Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το πρόβλημα δεν είναι να βρεις τη λύση, αλλά ότι πρέπει να τη δικαιολογήσεις και σε άλλους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Περιττα Κιλα?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56307 από Dimitri$ στις 09 Δεκεμβρίου 2009, 3:12μμ

Dimitri$

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/12/2009
Γεια σας και συγχαριτιρια , το site σας ειναι πολυ καλο.Θα ηθελα να θεσω τον προβληματισμο μου.Τα περιττα κιλα, το να εισαι χοντρος αν θελετε, και γενικοτερα ο σωματοτυπος, παιζει σημαντικο ρολο στο να τραβηξεις την προσοχη των κοριτσιων και να εισαι αρεστος ?Θα ηθελα γνωμες αγοριων και κοριτσιων.Ειμαι 17 χρονων 1.77 και το βαρος μου 90 κιλα.Θα επρεπαι να ειχα λιγοτερα κιλα ?

Και κατι ασχετο , προσ τισ γυναικες κυριως. Σας αρεσει οι αντρες να φοραν στενα μπλουζακια(αμανικα ειτε μακρυμανικα).Το θεωρειται ποιο sexy?
Περιμενω τις απαντισεις σας και εφχαριστω για την ανταποκριση σας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56309 από Andrej στις 09 Δεκεμβρίου 2009, 4:33μμ

Andrej

Εικονίδιο
μέλος από: 13/8/2009
Κοιτα...σιγουρα το σωμα παιζει παρα πολυ σημαντικο ρολο στο να σε προσεξουν τα κοριτσια....το να εισαι αρεστος ειναι αλλο θεμα...μπορει δηλαδη να εισαι αρεστος σαν ατομο (δεν παιζει ρολο το να εισαι χοντρος πανω σαυτο δηλαδη )    αλλα και αρεστος να εισαι σαν ατομο και σαν χαρακτηρας γενικοτερα , δε νομιζω τα κοριτσια να μπορουσαν να σε δουν καπως αλλιως...δηλαδη   ερωτικα αν θες παρτο ετσι....    

και γω 17 ειμαι   περιπου 1.78 και ειμαι 62 κιλα (γυμνασμενος..κανω γυμναστηριο συστηματικα καθε μερα για περιπου ενα χρονο τωρα ) ...   Το αν επρεπε να ειχες λιγοτερα κιλα δε νομιζω να μπορει να στο πει καποιως...κατα τη γνωμη μου ειναι το πως την βρισκεις εσυ με την παρτυ σου...δηλαδη...αν σαρεσει να σαι χοντρος ή παχουλουλης ας πουμε   τοτε οκ...αλλα...αν θες να αρεσεις και στα κοριτσια(κοριτσια με γουστο εννοουμε παντα ) .. τοτε....ισως θα πρεπει να αδυνατισεις λιγακι...γενικοτερα για να το επιτυχεις αυτο θα πρεπει να αθλησαι αρκετα συχνα   ....    

Και τωρα το "ασχετο " . ...   δεν ειμαι κοριτσι αλλα γνωριζω πολυ καλα τα γουστα των κοριτσιων.....οι περισσοτερες το θεωρουν πολυ σεξυ ο αντρας να φοραει κολλητα μπλουζακια....αλλα μονο αν ειναι γυμνασμενος...τωρα...αν εισαι χοντρος και τα φορας τοτε....θα προκαλει αηδια πιστευω...οσο για τα Αμανικα μπλουζακια...γνωριζω οτι στις πιο πολλες κοπελες δεν αρεσουν....γενικα τα αμανικα    ειναι πολυ "κιτς " και κατα τη γνωμη μου    δειχνεις σαν αλβανος οταν τα φορας.....

Αυτα..ελπιζω να σε καλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56765 από sodomistis στις 20 Δεκεμβρίου 2009, 7:28μμ

sodomistis

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/12/2009
Συμφωνα με ερευνα του Πανεπιστημιου της Μασαχουσετης(E.S.B) το βαρος μειωνει τις αντοχες στον ερωτα και συχνα προκαλει προωρη εκσπερματωση... Στην ερευνα συμμετειχαν 1000 ατομα (με υψηλο δεικτη μαζας σωματος). Απο αυτους το 40% ειχε στυτικη δυσλειτουργια και το 20% πρωωρη εκσπερματωση... Ειναι καλο να χασεις κιλα. Σου προτεινω την syntha 6 creatine για να αποκτησεις σωστο μεταβολισμο και υψηλοτερες αποδοσεις τοσο στον ερωτα οσο και στην προσωπικη σεξουαλικη σου ζωη( αν θες μπορεις παρεις και την supermass της on ειναι στεροειδη αλλα βοηθανε και θα δεις πιο γρηγορο αποτελεσμα παντα σε συνδυασμο με γυμναστικη).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56767 από Johnakos4ever στις 20 Δεκεμβρίου 2009, 8:53μμ

Johnakos4ever

μέλος από: 16/12/2009
ego eim 15 eim eim 1 74 ke 90 kila! emena distixos to paxos vgenei sto prosopo! 9elo k ego na xaso kila! 9a pao gimnastirio! t ein afto p prepei n gnt se sindiasmo m t gimnastirio???

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56787 από antreas_14 στις 21 Δεκεμβρίου 2009, 2:32μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009
na tros dimitriaka meta to gimnastirio kai genika diaita

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99191 από MARKOS P. στις 27 Απριλίου 2012, 2:30μμ

MARKOS P.

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/4/2012

GIA SOY DIMITRI... ME LENE MARKO IME 22 ETON KE ZIGIZO 190 KILA. THA SOY SINISTOYSA NA XASIS KAPIA PERITA KILA GIA NA MIN VRETHIS SE DISKOLI THESI ARGOTERA. STO 8EMA MAS TORA. KITA GIA EMENA PROSKOPIKA KALO KORITSI 8A INE AFTO POY 8A SE AGAPISI OPOS ISE. ESI OMOS AN 8ES NA EXIS KAPIO PLEONEKTIMA XASE KAPIA KILA PROSEXE OMOS OXI POLLA.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login