Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 18:00 @Sex
το θεμα με το ψαλιδακι ειναι οτι δεν θα φυγουν οι τριχες κ απλα θα τις χαμηλωσω κ ασε που θα κανω πολλες ωρες μεχρι να το κανω.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή
Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 17:40 @Sex
μπορειτε να μου πειτε με ποιον ακριβως τροπο ξυριζουμε τις τριχες στην περιοχη που ειναι το πεος?εχω δοκιμασει κανα δυο φορες κ την πρωτη φορα καταφερα να ξυρισω τις τριχες που ηταν πανω απο το πεος κ αυτες δεν τις πηρα καλα με την μηχανη.σημερα που λεμε..δοκιμασα αλλη μια φορα γιατι μετα απο καιρο ειχε γεμισει πολυ κ δεν μου αρεσε.ετσι λοιπον,πηρα με την μηχανη τις τριχες που ειναι πιο πανω κ μολις τελειωσα πηρα το ξυραφακι κ εκανα οσες εμειναν,τις τριχες που ειναι ομως στα αρχιδια κ ειναι επικυνδυνο μην κοπεις πηρα το ξυραφακι γιατι με μηχανη δεν γινεται,τις πηρα λιγο με ξυραφακι κ παλι εκανα μισες δουλειες κ ασε που κοπηκα λιγο αλλα παλι καλα δεν ηταν τιποτα,ομως δεν παυει να σημαινει οτι δεν εβγαλα λιγο αιμα. εσεις πως ακριβως τις παιρνετε? Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 19:56 @Sex
της το λεω οταν μου ερθει να τελειωσω κ το κανω πανω της η οπου βρω αν δεν θελει?
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για το sex
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 19:28 @Sex
ξερω γενικα τι θα κανω οταν ερθει εκεινη η στιγμη που θα το κανω.ομως δεν ειμαι πολυ σιγουρος τι γινεται οταν μου ερθει να τελειωσω.το κανω με προφυλακτικο πειτε αν τελειωσω μεσα της θα γινει κατι η επειδη θα φοραω το προφυλακτικο ειναι ολα μια χαρα?
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για το sex
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 19:12 @Sex
πηγα κ πηρα πριν κατι μερες μια ξυριστικη μηχανη που ειναι μονο για το σωμα,εγω θελω να την χρησιμοποιησω πιο πολυ για την περιοχη που εχει τριχες εκει στο πεος.το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να το κανω,διαβασα τις οδηγιες αλλα δεν λενε πολλα.εβαλα που λεμε να ξυρισω καποιες τριχες κ στην αρχη κατι εκανα σε εκεινες που αρχιζουν πιο πανω αλλα οσο πηγαινα πιο κατω νομιζα οτι θα κοπω ετσι οπως παει.πως ακριβως το κανουμε?δεν νομιζω να μπορω να παρω καλα αυτες που ειναι διπλα στο πεος γιατι θα κοπω,μονο τις ποιο πανω αλλα κ αυτες δεν τις παιρνει καλα κ φαινονται.
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα στο ευαισθητο σημειο
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 19:05 @Διάφορα
δεν νομιζω οτι μου παει η κολυμβηση τοσο πολυ γιατι πλεον το βρισκω καπως να παω στα 18 μου κ ασε που δεν ειμαι πολυ καλος.ισως ξεκινησω γυμναστηριο τον αλλον μηνα.
Πήγαινε στο θέμα: να παω Γυμναστηριο η δεν εχει νοημα
Μήνυμα στις 30/3/2011 στις 03:23 @Διάφορα
σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο να παω σε ενα γυμναστηριο για να ανοιξουν οι πλατες μου κ γενικα να εχω πιο πολυ δυναμη κ φυσικη κατασταση οσο να ναι γιατι απο οσα ειπα ολα ειναι αντιθετα.το θεμα μου ομως ειναι οτι ειμαι αδυνατος,λιγο πιο πολυ απο το κανονικο αλλα οχι κ υπερβολικα.πιστευτε εχει καποιο νοημα να παω η θα φανει περιεργο αν παω,εγω σαν σκεψη η γενικα ολοι το εχουν οτι πανε αυτοι που θελουν να χασουν κιλα.θα μου πει καμια μλκ ο γυμναστης κ θα γινουμε ρομπα η να παω κανονικα?
Πήγαινε στο θέμα: να παω Γυμναστηριο η δεν εχει νοημα
Μήνυμα στις 30/3/2011 στις 03:18 @Sex
καμια φορα που αυνανιζομαι δυο φορες πχ στις 12 το πρωι κ μετα παλι στισ 1,στο πεος μου απανω προς την μεση κ λιγο ποιο μπροστα στα δεξια φουσκωνει λιγο σε εκεινη την μερια σαν καρουμπαλακι χωρις ομως να ποναει κ μετα απο καποια ωρα πεφτει απο μονο του.αυτο δεν το εχω παρατηρησει αν την παιξω μια φορα καποια μερα. ειναι καποιο προβλημα η ειναι λογικο επειδη το εχω κανει δυο φορες σε ενα μικρο διαστημα?σε εσας εχει τυχει κατι τετοιο? Πήγαινε στο θέμα: προβλημα η δεν ειναι τιποτα
Μήνυμα στις 24/1/2011 στις 18:58 @Sex
ολοι μας εχουμε χυσει σχεδον παντου.....νομιζω ομως οτι το καλυτερο μερος ειναι το μπανιο κ ακομα καλυτερα στην μπανιερα.
Πήγαινε στο θέμα: εκσπερματιση
Μήνυμα στις 24/1/2011 στις 18:54 @Sex
λογικα θα συνηθισεις κ με τις μερες θα τα πηγαινεις καλυτερα.
Πήγαινε στο θέμα: Τελειώνω πολύ γρήγορα |