Αντοχή
Μήνυμα #58044 από aLEX19 στις 27 Ιανουαρίου 2010, 12:11πμ
μέλος από: 27/1/2010 μηνύματα: 3 0 |
Γειά σας παιδιά .Είμαι 19 χρονών.. όταν είμαι σε σεξουαλική επαφή και τελειώνω, το πέος μου πέφτει και δεν μπορώ να ολοκληρώσω και δεύτερη φορά στο καπάκι.. Υπάρχει καμιά λύση για να καταφέρω να τελειώσω 2-3 φορές συνεχόμενες? Γιατί κάτι φίλοι μου ,μου έλεγαν οτι το μέλι σε βοηθάει ή τα καρίδια.. χωρίς και αυτοί να ξέρουν σίγουρα.. Ευχαριστώ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58054 από sintele στις 27 Ιανουαρίου 2010, 7:26πμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
ne ξέχασαν το γιαούρτι πες τους lol..βασικά alex μου μόλις τελειώσεις χαλαρώστε λίγη ώρα συζητήστε άμα είναι και μετά ξανά αρχίζετε δεν είναι ανάγκη να το κανεις στο καπάκι όπως λες και εσύ,,και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξεις αυτό που σου συμβαίνει..άλλωστε κανεις δε μπορεί να το κάνει αυτό,απευθείας να ξαναρχίσει..έχτος και αν αρχίσει na σε κάνει η κοpέλλα σου να καυλώσεις μόλις τελειώσεις τη πρώτη φορα που και εκεί θέλει λίγο το χρόνο του έχτος και αν ανάβεις γρήγορα,,το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σε έχει ανεβασμένο όλη μέρα ξέρουμε όλη πως είναι ένα μπλε χαπάκι,,και άμα το paris αυτό θα το κάνετε πολλές φορες στο καπάκι ασταμάτητα κιόλας,,αλλα και αυτό το πήρανε κάποιοι φιλί μου στην πλακα και απότι mou είπαν astooo kaliteraaa ούτε να τους αγγίξει άνθρωπος δεν μπορούσαν και γινόντουσαν πύραυλοι lol |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #58058 από Doctoras στις 27 Ιανουαρίου 2010, 2:15μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Αποδεκτή απάντησηΤα ξκαρυδια φιλε.Και μπολικο γαιουρτι στο πρΩΙΝΟ.Ομως δεν φτεει αυτο.αΦτεει το ανχος σου ακθε φορα μηνσ ου ξανα συμβει.Το εχω παθει ακι εγω.Απλα ξεχασε τα προηγουμενα και κανε κανονικα την δουλεια σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58060 από aLEX19 στις 27 Ιανουαρίου 2010, 3:14μμ
μέλος από: 27/1/2010 μηνύματα: 3 0 |
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! όντως μάλλον το άχγος θα είναι.. αυτό πιστεύω θα φύγει με τον χρόνο.. Θα λέω απο μέσα μου να μην αγχοθώ και θα αγχόνομαι.. άρα έτσι δεν βγάζεις σε λύση.. η μόνη λύση είναι ο χρόνος.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58061 από Doctoras στις 27 Ιανουαρίου 2010, 3:24μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Μπα αμα το παρεις αποφασι και σκευετεις οττι δεν ειναι και ακτι που θα σου στιγματισει ολοι την ζωη και οτι εχεις χρονο μπροστασου θα εινε ντουρος!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |