Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Viva La Diva (Ισραηλινή Transexual DANA ΙΝΤ - 3.000 δίσκοι)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πιπα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66338 από confused στις 17 Σεπτεμβρίου 2010, 4:56μμ

confused

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/9/2010
λοιπον,παιζεται κατι με ενα παιδι που τον θελω παρα πολυ!!αυτος ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος (δηλ 18) και λογικα θα θελει κατι παραπανω.ενω ολες οι φιλες μου με βριζουν επειδη λενε ειναι αηδια,εγω θελω να του παρω πιπα,γιατι οπως ειπα τν θελω πολυ και θελω να περναει καλα μαζι μου...το θεμα ειναι οτι δεν το εχω κανει ξανα...οκ ξερω οτι πρεπει να φανει η βαλανος και να επικεντρωθω εκει αλλα μετα??καποιος που να μπορει ν μου δωσει καποιες βασικες οδηγιες??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66339 από allstar στις 17 Σεπτεμβρίου 2010, 5:45μμ

allstar

Εικονίδιο
μέλος από: 8/9/2010
Παίζεται κάτι είπες,όχι ότι τα έχετε.Τον θες τόσο ώστε να σου βγει και όνομα μετά?Άσε που κάτι τέτοιο το κάνουμε επειδή το θέλουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66340 από confused στις 17 Σεπτεμβρίου 2010, 5:48μμ

confused

Εικονίδιο
banned
παρεξηγηση,απλα εννοουσα οτι ειμαστε στην αρχη,αλλα καποια στιγμη θελω να γινει και αυτο οχι γιατι πρεπει,γιατι το θελω,δεν αηδιαζω στην ιδεα.και οταν γινει θελω να ειμαι ετοιμη
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #66384 από drogbach στις 18 Σεπτεμβρίου 2010, 6:20μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010

Αποδεκτή απάντηση

Για να καταλαβω..8ες οδηγιες για πως να τον ερεθισεις περισσοτερο στην πιπα??Αν εννοεις αυτο τοτε ακουμε καλα...Πρωτα φροντισε να εισαι με οσο λιγοτερα ρουχα γινετε(αν μπορεις και τελειως γυμνη ακομα καλυτερα)Μετα(αφου και αυτος θα ειναι γυμνος) πηγαινε κοντα του και αρχισε να του χορευεις αισθησιακα και να τον ακουμπας στο στη8ος,στους ωμους,να ανασαινεις καντα στα αυτια του και σημαντικοτερον ακουμπα τον γρατζουνωντας τον πολυ ελαφρα(ουσιαστικα χαιδεψε τον με τα νυχια)στην περιοχη γυρω απο το πεος..Για 5-10 λεπτα ουτε εσυ ουτε αυτος να ακουμπησετε το πεος..θα του χτισεις ετσι τεραστιο ερεθισμο!!Μετα αρχισε να του πιπιλας τους ορχεις να γλιστρας το δαχτυλο σου πανω στο πεος(αλλα και παλι μην ανεωοκατεβασεις το πετσακι και μην ακουμπησεις το κεφαλακι)Τελος ανεβα με την γλωσσα σου απο την ριζα του πεους στο κεφαλακι και αχισε να του το γλυφεις..Τελος αρχισε να του το ρουφας ενω αν μπορεις συχρονως οσο το εχεις στο στομα σου κανε με την γλωσσα σου κυκλους γυρω απο το κεφαλακι οσο ειναι μεσα στο στομα...Αν τωρα μπορεις να τον αφησεις να χυσει μεσα στο στομα σου αυτο θα τον απογειωσει(οχι πως αν δεν τον αφησεις θα παθει κατι..)Αυτα εχω να προτεινω ως αγορι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66403 από confused στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, 12:50πμ

confused

Εικονίδιο
banned
σ'ευχαριστω ,με βοηθησες πολυ.τον θελω τοσο πολυ που μεχρι και στο στομα θα τον αφησω να τελειωσει,δεν σιχαινομαι ουτε τιποτα.βεβαια οχι ακομη οπως ειπα,μην με περασει και για τσουλα,ειναι νωρις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66421 από WHOCARES στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, 2:37μμ

WHOCARES

Εικονίδιο
μέλος από: 19/9/2010
Comfused για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και δεν είναι κάτι τραγικό το να μην ξέρεις.Άν θέλεις να "παπαγαλίσεις" τρόπους για στοματικό έρωτα χεχεχεχε...μπορείς να ακολουθήσεις την κλασική περπατημένη,να δείς κάποια τσόντα δηλαδή.Όμως το σέξ δεν είναι ούτε μαθήματα,ούτε εξετάσεις για να πηγαίνουμε διαβασμένοι.Το σέξ είναι μια απολαυστική εμπειρία που σε συμβαίνει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.Ο ένας μαθαίνει τον άλλον και μαθαίνει απ τον άλλον κι αυτό είναι πραγματικά που τους δένει περισσότερο.Άφησε τον εαυτό σου να εκφραστεί και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου σου στο να σου μάθει όχι γενικά τι θέλει ένας άντρας απο μια γυναίκα στο στοματικό,αλλά τι θέλει το συγκεκριμένο παιδί απο σένα.Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός/μοναδικός και το σέξ με κάθε άνθρωπο είναι μοναδικό.Ακόμα λοιπόν κι αν είχες πείρα απο πολλές άλλες σχέσεις..η καθέ καινούρια σχέση είναι μια αρχή απ το μηδέν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login