Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Δεν κάνω ποτέ προσευχή πριν φάω. Η μάνα μου μαγειρεύει καλά.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Πολυκυστικες ωοθηκες & παρθενικος υμενας

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64375 από plhgwmenh στις 31 Ιουλίου 2010, 12:49πμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/12/2009
καλησπερα...σε συζητηση περι του θεματος ακουσα οτι οι κοπελες που εχουν πολυκυστικες ωοθηκες πονανε περισσοτερο στη ριξη του παρθενικου υμενα,κατι που το λενε οι περισσοτεροι γυναικολογοι...γνωριζει κανεις,ειδικα τα κοριτσια,αν ισχυει??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64387 από Webmaster στις 31 Ιουλίου 2010, 4:27πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Όχι δεν ισχύει, απλά έχουν μουστάκι, φωνή νταλικιέρη και κάτι άλλα αστεία παρατράγουδα στο σώμα τους που εύκολα φαντάζεται κανείς και έτσι δε χρειάζεται να τα γράψω.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64408 από plhgwmenh στις 31 Ιουλίου 2010, 6:24μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
δεν εγραψα για πλακα το ποστ...για σοβαρες απαντησεις το εγραψα επειδη ειναι πολυσυζητημενο θεμα των γυναικολογων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64410 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2010, 6:47μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(plhgwmenh@31 Ιουλίου 2010)
δεν εγραψα για πλακα το ποστ...για σοβαρες απαντησεις το εγραψα επειδη ειναι πολυσυζητημενο θεμα των γυναικολογων

Μακαρι να ξερα να μπορουσα να σου απαντησω.Το θεμα ειναι οτι αμα δεν εχουν καταληξει ακομα οι γυναικολογοι τι σε κανει αν νομιζεις πως κοπελς του forum θα ξερουν να σου απαντησουν με σηγουρια?Αν δεν κανω λαθος απο τον γυναικολογο δεν ενοιμερονεσστε ολλες οι κοπελες για διαφορα νεα που αφορουν την γυναικα?Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα γιατι δεν περνεις τον γυναικολογο σου τηλεφωνο να τον ρωτησεις γιατι οι γιατροι δεν ειναι μονο για εξετασεις αλλα και γαι αποριες και νομιζω θα σου δωσει μια καλη απαντηση οσο τον δυνατον πιο επιστημωνικα ορθη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64413 από Webmaster στις 31 Ιουλίου 2010, 7:17μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
Ούτε εγώ έγραψα για πλάκα την απάντηση. Αν οι ωοθήκες αρχίσουν να κάνουν κύστες αυτό σημαίνει γενικευμένο πρόβλημα στις ορμόνες και αυτό σημαίνει μουστάκι, φωνή νταλικιέρη, μια μυστήρια μορφή που παίρνει το πρόσωπο μετά τα 25 και άλλα αστεία παρατράγουδα στο σώμα που εύκολα φαντάζεται κανείς και έτσι δε χρειάζεται να τα γράψω.

Ένα πράμα όμως δε σημαίνει: Έξτρα πόνο όταν σπάει ο υμένας.

-----------------
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64414 από vikiss στις 31 Ιουλίου 2010, 7:38μμ

vikiss

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2010
Και εγώ κάτι σχετικό με αυτά που λέει ο Webmaster ξέρω... είναι κληρονομική πάθηση και σοβαρή.... όχι για αστεία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64418 από plhgwmenh στις 31 Ιουλίου 2010, 10:03μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
βασικα το 90% εχει πλεον πολυκυστικες οωθηκες...εμενα μου ειχαν κανει μια διαγνωση αλλα καμια θεραπεια...τον γυναικολογο δεν τον παιρνω τηλεφωνο πρωτον γιατι δεν θα μου τηλεφωνικως δευτερον γιατι ειναι τοσο αποτομος,ξινος,στρυμμενος,νευρικος και γρουσουζους που θα με στειλει στο διαολο και τριτον γιατι τον φοβαμαι ειδικα αν μου πει για επισκεψη...δυστυχως αλλαξε αυτος που ειχα επισκεφτει και φοβαμαι να παω αλλου...επισης δεν θελω να κανω και ορμονικες...απλα με φιλες που συζηταω ακουσα αυτο γι αυτο και ρωταω απο κοπελες και ειδικα απ αυτες που εχουν ολοκληρωσει,για ν ακουσω γνωμες και να καταληξω σε συμπερασμα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64419 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2010, 10:19μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
βασικα το 90% εχει πλεον πολυκυστικες οωθηκες...εμενα μου ειχαν κανει μια διαγνωση αλλα καμια θεραπεια...τον γυναικολογο δεν τον παιρνω τηλεφωνο πρωτον γιατι δεν θα μου τηλεφωνικως δευτερον γιατι ειναι τοσο αποτομος,ξινος,στρυμμενος,νευρικος και γρουσουζους που θα με στειλει στο διαολο και τριτον γιατι τον φοβαμαι ειδικα αν μου πει για επισκεψη...δυστυχως αλλαξε αυτος που ειχα επισκεφτει και φοβαμαι να παω αλλου...επισης δεν θελω να κανω και ορμονικες...απλα με φιλες που συζηταω ακουσα αυτο γι αυτο και ρωταω απο κοπελες και ειδικα απ αυτες που εχουν ολοκληρωσει,για ν ακουσω γνωμες και να καταληξω σε συμπερασμα...

Toτε λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν θα μεθεις με σηγουρια αν δεν πας.
Μονο αν ζητησεις απο μια φιλη σου η οποια δεν εχει προβλημα να το κανει αλλα πια φιλη μπορει να "θυσιαστει" για καποια αλλη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64423 από VeTeRaNoS στις 31 Ιουλίου 2010, 11:29μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
...απλα με φιλες που συζηταω ακουσα αυτο γι αυτο και ρωταω απο κοπελες και ειδικα απ αυτες που εχουν ολοκληρωσει,για ν ακουσω γνωμες και να καταληξω σε συμπερασμα...

Plhgwmenh,κάτι θα έχει ακούσει(από κοπέλα,γυναικολόγο)ο Webmaster και σου λέει ότι δεν παίζει κανένα ρολο με τον παρθενικό υμένα.Δεν μπορεί το λέει έτσι.

Webmastora θέλουμε και αποδείξεις :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64427 από Webmaster στις 01 Αυγούστου 2010, 2:01πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
Και εγώ και τα άλλα άτομα από δω μέσα σου έχουμε γράψει έγκυρες απαντήσεις και εξακολουθείς να ξινίζεις. Μήπως εσύ είσαι η ξινή και όχι ο γυναικολόγος;

-----------------
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login