Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 17:42 @Διάφορα
Θα ηθελα να ρωτησω τα κοριτσια για το τι στυλ μαλλια προτιμανε στους αντρες.Εμενα μου παει ποιο πολυ(απ'οτι μου λενε)αλλα κι εγω το πιστευω , το αρκετα κοντο μαλλι σαν αυτο των φανταρων.Αντι8ετα το μακρυ δεν μου παει καθολου με κανει να φαινομαι μικροτερος.Τι γνωμη εχετε εσεις ?? Το email που δήλωσες στο προφίλ σου γυρίζει πίσω τα emails από το ftou.gr. Μέχρι να επικοινωνήσεις μαζί μας για να διορθωθεί το πρόβλημα, σου απενεργοποιούμε το λογαριασμό για λόγους ασφαλείας. Πήγαινε στο θέμα: Μαλλια
Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 17:34 @Sex
αυτη την απορια την εχω κι εγω, αλλα ουδεμια απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: γνωμες κοριτσιων για μαλλια
Μήνυμα στις 22/12/2009 στις 21:21 @Sex
Ρε παιδια συγνομη κιολλας διοτι το θεμα εχει υποθει αρκετες φορες αλλα σας αρεσουν οι τριιχες?? δηλαδη στισ γυναικες σας αρεσει να εχει το αγορι σας τριχεσ (στηθος κοιλια χερια ποδια πλατη κτλ) ??? και στους αντρες αντιστοιχα σας αρεσει να εχετε τριχες η' σας κανει να αισ8αναισθε αβολα??? Ρωτας για σε πολλα topic που εχω διαβασει σχετικα με το θεμα αυτο εχω δει διαφορετικες γνομες ακομα κι απο τα ιδια ατομα(για παδειγμα τη μια φορα ελεγε οτι δεν του αρεσουν ενω το ιδιο ατομο αλλου ελεγε οτι του αρεσει)....λοιπον ακουω γνωμες Πήγαινε στο θέμα: Τριχες
Μήνυμα στις 16/12/2009 στις 00:12 @Διάφορα
ωχ αληθεια ? γεια πεσ μου κατι αν ξερεις. Αν δωσω ενα σχεδιο δικο μου σε εναν που κανει τατουαζ μπορει να το κανει κι ασ μην το εχει?(κανονικο ,οχι χενα)
Πήγαινε στο θέμα: TATUAZ
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 15:08 @Διάφορα
Γενικα τι γνωμη εχετε για τα τατουαζ ? Σε σας τα κοριτσια σας αρεσει ενας αντρας να εχει τατουαζ ?
Πήγαινε στο θέμα: TATUAZ
Μήνυμα στις 12/12/2009 στις 14:26 @Διάφορα
Γεια σας και συγχαριτιρια , το site σας ειναι πολυ καλο.Θα ηθελα να θεσω τον προβληματισμο μου.Τα περιττα κιλα, το να εισαι χοντρος αν θελετε, και γενικοτερα ο σωματοτυπος, παιζει σημαντικο ρολο στο να τραβηξεις την προσοχη των κοριτσιων και να εισαι αρεστος ?Θα ηθελα γνωμες αγοριων και κοριτσιων.Ειμαι 17 χρονων 1.77 και το βαρος μου 90 κιλα.Θα επρεπαι να ειχα λιγοτερα κιλα ? Και κατι ασχετο , προσ τισ γυναικες κυριως. Σας αρεσει οι αντρες να φοραν στενα μπλουζακια(αμανικα ειτε μακρυμανικα).Το θεωρειται ποιο sexy? (Το συγκεκριμενο θεμα το εχω ξαναγραψει αλλα επειδη μου απαντησε μονο ενας το ξαναγραφω με την ελπιδα αυτη τη φορα να μου απαντησετε ειδικα στο πρωτο θεμα μου με απασχολει πολυ τον τελεφταιο καιρο, και θα ηθελα να μου πειτε την αληθεια) Πήγαινε στο θέμα: Θελω γνωμες Please
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 17:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το ειχα φιλε κι εγω αυτο το προβλημα και σε καταλαβαινω πολυ καλα.Καθε φορα που επλενα τα ματια μου φαινομουνα ποιο περιεργος και δεν μου αρεσε καθολου και ταυτοχρονα με ετσουζαν.Εγω το προβλημα το ελυσα κανοντας το εξης.Ξυπναγα αλλα δεν πηγαινα αμεσως να πλυνω το προσωπο μου , καθομουνα σε σχετικα σκοτεινο μερος για κανενα 10λεπτο για να συνι8ισουν τα ματια διοτι ειναι πολυ ευαισ8ητα μολις ξυπνισεις.Μετα απο ενα 10λεπτο(μπορεις να κανεις κατι αλλο το χρονο αυτο οπος πχ να φας πρωινο),εγω χρησιμοποιω βρεγμενη πετσετα και τα σκουπιζω γυρω γυρω ετσι ωστε να μην μπει νερο κα8ολου στα ματια και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.ΕΛΠΙΖΩ να σε βοη8ησα Πήγαινε στο θέμα: Πρωινο ξυπνιμα !!!Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 9/12/2009 στις 15:12 @Sex
Γεια σας και συγχαριτιρια , το site σας ειναι πολυ καλο.Θα ηθελα να θεσω τον προβληματισμο μου.Τα περιττα κιλα, το να εισαι χοντρος αν θελετε, και γενικοτερα ο σωματοτυπος, παιζει σημαντικο ρολο στο να τραβηξεις την προσοχη των κοριτσιων και να εισαι αρεστος ?Θα ηθελα γνωμες αγοριων και κοριτσιων.Ειμαι 17 χρονων 1.77 και το βαρος μου 90 κιλα.Θα επρεπαι να ειχα λιγοτερα κιλα ? Και κατι ασχετο , προσ τισ γυναικες κυριως. Σας αρεσει οι αντρες να φοραν στενα μπλουζακια(αμανικα ειτε μακρυμανικα).Το θεωρειται ποιο sexy? Περιμενω τις απαντισεις σας και εφχαριστω για την ανταποκριση σας. Πήγαινε στο θέμα: Περιττα Κιλα?
Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 21:54 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας και συγχαριτιρια , το site σας ειναι πολυ καλο.Θα ηθελα να θεσω τον προβληματισμο μου.Τα περιττα κιλα, το να εισαι χοντρος αν θελετε, και γενικοτερα ο σωματοτυπος, παιζει σημαντικο ρολο στο να τραβηξεις την προσοχη των κοριτσιων και να εισαι αρεστος ?Θα ηθελα γνωμες αγοριων και κοριτσιων.Ειμαι 17 χρονων 1.77 και το βαρος μου 90 κιλα.Θα επρεπαι να ειχα λιγοτερα κιλα ? Και κατι ασχετο , προσ τισ γυναικες κυριως. Σας αρεσει οι αντρες να φοραν στενα μπλουζακια(αμανικα ειτε μακρυμανικα).Το θεωρειται ποιο sexy? Περιμενω τις απαντισεις σας και εφχαριστω για την ανταποκριση σας. Πήγαινε στο θέμα: Περιττα Κιλα? |