Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 15:17 @Sex
Φίλε το πρώτο ανήκει μάλλον στα προκαταρκτικά.Σίγουρα ξεκινάς απ το φιλί και απο εκεί και πέρα επεκτείνεσαι.Αυτό τουλάχιστον γίνεται σε κάθε νέο μου ξεκίνημα.Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να θέλεις και εσύ και η κοπέλα τις επεκτάσεις αυτές.
Πήγαινε στο θέμα: Είδος έρωτα
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 15:12 @Κλάψιμο
Φίλε είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ανοικτοί στην κάθε εμπειρία γιατί κάτι πάντα έχουμε να μάθουμε.Πρίν απο δυο χρόνια έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με μια κοπέλα.Συμφωνήσαμε και οι δυο εξ αρχής να είναι ελεύθερη σχέση.Όσο προχωρούσε ο καιρός δημιουργούνταν η ανάγκη για έκφραση πιο δυνατών συναισθημάτων που δεν θα ήταν συμβατά με μια ελεύθερη σχέση.Είχα κι εγώ την ανάγκη να αγαπήσω με όλη μου την καρδιά και να νιώσω κάτι αντίστοιχο απ την κοπέλα.Ξανάφερα λοιπόν το θέμα της σχέσης για συζήτηση και της είπα ότι προτιμώ να το σταματήσουμε σε εκείνο το σημείο γιατί η ελεύθερη σχέση δεν με καλύπτει.Περάσαμε απο κάποιες ενδιάμεσες φάσεις,με πολύ φλογερές στιγμές αλλά τελικά ούτε εγώ πρόσφερα αυτό που είχε ανάγκη η κοπέλα ούτε κι εκείνη αυτό που ήθελα εγώ.Σήμερα είναι μια όμορφη ανάμνηση.Ωστόσο δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο όμορφη αν εγώ δεν της είχα βγάλει το ότι δεν με ικανοποιούσε η ελεύθερη σχέση απο ένα σημείο και πέρα.Θα έμπαινα σε έναν φαύλο κύκλο σκέψεων που θα με τυρρανούσαν.Η κοπέλα επίσης είχε τραυματικές σχέσεις στο παρελθόν και όσο είμασταν μαζί κανείς απ τους δυο δεν πήγε με άλλους άσχετα αν είχαμε συμφωνήσει να είναι ελεύθερη η σχέση. Υπάρχει μια παροιμία που λέει όταν η γυναίκα λέει όχι εννοεί ίσως και όταν λέει ίσως εννοεί ναι.Η αίσθηση μου είναι ότι αυτό μπορεί να είναι και τεράστια παγίδα.Καλό είναι όταν μια γυναίκα (και γενικότερα ένας άνθρωπος) μας λέει κάτι να το παίρνουμε τις μετρητοίς και να μην φανταζόμαστε υποθετικές ερμηνείες.Η κοπέλα σου ζήτησε ελεύθερη σχέση.Μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό ? Άν όχι ψάξε για μια πιο ικανοποιητική σχέση για σένα.Άν συνεχίσεις απλά θα δεθείς με μια φανταστική μορφή αφού η κοπέλα σου είπε ότι δεν θέλει σε αυτή τη φάση μονιμότητα (άσχετα με το αν το εννοεί ή όχι). Υ.Γ. Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να μετρήσουμε την εμβέλεια μας και συνεπώς να παίζουμε με περισσότερους ανθρώπους για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας.Δεν είμαι φαν αυτών των τεσταρισμάτων ωστόσο κατανοώ ότι κι αυτά είναι ανθρώπινα.Ένας τέτοιος άνθρωπος λειτουργεί έτσι όχι γιατί θέλει να μας κοροϊδέψει αλλά γιατί έχει τόσο μεγάλη ανασφάλεια για την αξία του που θέλει συνεχώς την εξωτερική επιβεβαίωση.Μια κοπέλα δεν είναι παράλογο να θέλει να τη φλερτάρουν όλοι (ειδικά αν πέρασε και καμμιά χοντρή ιστορία).Το παράλογο είναι να μένεις εσύ σε μια τέτοια σχέση εφόσον αυτό δεν σε καλύπτει. Πήγαινε στο θέμα: Απορια για τις ελευθερες σχεσεις
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 14:37 @Sex
Comfused για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και δεν είναι κάτι τραγικό το να μην ξέρεις.Άν θέλεις να "παπαγαλίσεις" τρόπους για στοματικό έρωτα χεχεχεχε...μπορείς να ακολουθήσεις την κλασική περπατημένη,να δείς κάποια τσόντα δηλαδή.Όμως το σέξ δεν είναι ούτε μαθήματα,ούτε εξετάσεις για να πηγαίνουμε διαβασμένοι.Το σέξ είναι μια απολαυστική εμπειρία που σε συμβαίνει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.Ο ένας μαθαίνει τον άλλον και μαθαίνει απ τον άλλον κι αυτό είναι πραγματικά που τους δένει περισσότερο.Άφησε τον εαυτό σου να εκφραστεί και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου σου στο να σου μάθει όχι γενικά τι θέλει ένας άντρας απο μια γυναίκα στο στοματικό,αλλά τι θέλει το συγκεκριμένο παιδί απο σένα.Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός/μοναδικός και το σέξ με κάθε άνθρωπο είναι μοναδικό.Ακόμα λοιπόν κι αν είχες πείρα απο πολλές άλλες σχέσεις..η καθέ καινούρια σχέση είναι μια αρχή απ το μηδέν.
Πήγαινε στο θέμα: πιπα
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 14:28 @Sex
ΜΟΓΣ δε νομίζω να μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα σου αυτό ακριβώς γιατί παίζουν όλα τα ενδεχόμενα.Χεχεχε...συνήθως ο φόβος μας όταν σπάει το προφυλακτικό είναι μήπως αφήσουμε έγγυο την κοπέλα.Οι σοβαρές μορφές μόλυνσης βέβαια (πχ όπως το aids) δεν εξαρτώνται μόνο απ τη σωματική επαφή αλλά και απ το αν υπάρχουν τραύματα στην περιοχή ώστε να γίνει και επαφή αίματος (αυτά κυρίως για τον άντρα).Απ την άλλη πλευρά εμείς τουλάχιστον επαναπαύομαστε στο προφυλακτικό.Τι να πούνε όμως και τα κορίτσια που μπορούν να αρπάξουν τον HPV ,τον ιό των θηλωμάτων,απο εμάς ακόμα και όταν φορούμε εμείς προφυλακτικό.Και αν ο HPV για εμάς είναι μάλλον ακίνδυνος σε εκείνες μπορεί να οδηγήσει μέχρι καρκίνο στον τράχηλο μήτρας. Το θέμα της υγιεινής αλλά και του ελέγχου των σεξουαλικών επαφών μας δεν αφορά μόνο το ένα φύλο. Πήγαινε στο θέμα: εσπασε το προφυλακτικο και...
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 14:17 @Sex
Γεράσιμε ο αυνανισμός είναι άλλη μια σεξουαλική έκφραση με τη μόνη διαφορά αυτή να είναι ανάμεσα σε σένα και τον εαυτό σου.Ότι ισχύει λοιπόν για το φυσιολογικό των άλλων μορφών σέξ τα ίδια ισχύουν και για τον αυνανισμό.Απ τη στιγμή που βοηθάει στην εκτόνωση,σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και δεν σου φέρνει πρόβλημα σε άλλες δραστηριότητες (σχέσεις,σπουδές,εργασία) δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Ακόμα όμως και αν φτάσει στο σημείο να βλάπτει άλλους τομείς στη ζωή σου πάλι το πρόβλημα δεν είναι ο αυνανισμός αλλά κάποια στοιχεία της προσωπικότητας σου που σε οδηγούν να εκφράζεσαι μέσα απο αυτόν.Στην εφηβεία ο αυνανισμός μας μαθαίνει τον ηδονιστικό μας κώδικα,το τι μας ευχαριστεί δηλαδή.Βέβαια στις σχέσεις αυτός ο κώδικας εμπλουτίζεται περισσότερο.Άρα ένα φυσιολογικό στάδιο στην σεξουαλική μας έκφραση και ανάπτυξη είναι και αυτό και δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερες αναλύσεις αλλά ούτε και κάποια φοβία γι αυτό. Το σέξ μέσα σε μια σχέση είναι αυτό που θα σε εμπλουτίσει περισσότερο ακριβώς γιατί λειτουργεί και σαν ένας τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και έκφρασης συναισθημάτων. Πήγαινε στο θέμα: αποριες με το θεμα του αυνανισμου. |