Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Η θρησκεία της υπακοής στο ιερατείο, με ήρωα τον ανυπάκουο στο ιερατείο γιο του Θεού.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Είμαι gay αλλά δεν μου αρέσει

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67614 από portokali στις 31 Οκτωβρίου 2010, 3:13μμ

portokali

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2010
γεια χαρα ειμαι 17 κ το προβλιμα που εχω ειναι οτι ειμαι gay αλλα δεν θελω να ειμαι δεν μου αρεσει...ειναι φυσικο αυτο??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67618 από ντινακι στις 31 Οκτωβρίου 2010, 6:16μμ

ντινακι

Εικονίδιο
μέλος από: 26/10/2010
τι εννοεις με αυτο?Δωσε περετερο πληροφωριες....Αφου εισαι γκει παει να πει οτι σ αρεσουν οι αντρες σωστα???
Πες πιο αναλυτικα το προβλημα σου......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67620 από VeTeRaNoS στις 31 Οκτωβρίου 2010, 7:16μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Και βεβαια είναι φυσικό και λογικό οι περισσότεροι gay όταν το καταλαβαίνουν για πρώτη φορα έτσι νιώθουν σαν εσένα.
Από όσο κατάλαβα δεν έχεις αποδεκτη ότι είσαι gay.Η ομοφυλοφιλία είναι ένα κοινωνικά αποδεκτό γεγονός και πρέπει να το αποδεκτης και να μην νιώθεις άσχημα γιαυτο.Δεν είναι δα και καμια αρρώστια.
Μην πας κόντρα σε αυτό που είσαι και αποδέξου το.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67621 από Webmaster στις 31 Οκτωβρίου 2010, 8:02μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Παπάρια κοινωνικά αποδεκτό γεγονός είναι. Για πήγαινε με ένα γκόμενο χέρι χέρι στο σχολείο και στη δουλειά σου και θα σου πω εγώ για πότε θα σε διώξουν κοινωνικώς αποδεκτά πάντα.

Άκου εδώ man, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν κρατήσεις τα προσωπικά σου σε προσωπικό επίπεδο.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67622 από VeTeRaNoS στις 31 Οκτωβρίου 2010, 8:59μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Έγραψε:(Webmaster@31 Οκτωβρίου 2010)
Παπάρια κοινωνικά αποδεκτό γεγονός είναι. Για πήγαινε με ένα γκόμενο χέρι χέρι στο σχολείο και στη δουλειά σου και θα σου πω εγώ για πότε θα σε διώξουν κοινωνικώς αποδεκτά πάντα.

Για πολλούς οι ομοφυλοφιλία έχει αρχίσει να θεωρείτε αποδεκτή.Και αυτό που λές να σε διώξουν από τη δουλειά κλπ δεν ισχύει στης περισσότερς φορές πλέον.

Τέλος πάντων είναι δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό αυτό που θέλω να σου πω φίλε portokali είναι να το αποδεχτείς και από εκεί και πέρα μοιράσου το με όσα άτομα έχεις δικά σου και διπλα σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67623 από AggelosTuDromu στις 31 Οκτωβρίου 2010, 9:15μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
Έγραψε:(Webmaster@31 Οκτωβρίου 2010)

Άκου εδώ man, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν κρατήσεις τα προσωπικά σου σε προσωπικό επίπεδο.

εδω θα σημφωνισω με τον μαστορα
πηγαινε χερι με χερι με τον γκομενο σου κ αν δεν σε παρουν με τις ντοματες γινομαι κ εγω γκει να μου κατσεις :P
περα απ την πλακα μπορει να ειναι αποδεχτο στην κοινονια αλλα στους ανθρωπους δεν νομιζω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67627 από Pelvic_Thrust στις 31 Οκτωβρίου 2010, 10:35μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Αφου δεν σ'αρεσει, προσπαθησε να κανεις τον εαυτο σου να μην σου αρεσουν οι αντρες ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67628 από jimmas στις 01 Νοεμβρίου 2010, 12:24πμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
Έγραψε:(portokali@31 Οκτωβρίου 2010)
γεια χαρα ειμαι 17 κ το προβλιμα που εχω ειναι οτι ειμαι gay αλλα δεν θελω να ειμαι δεν μου αρεσει...ειναι φυσικο αυτο??

Αυτό εμένα μου φαίνεται κάπως οξύμωρο! Πώς γίνεται να αποτελεί πρόβλημα κάτι το οποίο είναι στο χέρι σου και μπορείς να αλλάξεις... Αν όντως δεν θέλεις κάτι τέτοιο και δεν σου αρέσει τότε απλά γίνε ετερόφυλος!
Από την στιγμή όμως που σου αρέσουν τα αγόρια και σε ερεθίζουν λογικά, για να λες πως είσαι gay, τότε αποδέξου το! Ίσως απλά να θέλεις να το καταπνίξεις γιατί φοβάσαι τις αντιδράσεις και την αντιμετώπιση των άλλων. Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άβολα για οτιδήποτε σου αρέσει. Το ερωτικό είναι καθαρά προσωπικό θέμα, μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάκτυλό σου, πόσο μάλλον από τον ίδιο σου τον εαυτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67631 από drogbach στις 01 Νοεμβρίου 2010, 7:34πμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Οι σεξουαλικες προτιμισεις του καθενος καλο θα ειναι να μενουν προσωπικες και να μην βγαινουν παρα εξω..Ξερεις ποσοι στρειτ στα κρεββατια τους κανουν ανωμαλιες που ουτε μπορεις να τις φανταστεις???Συμβουλη μου??Αποδεχεσαι οτι εισαι γκευ,θα συνεχισεις να παριστανεις το αγορι(καταλαβες με ποια εννοια το εννοω),και αν θες να βρεις γκομενο σε κανα κλαμπ που πανε μονο οι ομοφυλοφιλοι..Γιατι κακα τα ψεμματα ο Web εχει δικιο..(υπαρχουν βεβαια και κποιες εξαιρεσεις αλλα...)Και αν εχεις αναγκη να το πεις καπου,μονο σε ατομα που κοβεις τον πουτσο σου οτι δεν θα βγει παρα εξω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67639 από GrandmasterL στις 01 Νοεμβρίου 2010, 4:30μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
"Προβλημα"?Απλα αποδεξου το.Δεν ειναι κακο.

http://www.youtube.com/watch?v=aCRHYzfXljg
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login