Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η άφιξη του πρώτου 8086 σπίτι.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

sex και προφυλαξη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #60660 από zaira στις 27 Απριλίου 2010, 10:18πμ

zaira

μέλος από: 27/4/2010
καλημερα παιδια. αποφασισα να γραψω γιατι εχω πολυ αγχος το τελευταιο διαστημα. Γνωρισα ενα παιδι γυρω στα τριαντα και εκανα σεξ δυο φορες με προφυλακτικο. Η σχεση κρατησε καμια βδομαδα αλλα προσεξα σπιτι του οτι εχει πολλα συμπληρωματα διατροφης και πολλες βιταμινες που παιρνει καθημερινα και με εβαλαν σε σκεψεις μηπως παιζει τιποτα με την υγεια του. Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι τα παιρνει γιατι ειναι αθλητης, αλλα βρε παιδια εχω διαβασει οτι αυτοι που εχουν aids παιρνουν τετοια συμπληρωματα και για να αυξησουν το ανοσοποιητικο καταναλωνουν πολυ βιταμινη c που την ειχε και αυτη σε σταγονες την ειδα. Οπως καταλαβατε νομιζω οτι σιγουρα εχει aids και μαλιστα το κολλησα. Βοηθεια.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60665 από Σηπτικό Βόδι στις 27 Απριλίου 2010, 2:06μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Κοίτα! Έχεις δύο επιλογές: είτε να τον ρωτήσεις στα ίσια (που δε νομίζω να σου το πει εφόσον δε το 'χει κάνει ακόμα) και να πας σε κάποιο γιατρό: η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Όσο πιο γρήγορα το τσεκάρεις τόσο καλύτερα..αν και μπορεί όντως να είναι αθλητής και να τα χρειάζεται και όλα αυτά να είναι στο μυαλό σου. Αυτά.

Ελπίζω να βοήθησα,
Άρης.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60667 από Olympiakos7 στις 27 Απριλίου 2010, 3:05μμ

Olympiakos7

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/9/2009
ρε zαιρα αφου λες οτι πηρατε προφηλαξης και δεν πηγε τπτ στραβα πως γινετε να κολισες?πηγενε και σε ενα γιατρο για να σου φυγει σιγουρα το ανχος.!αλλα κατα 99%δεν εχεισ τπτ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60668 από zaira στις 27 Απριλίου 2010, 3:07μμ

zaira

μέλος από: 27/4/2010
τον εχω ρωτησει ηδη και μου ειπε οτι απο οτι ξερει ειναι αρνητικος τοτε τουλαχιστον πριν χρονια που εκανε την εξεταση. επισης ειναι σιγουρα αθλητης και το ξερω και γενικα ειναι της υγιεινης διατροφης ουτε πινει ουτε καπνιζει. Αυτο που δεν ξερω στα σιγουρα ειναι αν οντος οι αθλητες παιρνουν τετοια συμπληρωματα. το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορουμε να βασιστουμε στην αγνοια του καθενος (για το αν γνωριζει η οχι αν εχει την συγκεκριμενη αρρωστια) αλλα αν σιγουρα ενα προφυλακτικο αν δεν σπασει μας προστατευει στα αληθεια απο τον ιο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60676 από Doctoras στις 27 Απριλίου 2010, 5:20μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Οχι ρε συ.Και εγω περνω.Αλλα δεν εχω. :P
Μερικες φορες δεν ξερω τι αθλημα κανει.Μονο οι τροφες που καταναλωνουμε δεν ειναι αρκετες για να σου δωσουν τους απαρετητους υδατανθρακες και βιταμινες που χρειαζεται καποιος.Για αυτο περνεις συμπληρωματα.Εγω τα περνω για αυξηση μυικης μαζας το αγορι σου μηπως κανει κατι αναλογο?

Αντε και να εχει με προφυλαξη το κανατε relax.Αμα το aids κολαγε τοσο ευκολα πιστεψεμε τωρα τα 3/5 μην πω και 4/5 θα ειχαμε κολησει.Αυτο δεν σημενει οτι πρεπει να μην περνεται προφυλαξης ομως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60678 από Webmaster στις 27 Απριλίου 2010, 6:19μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Αυτοί που έχουν HIV παίρνουν άλλα φαρμακα και όχι αυτά τα γελοία συμπληρώματα που μάλλον δε δουλεύουν κιόλας. Επίσης παίρνουν τόσα πολλά φάρμακα και έχουν τόσες πολλές παρενέργειες που οι περισσότεροι δεν είναι σε θέση να κάνουν sports.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60708 από GrandmasterL στις 28 Απριλίου 2010, 10:19μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Οντως ισχυει αυτο.Αν ειχε aids δεν θα μπορουσε να κανει αθληματα...Ουτως η αλλως,αν την εχεις πατησει οι βιταμινες δεν κανουν τιποτα.Το μονο πραμα που μπορει να παρατεινει την δραση του ιου ειναι καποια "αντι-ρετροικα",που σιγουρα δεν εχουν καμια σχεση με της αηδιες που εχουν το θρασος να λεγονται και "βιταμινες"
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login