Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 17:24 @Κλάψιμο
Το πρόβλημα στο κρεβατι είναι οτι δεν χοραει στο δωμάτιο. Έτσι αναγκαζωμασται να εχουμαι ίδιο κρεβάτι. Και καθημερινα δηνουμαι λεφτα για 4 πακετα.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα βάρους
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 16:26 @Κλάψιμο
ΚΑΜΝΙΖΩ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 15:33 @Διάφορα
Εγω καπωίζω από το 15 2 πακέτα περίπου την ημέρα
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 15:25 @Κλάψιμο
Γεία σας ονομάζομαι Μάρκος είμαι 22 ετών εχω υψος 1.80 και βάρος 190 κιλά. Μένω με τον δύδυμο μου αδερφώ τον Γιώργο έχουμαι ίδιο υψος και ίδιο βάρος. Το πρόβλημα μας είναι το βάρος και μετά από αυτό πόλλα άλλα προβλήματα. Μένουμαι στην Αθήνα 4 χρόνια. Πριν μέναμαι στο χωριό με τους γονείς μας. Στα 18 ήρθαμε στην Αθήνα με κάπια περιτά κιλά. Εδώ η διατροφή μας δεν ητάν καθόλου σωστή. Ετσι φτάσαμαι τα 190 κιλά.(Στα 17 μας ήμασταν περίπου 100 με 110 κιλά. Η ζωή μας έχει γήνει μαρτήριο καθώς λόγου οικονομικών προβλημάτων μένουμαι σε μια μικρή γκαρσονιέρα και αναγκαζώμαστε να κιμμώμαστε στο ίδιο κρεβάτι. Στο αυτοκίνητο στρημοχνόμαστε πολύ γιατί είναι ένα SMART. Σας παρακάλω βοηθήστε!!!
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 14:30 @Sex
GIA SOY DIMITRI... ME LENE MARKO IME 22 ETON KE ZIGIZO 190 KILA. THA SOY SINISTOYSA NA XASIS KAPIA PERITA KILA GIA NA MIN VRETHIS SE DISKOLI THESI ARGOTERA. STO 8EMA MAS TORA. KITA GIA EMENA PROSKOPIKA KALO KORITSI 8A INE AFTO POY 8A SE AGAPISI OPOS ISE. ESI OMOS AN 8ES NA EXIS KAPIO PLEONEKTIMA XASE KAPIA KILA PROSEXE OMOS OXI POLLA. Πήγαινε στο θέμα: Περιττα Κιλα? |