Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 00:08 @Sex
Η κοπέλα για να βρεί τρόπο να βγούμε κάποια στιγμή θα βρεί. Το θέμα είναι πως δεν θα θέλει να βγούμε γιατι από ότι έχω καταλάβει με ντρέπεται λιγάκι. Αυτό που ψάχνω είναι ένας τρόπος να κάνω την αρχή με κανένα μήνυμα...δηλαδή την εκκίνηση μετά λογικά θα πάει μόνη της η κουβέντα...αλλά για αρχή τι να στείλω; Δεν μπορώ παράδειγμα να στείλω "Γειά τι κάνεις...χώρισες;" χαχαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Προσέγγιση Χωρισμένης
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 00:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν άκου...Κατά την γνώμη μου υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις να κάνει η κόπελα κίνηση...κινήσεις θα πρέπει να κάνεις εσύ αλλά όχι σε σημείο που να την κάνεις να θέλει να σε αποφύγει. Τι εννοώ. Όποτε την βλέπεις θα την χαιρετάς και όποτε τυχαίνει να είστε μαζί θα βρίσκεις ένα θέμα για συζήτηση που να τελειώνει σχετικά γρήγορα...και μετά απλά θα περιμένεις να βρεί κατι αυτή να σε ρωτήσει. Αυτό που θέλω να σου δώσω να καταλάβεις είναι πως ούτε με τα μούτρα να πέσεις αλλά ούτε να αδιαφορείς και τελείως. Δεν ξέρω κατα πόσο συμφωνείς με την άποψή μου..και εσύ που είσαι απο κοντά τα βλέπεις διαφορετικά...αλλά πιστεύω πως συνήθως έτσι γίνετε. Δηλαδή να της δείξεις οτι ενδιαφέρεσαι κατα κάποιο τρόπο αλλά εαν δεν γίνει και κάτι μεταξύ σας δεν θα σκάσεις κιολας. Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να με θέλει????
Μήνυμα στις 20/9/2010 στις 04:34 @Sex
Καλημέρα! (είναι και 4 το πρωί) θα μπώ κατευθείαν στο κυρίως θέμα, λοιπόν: Είμαι στα 20 τώρα σε 2 μήνες 21 και γνώρισα μια κοπέλα διαμέσου της κοπέλας του αδερφού μου η οποία είναι 17 στα 18 και μου αρέσει τρελά...όταν την γνώρισα λοιπόν ήταν σε σχέση με έναν συνομήλικο ο οποίος από ότι φαίνεται την δούλευε κανονικότατα και έτσι έφτασαν στον χωρισμό. Το πρόβλημα είναι ότι την έχω δεί όλες κι όλες 4 φορές...έχει έρθει σπίτι μου, έχουμε βγεί για καφέ και έχουμε πάει και για μπάνιο. Το καλό είναι πως μια φορά που πήγαμε για μπάνιο, μου έδωσαν το τηλέφωνο της για να πάω να την πάρω γιατι δεν είχε με τι να έρθει και η μόνη φορά που μιλήσαμε με μήνυμα είναι οταν με ρώτησε τον τίτλο ενός τραγουδιού που είχα στο αυτοκίνητο. Το κακό όμως είναι πως έχω να την δώ 2 μήνες και δεν έχει τύχει να έρθει για καφέ ακόμα μαζί μας γιατι δεν προλαβαίνει εξ'αιτίας των φροντιστηρίων κτλ. Επίσης δεν υπάρχει τόση οικιότητα μεταξύ μας. Όποτε η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη. Καμία ίδεα του πώς να την προσεγγίσω; Πήγαινε στο θέμα: Προσέγγιση Χωρισμένης
Μήνυμα στις 18/9/2010 στις 12:55 @Sex
Σε περίπτωση που πάνε κατα διαόλου το παίζεις άνετος...της λές συγνώμη ίσως κατάλαβα κάτι εγώ λάθος για να πάρεις και το πάνω χέρι και μετα παίζουν δύο εκδοχές... ή συνεχίζεις και βρίσκεις κάτι άλλο ή θα την κάνεις να αναρωτηθεί τι συνέβει και θα την βάλεις σε σκέψεις και έτσι αν δεν ενδιαφερόταν μπορεί να την κάνεις να ενδιαφερθεί κιόλας...αλλά πάνω απ'όλα εσύ δεν θα της δώσεις να καταλάβει σε καμία περίπτωση ότι σε πείραξε που δεν έγινε κάτι και πάνω απ'όλα μην αρχίσεις να αδιαφορείς γι'αυτη...δηλαδή μην το παίζεις πληγωμένος και δεν της μιλάς...θα συνεχίζεις σαν να μην έγινε ποτέ μεταξύ σας αυτη η κουβέντα και αυτη η υποτιθέμενη αποτυχία.
Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να με θέλει????
Μήνυμα στις 17/9/2010 στις 21:18 @Sex
Ωραία τότε επείδη όπως λες κι εσύ δεν σε παίρνει γιατι είναι απο χωριό και δεν μπορείς να την βλέπεις εκτός, κάνε το εξής: Ζήτησέ της σε ένα διάλειμα να μιλήσετε (δεν πιστεύω να σου πεί οχι) και πήγαινέ την κάπου να είστε οι 2 σας. Όσο θα είστε οι δυό σας πές της...δεν πιστεύω να έχω καταλάβει λάθος αλλα και πάλι πιστεύω πως μια προσπάθεια την αξίζω (η πες κάτι παρόμοιο δικό σου), λογίκα θα σε ρωτήσει τι εννοείς και θα της πείς εσύ πως είσαι ερωτευμένος μαζί της ή οτι σε έχει τρελάνει η κάτι σχετικό. Και εάν δείς τα πράγματα να πηγαίνουν καλά τότε κάνε κίνηση να την φιλίσεις...πιστεύω πως έτσι κάτι μπορείς να πετύχεις. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Να είστε οι 2 σας χώρις να υπάρχει κανείς έτσι ώστε εάν κάνεις κίνηση να την φιλίσεις να μην κολήσει...και δεύτερον πριν κάνεις αυτό προσπάθησε να ψαρέψεις όσο πιο πολυ μπορείς με τον τρόπο σου για να κάνεις κίνηση πιο άνετα. Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να με θέλει????
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 03:37 @Sex
με τις γυναίκες γενικότερα πως αισθάνεσαι? πχ εάν δεις μια γυμνή γυναικα νιώθεις το ίδιο?
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay???
Μήνυμα στις 16/9/2009 στις 20:43 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:λοιπόν πιστεύω πως παίζουν 2 περιπτώσεις...η μια είναι η να σε κατάλαβε και να θέλει να κάνετε κάτι αλλα να ντρέπεται...η να το ήξερε κάποιος φίλος σου η φίλη σου και να της το είπε...τώρα για να μπούμε στο θέμα εάν είναι 14 χρονων είναι σε μια ηλικία που είναι λογικό να είναι ντροπαλή και να μην σου δείχνει κάτι...επομένως εσύ είσαι αυτός που θα κάνει το πρώτο βήμα αλλα θέλω να μου διευκρινίσεις κάτι...όταν λες πως αυτή θέλει πως ακριβώς το έχεις καταλάβει σου έχει δείξει η ίδια κάτι η στο έχουν πεί?Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω τελικα?
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 23:06 @Θ. Κλημεντίνη
Ίσως και να έχεις δίκιο θα το αφήσω να δώ που θα πάει με τον άλλον αν δεν γίνει κάτι δεν προχωράω εάν όμως χωρίσει θα κοιτάξω να κάνω 1 βήμα να δούμε....
Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ σε αυτό...να περιμένω άλλη μια εβδομάδα προτού κάνω κατι?
Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 21:46 @Θ. Κλημεντίνη
όταν είπα ότι δεν μιλάει για την σχέση της με τα καλύτερα λόγια εννοούσα ότι μιλάει γίαυτόν σαν να έχει ξενερώσει μαζί του αλλα εάν έχω καταλάβει εγώ λάθος? Αυτό φοβάμαι....
Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας |