απορια!
Μήνυμα #56572 από Darkfieras στις 17 Δεκεμβρίου 2009, 6:03μμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
παιδιά να ρωτήσω κάτι? όπως όλη βγάζω k εγώ επειδή είμαι στην εφηβεία ακόμα το "προσπερματικο" υγρό δηλαδή όχι το κανονικό χύσει κάπως αλλιώς λέγεται δεν θυμάμαι ελπίζω να καταλάβατε! αν χύσω μέσα σε μια κοπέλα μπορεί να μινει έγκυος? υπάρχουν πιθανότητες? (a και να υπενθυμίσω αρχίζει και ασπρίζει δηλαδή φαίνεται και λίγο άσπρο) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56608 από Ντανη στις 18 Δεκεμβρίου 2009, 4:03μμ
![]() ![]() μηνύματα: 171 ![]() |
ρε φιλε δεν γινετε να την αφησεισ εγκυο.. ελεοσ.. και 15 να εισαι και να χυνεισ κανονικα ειναι δυσκολο.. τι νομιζισ τοσο ευκολα γινοντε τα παιδια !!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56622 από Darkfieras στις 18 Δεκεμβρίου 2009, 4:25μμ
doctora μπορεις να μου απαντισεις εσυ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56625 από Johnakos4ever στις 18 Δεκεμβρίου 2009, 4:30μμ
¨εγω δεν εχω εμπειρια ακομα αλλα πιστευω πως θελει προσοχη! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56638 από Darkfieras στις 18 Δεκεμβρίου 2009, 4:43μμ
φιλε απλα ειχα δη σε ενα ποστ οτι ειπαρχουν πιθανοτιτες και επειδι απο οτι θιμαμε το ειχε πει ο doctoras και θελω να το διαβεβεοσο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #56652 από Doctoras στις 18 Δεκεμβρίου 2009, 5:02μμ
Αποδεκτή απάντησηΕγω νομιζω πως τα παιδια γινονται πολυ πιο ευκολα αποτι νομιζουν πολοι αλλα δεν ειμε απολυ σηγουρος για αυτο.Δεν ξερω αμα το προεκσπερματικο υγρο μπορει να αφισει καποια εγγυο αλλα σηγουρα υπαρχουν πολλες πυθανοτητες.Καλο ειναι να το κανεις με προφυλακτικο ακομα και αν η κοπελα ειναι σηγουρει οτι δεν θα μεινει.Ρε συ νταρκφιερα δεν νομιζω να υπαρχει κανα προλημα με το σπερμα και εγω αποτι θυμαμαι οταν αρχισα την επαφη δεν εχυνα οπως εχεινα τωρα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56653 από Darkfieras στις 18 Δεκεμβρίου 2009, 5:04μμ
ευχαριστω doctora..... (νταρκφαιρας ειναι :P) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |