Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 17:54 @Μηχανήματα
τον χρηστη ρε
Πήγαινε στο θέμα: Πώς Μπορω να βρω E-Mail
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 17:02 @Διάφορα
και γω εχω φαει μηνηση για ξυλοδαρμο ρε αλλα μονο προστιμο(το οπιο δεν ξερω ποσο ηταν γιατι το πληρωσε η γιαγια μου) τι φυλακες και τετοια χαχαχα Πήγαινε στο θέμα: δικαστιριο
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 16:48 @Sex
αναλογα την κοπελα ρε τρελε αν ειναι καμια προχορημενη κομπλε αν εινε λιγο φυτουκλο τοτε θελει πολλα =/ αλλα αφου εχει ερθει σπιτι σου νομιζω οτι κατι θελει και αυτη το σημαντικοτερο μην γινεις σαλιας μην της πριζεις το μουνι αν ειναι ειδηκα προχωρημενη τοτε εισαι κομπλε.. απλα να εχεις αερα και να την εντυπωσιασεις.. αν ειναι λιγο φυτο και εσυ εισαι μαγκακος τοτε θα ξενερωσεις πιστεψε με απαντα να σε βοηθησω τρελε Πήγαινε στο θέμα: Προσέγγιση Χωρισμένης
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 16:33 @Διασκέδαση
οοοο καλα... πεταγαμε γουρουνες μεσα στο κρατικο νικαιας και μας κηνηγουσαν οι γιατροι..στην τελικη την κοπανισαμε ειχα μια κοπελα στην πολυκατοικια μου η οποια μου αρεσε αλλα τα ειχε με εναν ηλιθιο και πηγαμε στην ταρατσα με εναν φιλο μου αφου εμενε 3ο οροφο και της κατουρισαμε τα απλωμενα ρουχα επειδη ειχαν πεταξει απο την ταξη εμενα και εναν φιλο μου τρελο μπηκαμε με το μηχανακι μεσα στη ταξη και εδινε γκαζιες με νεκρα ταχυτητα γενικα δεν εινε αστεια αυτα αλλα καφριλες αλλα δεν εχο κανει κατι "αστειο" αν θυμηθω θα το ποσταρω αα και διπλα απο το μπαλκονι μου μενει μια γιαγια..ειναι αλλο διαμερισμα στην ιδια πολυκατοικια και τα μπαλκονια μας τα χοριζει ενα τζαμι περιπου 1.70 μετρο..εβαλα την παππουτσοθηκη πατησα πανω και μπηκα σπιτι της απο το παραθυρο και πηρα 3 γιαουρτια αχαχαχαχα αν θυμηθω κιαλλα θα ποσταρω Πήγαινε στο θέμα: Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 15:50 @Διάφορα
κοιταξτε η διατροφη τα επιρεαζει γιατι ειναι κατι(δεν θυμαμε ποθ τα βγαζει ο οργανισμος) σιγουρα επιρεαζει η διατροφη αλλα αποτι εχω ακουσει μετα απο λιγα χρονακια το δερμα σου γινεται κανονικο δλδ φευγει η λπαροτητα... η λιπαροτητα ανοιγει τους πορους..αν εσυ πιασεις με βρωμικα χερια τους ανοιχτους πορους τοτε διμιουργειτε το σπυρακι.. γιαυτο πρεπει να αλαζετε μαξιλαροθηκες καθε 3-4 μερες και να μην κοιμαστε με πολλες μερες απλυτο μαλλι γιατι ακουμπαει στο μαξιλαρι και αν ακουμπησεις το μαγουλο σου(και ειδηκα αν εχεις ανοιχτους πορους) θα γεμισεις το λειζερ δεν πρεπει να εινε ακριβω δηλαδη 100 με 200 ευρω..αντε στην ξευτιλα 300 που δεν νομιζω αλλα μαγκες συμφερει σου φευγουν ολα τα σημαδια.Αν θελετε πατιστε στο γκουγκλ φοτογραφιες για να δειτε οσο για τα χαπια δεν με συμφερει να παω γιατι κανουν εξετασεις εματος και θα μου βρουν και κατι αλλο στο αιμα ξερεται εξαλλου τον αλλον μηνα θα παω για τα λειζερ αα και το λειζερ δεν ειναι για σπυρια ειναι για τα σημαδια που σου αφηνουν(κοκκινα σημαδια..λακουβιτσες) το καλυτερο για μενα ειναι να παρετε χαπια να σας φυγουν και μετα πατε σε λειζερ για τα σημαδια Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 23:12 @Διάφορα
ολοι να σε σεβονται ειδαλως να σε φοβουνται Πήγαινε στο θέμα: Mαγκια...
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 22:40 @Διάφορα
ρε παιδια και εγω θελω να μου πειτε γιατι και εγω ειμε 16 χρονων ελεος τι οικοδομη και τετια εχουμε και σχολειο το πρωι μην το ξεχνατε... φυσικα εκτος σερβιτορου και φυλαδιων γιατι εχω ρωτησει 100 φορες Πήγαινε στο θέμα: ιδεες για δουλεια
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 22:00 @Διάφορα
θεεενκς κοριτσαρα θα ρωτησω αλλα αφου θα παω για λειζερ ενταξει στην περιπτωση που μου πει δεν γινεται η ειναι παρα πολυ ακριβα θα τα παρω Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 21:21 @Διάφορα
ααα και να ξερεις φιλε μου για εμας τα αγορια θελει πολυ μα πολυ προσοχη οταν ξυριζεσε.. επειδη εγω αναγκαζωμαι να ξυριζω και σπυρια γιατι εχω στα σημεια κατω απο τις φαβοριτες που βγενει μουσι μεγαλη προσοχη γιατι ειναι ανοιχτοι οι ποροι.. εγω με το που ξυριζωμαι δεν βαζω after shave τα πλενω αμεσως με το σαπουνακι και απο τι φενεται δεν βγαζω δεν ξερω αν πιανει και στο δερμα σου παντως οτι κανεις μεγαλη προσοχη στο ξυρισμα γιατι μπορεις να γεμισεις σπυρια σε μια μερα αν δεν προσεχεις Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 21:13 @Διάφορα
μαγκες εγω ημουν τερμα σκατα(και ακομα ειμε) ειχααααα παει σε οοοοσους γιατρους θες ειχα χαλασει πανω απο 200 ευρω σε αλοιφες και μαλακιες ωσπου καθομαι και σκεφτομαι μια μερα εγω ειμε λιπαρος(ειδηκα οταν ξυπναω το προσωπο μου ειναι γεματο λαδι) τι θα κανει το προσωπο μου λιγο "ξηρο" και σκεφτηκα σαπουνι χεριων.. λοιπον πηγα μια μερα σε σουπερ μαρκετ..βλεπω ενα σαπουνι χεριων...φυτικο....και λεω ενταξει 1 ευρω εχει αν δεν γινει τιποτα ενταξει αρχιζα και εβαζα το σαπουνι λοιπον και τωρα μετα απο 1 μηνα(ακομα το βαζω) πλεον ξυπναω και εχω πολυ λιγοτερο"λαδι"στο προσωπο μου και πλεον δεν φυτρωνουν καινουρια σπυρια αλλα μειονονται απο το μετοπω και το πηγουνι εχουν φυγει ολα ολα ουτε σημαδι αλλα στα μαγουλα εχω πολυ λιγα..αντιθετως στα μαγουλα εχω πολλα πολλα κοκκινα σημαδια ακμης που απο μακρια στον ηλιο φενονται πολυ χαλια οσο για τα σημαδια εχω ακουσει οτι υπαρχει λειζερ που τα αφερει και τον επομενο μηνα θα παω..αν θελετε και σεις ειναι ενα εργαστηριο ομορφιας κοντα στο hilton ααα και ξεχασα να σας πω οτι ειμε στην ορμονικοτατη ηλικια των 15 για μενα σαπουνακι φυτικο με 1 ευρω απο ενα σουπερ μαρκετ και τιποτα αλλο οσο για τα χαπια δεν εχω ακουσει τιποτα.. αν παρω χαπι(που νομιζω δεν γινεται γιατι ειμε ακομα λιγο μικρος) θα φυγουν τα σημαδια? προς συντακτη:φιλε μου εχεις δικιο..τα σπυρια ασχημενουν να φανταστεις τα ειχα 2 χρονια..αλλα θελει υπομονη πολυ υπομονη...ειχα παει να φανταστεις στην θεια μου και την ζητησα να με βαψει στο χρωμα του δερματος(με καλυντικα xDD)για να δω αν οντως εχω μεγαλη διαφορα με σπυρια και χωρις...μεγαλη διαφορα απλα 2 φορες ομορφοτερος φιλε μου..καλη διαθεση θελει και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σορρυ για το πριξιμο και τα ορθογραφικα αλλα δεν τα εχω πει ποτε αυτα που διαβασατε.. απαντηστε παρακαλω για τα χαπια Πήγαινε στο θέμα: ακμη |