Βοη8εια..!
Μήνυμα #63209 από XxXGreGXxX στις 01 Ιουλίου 2010, 2:27πμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
Καλησπερα.. σημερα πηγα παραλια με την κοπελα μ.. Ολα πολυ ωραια..Αλλα εμφανιστηκε προβλημα..εκει π κα8ομασταν ξερετε φιλακια και τετοια σε μια φαση σηκωνετε ο τυπος εκει κατω (μοριο).αλλα οκ δν ειχα προβλημα..μετα απο 1-2 ωρες με πιανει ενασ τρομερος πονος στους ορχεισ μου δν μπορουσα τα περπατησω...Το μοειο μου την στιγμη των αγκαλιων και των αλων εωγαζε ενα υγρο..οχι σπερμα.. ειναι κατι σοβαρο? και πριν μια ωρα αυανιστηκα και εωγαλα σπερμα σε μορφη παρα πολυ υγρη..δν Μυριζε σαν το κανονικο σπερμα...Ειναι σοβαρο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63212 από VeTeRaNoS στις 01 Ιουλίου 2010, 7:19πμ
![]() |
Καταρχην το σπερμα σου δεν νομιζω να εχει κατι και σε εμενα μερικες φορες βγαινει πιο υγρο από το κανονικό.Για τα υγρα που λες μην ανησυχεις φυσιολογικο ειναι λεγονται προσπεραμτικα υγρα και συνηθως βγαινουν σε αυτες τις καταστασεις...Τωρα για τον πονο δεν ξερω αν δεις οτι σταματαει αστο,αν συνεχιζει πηγαινε στο γιατρο να σιγουρευτεις οτι εισαι ok. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63213 από Darkfieras στις 01 Ιουλίου 2010, 9:14πμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
εμενα αρκετεςς φορες μου βγενει ποιο υγρο το σπερμα μην ανυσιχεις για τιποτα ολα ειναι οκ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63222 από Doctoras στις 01 Ιουλίου 2010, 12:44μμ
Κοιτα το εχω παθει μια φορα οταν κρατιομουν για να μην τελειωσω.Ειναι πονος σαν να εχεις ξυπνησει και να εχει πιεστη με το εσορουχο ε?Δεν ειναι τιποτα περιμενεις η αμα μπορεις τραβας μλκ και σου περναει.Εγω δεν μπορουσα να τραβηξω με ποναγε και επρεπε αν ειχα λιγισμενα τα ποδια.Τεσπα αυτο ειναι προσπερματικο υγρο απλα επιδη σου σηκωθηκε ο κυριος αρχησε να παραγει σπερμα το οποιο δεν εκτωνωθηκε και καταπιεστηκε.Κατι τετιο.Μην ανυσηχεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63234 από XxXGreGXxX στις 01 Ιουλίου 2010, 3:16μμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
Σας ευχαριστω..και εγω αυτο ειχα σκεφτει...πφ...τρομερος πονος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |