Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Διαφημίσεις τσιγάρων παντού. Το κάπνισμα να θεωρείται μαγκιά και απόλαυση και όχι όπως τώρα ντροπή κι αδυναμία.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προσέγγιση Χωρισμένης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66449 από angeloszer στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, 4:34πμ

angeloszer

μέλος από: 15/9/2009
Καλημέρα! (είναι και 4 το πρωί)

θα μπώ κατευθείαν στο κυρίως θέμα, λοιπόν:

Είμαι στα 20 τώρα σε 2 μήνες 21 και γνώρισα μια κοπέλα διαμέσου της κοπέλας του αδερφού μου η οποία είναι 17 στα 18 και μου αρέσει τρελά...όταν την γνώρισα λοιπόν ήταν σε σχέση με έναν συνομήλικο ο οποίος από ότι φαίνεται την δούλευε κανονικότατα και έτσι έφτασαν στον χωρισμό. Το πρόβλημα είναι ότι την έχω δεί όλες κι όλες 4 φορές...έχει έρθει σπίτι μου, έχουμε βγεί για καφέ και έχουμε πάει και για μπάνιο. Το καλό είναι πως μια φορά που πήγαμε για μπάνιο, μου έδωσαν το τηλέφωνο της για να πάω να την πάρω γιατι δεν είχε με τι να έρθει και η μόνη φορά που μιλήσαμε με μήνυμα είναι οταν με ρώτησε τον τίτλο ενός τραγουδιού που είχα στο αυτοκίνητο. Το κακό όμως είναι πως έχω να την δώ 2 μήνες και δεν έχει τύχει να έρθει για καφέ ακόμα μαζί μας γιατι δεν προλαβαίνει εξ'αιτίας των φροντιστηρίων κτλ. Επίσης δεν υπάρχει τόση οικιότητα μεταξύ μας.
Όποτε η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη.
Καμία ίδεα του πώς να την προσεγγίσω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66454 από dark4 στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, 2:43μμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
νομιζω πως δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσεγγιση.. απλα παρτην τηλεφωνο και πες της να πατε για καφε. φιλικα στην αρχη και αν δεις οτι αποκτατε οικιοτητα μπες στο ψητο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66476 από anna_32 στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, 11:39μμ

anna_32

μέλος από: 28/8/2010
Δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι με τα φροντηστήρια κλπ..
Αν πάντως είναι αρκετά σοβαρή, τότε καλύτερα μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από την πιο σημαντική γι' αυτήν χρονιά. Δηλ, αν μιλήσετε, βγείτε και το θέμα προχωρήσει δεν θα πρέπει ποτέ να την πιέσεις. Είναι πολύ δύσκολη και περίεργη χρονιά για εκείνη. Είναι πολύ πιθανόν να μην έχει χρόνο σε λίγο καιρό να ανασάνει σχεδόν και εσύ να νιώθεις παραμελημένος! Αν πιστεύεις ότι μπορείς να το αντέξεις και να μην σε πάρει από κάτω αλλά και ούτε να της δείξεις με κανέναν τρόπο την πιθανή σου στενοχώρια που δεν βρίσκεστε συχνότερα, τότε προχώρα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66478 από angeloszer στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, 12:08πμ

angeloszer

μέλος από: 15/9/2009
Η κοπέλα για να βρεί τρόπο να βγούμε κάποια στιγμή θα βρεί. Το θέμα είναι πως δεν θα θέλει να βγούμε γιατι από ότι έχω καταλάβει με ντρέπεται λιγάκι. Αυτό που ψάχνω είναι ένας τρόπος να κάνω την αρχή με κανένα μήνυμα...δηλαδή την εκκίνηση μετά λογικά θα πάει μόνη της η κουβέντα...αλλά για αρχή τι να στείλω; Δεν μπορώ παράδειγμα να στείλω "Γειά τι κάνεις...χώρισες;" χαχαχαχα
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #66479 από anna_32 στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, 2:21πμ

anna_32

μέλος από: 28/8/2010

Αποδεκτή απάντηση

Φυσικά και δεν μπορείς να αναφερθείς στον χωρισμό της. Δεν ξέρεις τι σήμαινε για εκείνην..
Μπορείς όμως εφόσον διαβάζει για πανελλήνιες κλπ να της γράψεις:
"Γεια τι κάνεις, πως πάει το διάβασμα?". Μετά μπορείς να την ρωτήσεις τι κάνει το σαββατοκύριακο και αν θέλει να βγείτε για να ξεσκάσει..
Αυτά για αρχή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66539 από parami8as στις 22 Σεπτεμβρίου 2010, 4:48μμ

parami8as

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
αναλογα την κοπελα ρε τρελε
αν ειναι καμια προχορημενη κομπλε
αν εινε λιγο φυτουκλο τοτε θελει πολλα =/

αλλα αφου εχει ερθει σπιτι σου νομιζω οτι κατι θελει και αυτη
το σημαντικοτερο μην γινεις σαλιας μην της πριζεις το μουνι
αν ειναι ειδηκα προχωρημενη τοτε εισαι κομπλε..
απλα να εχεις αερα και να την εντυπωσιασεις..
αν ειναι λιγο φυτο και εσυ εισαι μαγκακος τοτε θα ξενερωσεις
πιστεψε με
απαντα να σε βοηθησω τρελε
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login