ή άλλα έντομα μεταδιδεται μονο με - σεξουαλικη επαφη - απο την μητερα στο εμβρυο - τη χρήση κοινών συρίγγων - μεσω μεταγγυσης αιματος. εαν λοιπον η κοπελα εχει καποια πληγη, τοτε ναι θα κολλησεις. αλλιως δεν υπαρχει προβλημα.και με την σωστη χρηση προφυλακτικου θα μπορειτε και να ολοκληρωσετε χωρις ανησυχια.. Πήγαινε στο θέμα: Μετάδοση HIV με στοματικό
Μήνυμα στις 30/12/2010 στις 01:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:den niwthoume idwnh. PROSPIHSH legetai gia na mas kanete ta xathria meta :)Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο σεχ
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 01:44 @Sex
χωρίς να θέλω να κάνω την κακιά της ιστορίας, οταν φτανεις σε μια ηλικια και θες μια σταθερη σχεση, παιζει τεραστιο ρολο το μεγεθος και το παχος. φανταστειτε φιλη μου οταν "πηγε" με εναν τυπο στην τουαλετα και ο τυπος γδυιηκε του ειπε <<παρε το σκουλικι σου και φυγε>>.αλλα εσυ δεν εχεις θεμα για 2 λογους. 1ον θα παρεις αλλους 5 ποντους ανετα και 2ον στα προκατακτικα δεν παιζει ρολο το μεγεθος. Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι ότι θα με κοροϊδέψει αν το δει |