Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Περιτομή

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #68309 από _Kostas στις 23 Νοεμβρίου 2010, 3:59μμ

_Kostas

Εικονίδιο
μέλος από: 5/2/2010
Παιδια πανε τωρα 2 μηνες που την εκανα την επεμβαση...

Δεν νιωθω ανετα με το εργαλειο μου...

Το πρηξιμο και ο πονος εφυγε, αλλα εχει ακομα καποια μικροσημαδακια...
Πρεπει να παω στο γιατρο για καμια λοιφή???

Επισεις, Το νιωθω πολύ μικρότερο και δν ερεθιζεται σχεδον καθολου...
ειναι φυσιολογικό???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68526 από _Kostas στις 03 Δεκεμβρίου 2010, 12:50πμ

_Kostas

Εικονίδιο
??????????????????????????????????????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68572 από σοφός στις 04 Δεκεμβρίου 2010, 6:00μμ

σοφός

Εικονίδιο
μέλος από: 23/10/2010
εκανα κ εγω περιτομη πριν λιγο καιρο για το ιδιο πραγμα,δλδ δεν κατεβαινε επειδη σε καποια μερια ηταν λιγο στενο.
στην αρχη κ εσυ δεν ειχες ραμματα στο σημειο εκεινο που εγινε η επεμβαση?ωραια τωρα σε εμενα εχουν αρχισει κ φευγουν ομως απο οτι εχω δει ειναι πολυ πιο διαφορετικο,προηγουμενως ακουμπαγα το κεφαλι κ ερεθιζομουν αρκετα,ενω τωρα το ακουμπαω κ δεν νιωθω κ πολυ,ειναι φυσιολογικο,δεν εχεις τιποτα...οσο για τα σημαδια ειναι απο τα ραμματα αν εκανες κ θα φυγουν με τον καιρο,θα παω κ εγωσ τον γιατρο να δει πως ειναι αλλα πηγαινε κ εσυ στον γιατρο να σου πει καλυτερα.ξερεις αν μετα την περιτομη το πετσακι που εχει μεινει στο κεφαλι κατεβαινει η μενει κολλητο με το κεφαλι?καταλαβαινεις τι λεω.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69016 από _Kostas στις 14 Δεκεμβρίου 2010, 7:50μμ

_Kostas

Εικονίδιο
κατεβαινει... ειμαι ενταξει.... μπορω και τον παιζω κανονικα... αλλα εχει τα σημαδακια γυρω απο τα ραμματα (τα ραμματα εχουν πεσει...)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71034 από alaneitor στις 20 Ιανουαρίου 2011, 10:35μμ

alaneitor

μέλος από: 19/1/2011
κλασσικο εχω κανει και ειχα κανει και εγω πριν 4 χρονια τα σημαδια πτα ραματα δν φευγουν αλλα αμα ειναι σκληρο το κεφαλι κ ακαμπτο για τν ακριβεια σου συστηνω να πας σε δερματολογο οποσδηποτε.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90525 από nicko_rh στις 07 Δεκεμβρίου 2011, 8:04μμ

nicko_rh

μέλος από: 7/12/2011
Γεια σας παιδιά,
εκανα και γω την επέμβαση πριν 5 ημέρες. Τη δεύτερη ημέρα φώναξα γιατρό στο σπίτι για να μου αλλάξει τις γάζες γιατί πονούσα πολύ και δεν μπορούσα να τις βγάλω μόνος μου. Τις επόμενες ημέρες όμως τα κατάφερα και τις άλλαζα... Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι αν είναι φυσιολογικό δημιουργήθηκε πρήξιμο ανάμεσα στα ράμματα και το κεφάλι το οποίο δεν έχει υποχωρήσει εδω και 3 μέρες. Δεν είναι απλό πρήξιμο αλλα είναι μεγάλο και γύρω γύρω από το πεος και από τη μια πλευρά μάτωσε λίγο λόγω της πίεσης με τη γάζα. Αυτό το πρήξιμο δημιουργήθηκε μετά την αλλαγή της πρώτης γάζας το ίδιο βράδυ στον ύπνο μου λόγω του οτι ερχόμουν σε στύση και επειδή είχα τις γάζες δεμένες πιεζόταν. Δεν μου φαίνεται για μόλυνση γιατί το χρώμα είναι μια χαρά και δεν πολυ πονάω. Εϊχατε εσείς παρόμοιο σύμπτωμα; Να ανησυχίσω και να παω στο γιατρό ή είναι φυσιολογικό το τόσο πρήξιμο και θα φύγει τις επόμενες ημέρες;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94383 από costasaqua στις 06 Φεβρουαρίου 2012, 10:59μμ

costasaqua

Εικονίδιο
μέλος από: 6/2/2012
Φίλε να σε ρωτήσω. Έχω πάθει το ίδιο με εσένα και δεν ξέρω τι να κάνω.Πόσες μερες έκανε να σου φύγει το πρήξιμο? ειχες φαγούρα? δωσε ενα χρονικό να παραδειγματίσω.Έγω ειμαι τωρα στην 7η,αύριο κλείνω βδομάδα. Λες να είναι απο τις νυχτερινές καύλες? πως θα γίνει να τις σταματήσω ρε παιδιά? και τις έξι βραδυές εκεί.κ ματώνει κιόλας. πονάει το εργαλείο! φφφφφφ,
Έχω ανχωθεί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94400 από Pantera4 στις 07 Φεβρουαρίου 2012, 6:12μμ

Pantera4

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/10/2011
εχω κανει και εγω περιτομη εδω και δυο εβδομαδες! τις γαζες αμα εχει στεγνωσει ειδικα το αιμα μην της βγαζεις ετσι απλα. πανε στο μπανιο και ριχνε νερο επανο στο πεος σου και σιγα σιγα θα πεσει χωρις πονο. μπορεις να βαλεις και οξιζενε. τις γαζες μην τις τυληγετε πολυ σφηχτα γιατι κατα την διαρκεια της νυχτερινης στυσης το αιμα δεν μπορει να κατεβει και μπορει να μελανιασει(προσωπικη εμπειρια)! το πρηξημο απο γυρο λογικα ειναι φλεγμονη. πανε στον ουρολογο σου και θα σου γραψει συνταγη για να παρεις. μπορεις επεισης να παρεις παυσιπονα για τον πονο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94703 από stan στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 1:46πμ

stan

Εικονίδιο
μέλος από: 14/2/2012
γεια σας παιδια...μετα απο πολυυυ σκεψη αποφασισα και εκανα περιτομη την περασμενη τεταρτη....εκτος απο τους πονους κατα την στυση που απο οτι καταλαβα το εχουν ολοι λιγο πολυ καποιες στιγμες τζουζει αρκετα....επισης αν ξερει καποιος να μου πει μετα απο ποσο καιρο ξαναρχιζει ο αυνανισμος επισης εμενα μου ειπαν να μην πεσει νερο τις πρωτες 10 μερες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94704 από stan στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 1:52πμ

stan

Εικονίδιο
μέλος από: 14/2/2012
Έγραψε:(HammerSkin97@07 Φεβρουαρίου 2012)
εχω κανει και εγω περιτομη εδω και δυο εβδομαδες! τις γαζες αμα εχει στεγνωσει ειδικα το αιμα μην της βγαζεις ετσι απλα. πανε στο μπανιο και ριχνε νερο επανο στο πεος σου και σιγα σιγα θα πεσει χωρις πονο. μπορεις να βαλεις και οξιζενε. τις γαζες μην τις τυληγετε πολυ σφηχτα γιατι κατα την διαρκεια της νυχτερινης στυσης το αιμα δεν μπορει να κατεβει και μπορει να μελανιασει(προσωπικη εμπειρια)! το πρηξημο απο γυρο λογικα ειναι φλεγμονη. πανε στον ουρολογο σου και θα σου γραψει συνταγη για να παρεις. μπορεις επεισης να παρεις παυσιπονα για τον πονο.

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login