Γιατί συμβαίνει αυτό;
Μήνυμα #63851 από vikiss στις 16 Ιουλίου 2010, 5:56μμ
![]() |
Γεια παιδιά, είμαι νέα στην παρεα... ειμαι 17 χρονών και εδω και 4 μήνες ήμουν μαζί με ένα αγόρι συνομήλικο. Όταν ήρθε η στιγμή να το κάνουμε και μετά τα προκαταρκτικά, άρχισε να χύνει αίμα απο το πέος του. Έννοιωσε πολύ άσχημα, δεν ήξερα τι να πω και τι να κάνω... αφού είχα γεμίσει αίματα.. φρίκαρα και ξενέρωσα λίγο... ντράπηκα όμως να ρωτήσω εκείνη τη στιγμή το γιατί συμβαίνει αυτό. Ξέρει κανείς να μου απαντήσει; μπήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #63855 από plhgwmenh στις 16 Ιουλίου 2010, 6:12μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηηταν η πρωτη του φορα???ποναγε,ειπε κατι???υπαρχει λογος που ρωταω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63856 από VeTeRaNoS στις 16 Ιουλίου 2010, 6:14μμ
![]() |
Εννοεις οτι εχυσε αιμα μετα τα προκαταρτικα και μονο?Δεν μπορει να ειναι φυσιολογικο αυτο.Αντε μετα απο την πραξη μπορει να τραυματιστει λιγο και να τρεξει λιγο αιμα.Αλλα να χυσει αιμα ειναι περιεργο.Να παει σε ουρολογο επειγοντος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63857 από Doctoras στις 16 Ιουλίου 2010, 6:16μμ
To εμμα αμα προσεξες ηταν εσωτερικα απο την ουρηθρα η εξωτερρικα?Μαλλον απο τη ορηθρα για να λες χυνει? Μπορει να ειναι μια απλη μολυνση αλλα μπορει και προστατιτιδα που εμφανιζεται σε μεγαλυτερες υλικιες συνιθως.Οπως και να χει πρεπει να τον συμβουλεψεις να παει σε καποιον ουρολογο γιατι οτι και να ειναι με την καταληλη αγωγη θεραπεβεται.Οταν λες εμμα εβγαλε παραπολυ? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63861 από vikiss στις 16 Ιουλίου 2010, 6:33μμ
![]() |
plhgwmenh εκείνη τη στιγμή δεν είπε κανείς τίποτα.... δεν τον ρώτησα τίποτα.. είχα σοκαριστεί. Δν ξέρω αν ήταν η πρώτη του φορα, δεν το είχαμε συζητήσει μετά μου ζήτησε συγνώμη και καταλήξαμε να μαζεύουμε τα σεντόνια... Απο την ουρήθρα νομίζω εσωτερικά ήταν και ναι βγήκε αρκετό αίμα γι' αυτό τρόμαξα. Δεν μου 'χει ξανα τύχει. Λέτε να ήταν παρθένος;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63862 από nikos1981 στις 16 Ιουλίου 2010, 6:40μμ
![]() ![]() μηνύματα: 2 ![]() |
den ksero alla exete sxesei? rotaton!!! ego pistevo den fteei oti itan psrthenos giati lez apo tin orithra evgaze aima |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63865 από vikiss στις 16 Ιουλίου 2010, 7:03μμ
![]() |
Πλέον έχουμε χωρίσει, αλλά κάθε φορά που με βλέπει νομίζω νοιώθει αμήχανα. Λίγες μέρες μετά το περιστατικό χωρίσαμε, αλλά πριν τον ρώτησα αν θέλει να το συζητήσουμε και είπε καλύτερα να το ξεχάσουμε, έτσι κι εγώ δεν επεκτάθηκα αφού αυτό ήθελε έπρεπε να το σεβαστό. Απλώς είπα να ρωτήσω μήπως έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο και ξέρει τι είναι. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63868 από plhgwmenh στις 16 Ιουλίου 2010, 7:52μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
μαλλον του εσπασε η κλωστη στο πεος μπροστα αν ηταν κ λιγο γρηγορος στην πραξη μαλλον αυτο θα συνεβει...αλλα δεν χανει και τιποτα να εεπισκεφθει εναν γιατρο να το εξετασει...πεισε τον...αν κ ετσι οπως μου τα περιγραφεις μαλλον κατι κρυβει...σου ζητησε να χωριστετε γι' αυτο το λογο???μιλησε επιθετικα δειχνοντας οτι δεν θελει να το συζητησει??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63869 από Doctoras στις 16 Ιουλίου 2010, 8:06μμ
Δεν εσπασε η κλωστη αφου ακομα στα προκατακτικα ηταν εξαλου το εμμα ηταν εσωτερικα.Να σε ρωτησω κατι αυτο ηταν η αιτια να χωρισετε?Εγω νομιζω πως αν εχετε ακομα επαφη να του πεις να παει στο γιατρο.Και να τον κανεις να νιωσει ανετα λεγοντας του οτι ειστε καλη φιλοι καιδεν προκοιτε να το πεις πουθενα.Γιατι λογικο ειναι αυτο να νιωθει ντροπη μετα απο κετι τετιο μπροστα σε μια κοπελα.Αν ο λογος που τα χαλασατε ειναι αυτος πυθανον δεν θα θελει επαφη μαζι σου ξανα ουτε να μιλαει γιατι με το δικιο του ειναι θυμωμενος και νομιζω τωρα το χρεος σου ειναι αν τον προηδοπιησης και αν δεν ακουσει και δεν παει στον γιατρο να τον αφησεις ισυχο.Να σε παρακαλεσω επιδη για αυτον θα ηταν μεγαλο χτυπιμα να μην το συζητησεις με καμια φιλη σου και γενικα σε κανεναν να μηνει μεταξισας. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63874 από vikiss στις 16 Ιουλίου 2010, 8:59μμ
![]() |
Στα προκαταρκτικά ήμασταν, μετά απο αυτό δεν έγινε κάτι.... Του το είπα ότι θα μείνει μεταξύ μας όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε, αλλά φάνηκε να ντρέπεται ακόμα περισσότερο... Το σεβάστηκα όταν μου είπε ότι δεν θέλει να το συζητήσει και είπε ότι δεν του έχει συμβεί με άλλη κοπέλα ξανά, όχι δεν ήταν επιθετικός όταν μου μίλησε, απλά μεταξύ μας υπάρχει μια αμηχανία που αυτός την προκαλεί. ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ! Εγώ τον αγαπάω και το ξέρει, ξέρει ότι δε θα τον εκθέσω στην παρέα μας. Έτσι κι αλλιώς είμαστε πολλά χρόνια φίλοι απ' το σχολείο. Όσο για το τι είναι αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα φαίνεται δε θα καταλάβω ποτέ, δεν θα του πω εγώ τι να κάνει ή αν θα πάει στο γιατρό ή όχι. Νομίζω ξέρει από μόνος του τι πρέπει να κάνει. Σεβάστηκα την απόφαση του να χωρίσουμε από κει και μετά δεν ξέρω τι να κάνω για να σπάσω την αμηχανία του όταν με βλέπει..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |