Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Από τότε που κουράστηκα να γυρεύω έμαθα να βρίσκω. Από τότε που κάποιος άνεμος μου εναντιώθηκε ταξιδεύω με όλους τους ανέμους.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

πως ερεθιζω την κοπελα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59816 από RnS cLiKA στις 03 Απριλίου 2010, 7:21μμ

RnS cLiKA

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
οχι προκατακτικα πριν το σεξ...
εννοω οταν φασονομαστε πως να την κανω να γουσταρει και αυτη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59819 από RnS cLiKA στις 03 Απριλίου 2010, 7:33μμ

RnS cLiKA

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
apadiste pedia giati mexri avrio prepei na 3ero....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59822 από Doctoras στις 03 Απριλίου 2010, 11:18μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Tιποτα το ιδαιτερο.Την ωρα που φασωνεστε να πιεζεις η με το χερι σου η με το ποδι σου (γονατο) το μου..ι της.Αλλα να φενεται οτι και καλα το
κανεις τυχαια.Ενοω να φροντισεις την ωρα που φασωνεστε να ειστε σε κανα καναπε η καπου ανετα και να ειστε ξαπλα συνεπως να ειναι στριμωκτα και την ακουμπας συνεχια στην περιοχη.Επισης να της ψιθιριζεις (ποσο πολυ σου αρεσει)και γενικα γλυκα λογακια στα αυτια της.Και νομιζω πως θα ερεθιστει αρκετα χωρις προκατακτικα και τα σχετικα του μετα χωρις τα ρουχα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59883 από sophie28 στις 06 Απριλίου 2010, 2:11πμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
αν κ μαλλον αργησα γιατι το ηθελες για προχτες, εμενα μ'αρεσει οταν με φιλαει να τριβεται πανω μου κ να νιωθω πως ειναι... καταλαβαινεται ελπιζω... να με φιλαει στον λαιμο κ στο αυτι, να περναει με τα χειλη του απο το λαιμο μου στο αυτι κ συγχρονως να εκπνεει αερα, να με χαιδευει να με χουφτωνει.. αυτα κυριως.. ελπιζω να βοηθησα αν κ αργα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login