Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 15:40 @Sex
Πληροφοριες για το aids μπορειτε να βρείτε στην ελευθερη εγκυκλοπαιδεια Βικιπαιδεια!! Μπραβο doctora που ανοιξες αυτο το θέμα!!!
Πήγαινε στο θέμα: HIV/ Aids
Μήνυμα στις 6/3/2010 στις 17:10 @Sex
Αγαπητέ Blue_Deep_Ocean διάβασα όλη την συζητηση σας! καταρχην θα ήθελα να σου πω ότι το σεξ χωρις προφυλακτικο, για μένα είναι το τέλειο!! το να μπόρεις να τον αισθανεσαι γυμνο μέσα σου ειναι...καυ..α ποσο μαλλον να χυνει κιολας!! Επίσης θέλω να πω ότι όλοι όσοι κάνουν ελεύθερα sex πρέπει να έχουν κάνει και μια εξέταση aids και ηπατιτιδας τουλάχιστον (φυλαγε τα ρουχα σου..μην εχεισ εμπιστοσυνη)δεν ειναι τιποτα αλλωστε στο συγγρου το κανουν τσαμπα και ανωνυμα! οσο για αυτο που λεσ και ξαναλες οτι μετα την περιοδο ειναι safe σε παρακαλω μην το ξαναπεις..γιατι την εχω πατησει και εχω μεινει εγκυος ετσι ακριβως!και μαλιστα τοτε μου αποκαλυψε και η μητερα μου οτι ετσι επιασε και τα δυο της παιδια,οποτε δεν ξερεις ποτε.! και οσο αναφορα την σταση: οπως την βρίσκει κανεις!! Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 6/3/2010 στις 15:17 @Sex
Λοιπόν υπαρχουν τρεια είδη παρθενικών υμένων . 1) αυτός που σπάει κατευθείαν και πονάς και βγαίνει πολύ αίμα. 2) αυτός που μπορεί να μην σπάσει με την πρώτη και να μην πονέσεις αλλα να βγει ελάχιστο αίμα και καποιά στιγμή (μπορει και στα 50 σου) να σπάσει! (αυτον έχω εγώ) 3) ο ελαστικος που δεν σπαει ποτε και δεν πονας και δεν υπάρχει κανενα προβλήμα! το θέμα δεν είναι ο παρθενικος σου υμένας αλλά το οτι δεν εισαι χαλαρη την ώρα της πράξης ..το σκέφτεσε πολύ.χαλάρωσε και απολαυσέ το ..δεν είναι τίποτα απολύτως!! Κάνε και αυτο που σου λέει η sophie28 και όλα θα πάνε καλά! Πήγαινε στο θέμα: Ανθεκτικός Υμένας... :-(
Μήνυμα στις 6/3/2010 στις 15:09 @Sex
τι ρώτας και εσυ βρε παιδι μου? φυσιολογικό είναι αυτο! οι πρωινές...σου λεει κατι? μια χαρα σε βρισκω! κανε αυτο που πρέπει να ξαλαφρωνεις!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν το ελενχω ελεος
Μήνυμα στις 6/3/2010 στις 15:05 @Sex
ΟΚ μάλλον δεν χρησιμοποιεί κανείς σας ερωτικά παιχνίδια... Πάντως εγώ πήγα σε αυτό το μαγαζάκι σήμερα και είναι σουπερ.... είναι εντελώς νεανικό..! τέλειο! ααα και να πω στον mamalaki οτι μπορείς ανετα να της κάνεις δώρο ενα ερωτικό παιχνιδι απο εκει,δεν ειναι καθόλου προστυχο και θα περνας και εσυ καλύτερα στο κρεββατι μαζί της!! Πήγαινε στο θέμα: ερωτικά παιχνίδια...
Μήνυμα στις 6/3/2010 στις 15:02 @Sex
να σου πω την γνώμη μου... τα δώρα είναι βλακείες και οι ημερομηνίες κτλ...εγώ, παρόλο που είμαι γυναίκα, δεν θυμάμαι ποτέ ημερομηνίες και ποτε γνωριστήκαμε και τέτοια...αμα περνάς καλα με τον άλλο δεν σε νοιάζει τίποτα και φυσικά αν έχεις αυτοπεποίθηση δεν έχεις ανάγκη απο δώρα για επίβεβαίωση οτι ο άλλος σε γουστάρει επειδή θυμάται ημέρομηνια που γνωριστήκατε..και να ξέρεις οτι αμα την μαθαίνεις απο τώρα στα δώρα την εβαψες μέτα..!
Πήγαινε στο θέμα: Δώρο
Μήνυμα στις 5/3/2010 στις 18:28 @Sex
εντάξει να το δεχτούμε οτι αγχώνετε αλλά ετσι όπως τα λές μου δίνει την εντύπωση ότι δεν σε γουστάρει πια ...ακου περνάει φάση? ούτε οι γυναίκες δεν λένε τέτοιες δικαιολογίες! γιατί οσο χαμηλή αυτοεκτίμηση και να έχει έστω και λίγο θα του σηκωνότανε! θα σου πρότεινα να πας σε άλλες πορτοκαλιές!
Πήγαινε στο θέμα: Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια...
Μήνυμα στις 5/3/2010 στις 18:02 @Sex
γειά σας! θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα ερωτικά παιχνίδια.. μου εχουν πεί φίλοι ότι δεν είναι καλό να χρησιμοποιεις συνέχεια γιατί λεει εθίζεσαι...ισχύει? εγώ παρόλο που έχω σύντροφο και παίζουμε και μαζί με τα παιχνίδια μου, όταν είμαι μόνη στο σπίτι τα χρησιμοποιώ... επίσης μου είπε μια φίλη για ένα καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στην ν.σμυρνη με ερωτικα παιχνίδια,αν εχει πάει κανείς να μου πεί την γνώμη του γιατί την έχω πατήσει με τετοιου είδους μαγαζια εδώ στην ελλάδα...που έχουν αθλια εξυπηρετηση και άθλια παιχνίδια που βρωμάνε καουτσούκ! Πήγαινε στο θέμα: ερωτικά παιχνίδια... |