Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #58953 από Nick!.!.!. στις 28 Φεβρουαρίου 2010, 1:54μμ

Nick!.!.!.

Εικονίδιο
μέλος από: 28/2/2010
Λοιπόν παιδιά έχω πρόβλημα... Με το αγόρι μου όταν το κάνουμε μετά από λίγο του πέφτει... έτσι απλά... και το θέμα δεν είναι ότι γίνεται ρεζίλι σ εμένα γιατί εγώ τον αγαπάω με τις ιδιαιτερότητες του... αλλά αυτός τα βάζει με τον εαυτό του και σπάζεται και μας δημιουργεί πρόβλημα και σε άλλα θέματα! Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο πιο τριφερή και στοργική μαζί του και να του δείχνω ότι πρέπει να χαλαρώσει και να μην ανχόνεται μαζί μου.. το έψαξα λίγο το θέμα και διάβασα καποιες πιθανές αιτίες...
Να ανχόνεται υπερβολικά {για το αν θα με ικανοποιήσει, αλλά και γενικά το στρες που είναι όντος ανχομένος και το ξέρω...}
Να του την σπάει το προφιλακτικό {που κι αυτό ισχίει αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε μάρκα... όντος σε εμάς το προφιλακτικό σκοτώνει τον έρωτα....}
Και άλλα αλλά αυτά είναι αυτά που θεωρώ πιο βάσιμα...
Α και το κάτι άλλο που διάβασα είναι ότι μπορεί η κοπέλα να έχει υπερβολικά υγρά και να μην νιώθει και πολλά και να γλιστράει και να χαλιέται... που κι αυτό είναι πιθανό να ισχίει...
Θέλω βοήθεια... πείτε μου σας παρακαλώ... το πρόβλημα είναι ότι μας δημιουργεί θέμα και σε άλλους τομείς και απομακρίνεται και κλείνεται στον εαυτό του... μου είπε ότι περνάει φάση... αλλά περνάει φάση από τότε που τα φτιάξαμε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58957 από Doctoras στις 28 Φεβρουαρίου 2010, 5:30μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Oπως το ειπες ανχονεται.Και για αυτο του πεφτει.Μου εχει συμβει και εμενα με μια κοπελα.Και σε ενα μπουρδελ.. που ειχα παει.
Πιστευω πως αμα του μιλησεις σαν ενας πολυ καλος του φιλος και
οχι σαν κοπελα του θα ανοικτη και θα ντο αποβαλει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58964 από Nick!.!.!. στις 28 Φεβρουαρίου 2010, 7:23μμ

Nick!.!.!.

Εικονίδιο
Δηλαδή πώς μπορώ να το συζητήσω μαζί του χωρίς να τον κάνω να νιώσει άβολα???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58974 από Nick!.!.!. στις 01 Μαρτίου 2010, 3:22μμ

Nick!.!.!.

Εικονίδιο
Ελεος ρε παιδια λιγο help here!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59065 από Synthia στις 05 Μαρτίου 2010, 6:28μμ

Synthia

Εικονίδιο
μέλος από: 5/3/2010
εντάξει να το δεχτούμε οτι αγχώνετε αλλά ετσι όπως τα λές μου δίνει την εντύπωση ότι δεν σε γουστάρει πια ...ακου περνάει φάση? ούτε οι γυναίκες δεν λένε τέτοιες δικαιολογίες! γιατί οσο χαμηλή αυτοεκτίμηση και να έχει έστω και λίγο θα του σηκωνότανε! θα σου πρότεινα να πας σε άλλες πορτοκαλιές!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #59070 από bluebird στις 05 Μαρτίου 2010, 10:11μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009

Αποδεκτή απάντηση

λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη: αν νομιζεις οτι αγχωνεται υπερβολικα, τοτε προσεξε μην το κανεις θεμα. μην του ξαναμιλησεις γιαυτο. αν και συνηθως αγχωνεσαι τις πρωτες φορες, μετα αποκτας καποια οικειοτητα με τον αλλον και δεν εχεις πια ντροπες ή αγχος. αυτο ειναι αδικαιολογητο.
τον ενοχλει το προφυλακτικο, ο.κ αλλαξτε το, υπαρχουν τοσες μαρκες και ειδη, μπορειτε να πειραματιστειτε μ'αυτα.
εχεις υπερβολικα υγρα: σκουπισε τα. αν τα σκουπισεις μια-δυο φορες μετα λιγοστευουν. αν και οταν φορας προφυλακτικο καλο ειναι να εισαι υγρη, γιατι αν εισαι στεγνη ειναι αστα να πανε..
απο ολα αυτα που ειπες εγω πιστευω, ή εχει καποιο οργανικο προβλημα, ή δεν σε γουσταρει πολυ (σορυ κιολας). και η γνωμη μου ειναι, οχι να καθεσαι να του μιλας για το προβλημα του, αλλα να ψαξεις να βρεις τι τον ερεθιζει και τον κανει τουρμπο.. (στασεις, τοποθεσιες, ταινιες, εσωρουχα, αρωματα, κλπ κλπ).. βοηθησε κι εσυ!...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59092 από Nick!.!.!. στις 06 Μαρτίου 2010, 1:33μμ

Nick!.!.!.

Εικονίδιο
Με κάλυψες απόλυτα bluebird! Αυτό έκανα κ ήταν απλά απίθανα... δεν το συζήτησα καν μαζί του σαν να μην υπήρχε θέμα... έκανα δυο τρία καινούρια κόλπα μιας και τον έχω μάθει..παν οι ντροπές της αρχής κτλ... και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.... για το προφυλακτικό δεν το έχουμε ψάξει ακόμα αλλά πιστεύω ότι λύθηκε το θέμα... πιστεύω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login