Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πάντα αλλάζει ριζικά μια γλώσσα προγραμματισμού τη στιγμή ακριβώς που θα σιγουρευτείς ότι την έμαθες καλά.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Koritsi

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53772 από paris14 στις 03 Αυγούστου 2009, 1:04μμ

paris14

Εικονίδιο
μέλος από: 3/8/2009
Καλησπερα ειμαι 14 κ το πεος μου ειναι 16,5εκ...
Δεν εχω κοριτσι κ μεχρι τωρα δε το σκεφτομουνα καθολου...
Μπορει κ να εχω προβλημα στο να βρω αφου δεν ειμαι κ ομορφος...
Αλλα φαινομαι ενταξει...
Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι χοντρος...Ειμαι 72κιλα κ θελω να φτασω στα 60 στα αρχικα κ μετα 50...Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα σιγα σιγα...
Ομως δε μπορω να μη φαω δεν εχω δλδ αυτοσυγκρατηση...Μπορειτε να με στιριξετε????(Το υψος μου ειναι 1.66)
Αν αδυνατησω δε θα βρω κοριτσι,θα βρω..........
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53778 από lovestory στις 03 Αυγούστου 2009, 7:57μμ

lovestory

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2009
ama adinatiseis sigoura 8a einai poli pio eukolo na vreis koritsi oxi k sigouro... auto to provlima autosigkratiseis to exw k egw ( trw sinexia) alla dn vazw kila afou kanw arketi gymnastiki... k egw exw na s protinw gymnastiki... ka8e mera... gorgo perpatima mia wra tn imera.. na valeis mousikoula k na kaneis askiseis ston ri8mo... genika na eisai sinexia se kinisei voi8aei poli
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53783 από Flop στις 03 Αυγούστου 2009, 10:45μμ

Flop

μέλος από: 21/4/2009
kala re? pas kala? 8es na gineis 50 kila??? kses pos 8a gineis me 1.66 ipsos? san anoreksikia xazogkomena!! eleos!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53791 από lovestory στις 04 Αυγούστου 2009, 4:40μμ

lovestory

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2009
nee...o Flop exei dikio... ama eisai gira sta 60 8a eisai mia xara!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53828 από antreeas1 στις 08 Αυγούστου 2009, 3:43πμ

antreeas1

Εικονίδιο
μέλος από: 8/8/2009
re ego ime 14 ke ime sto idio ipso me esena ime 55 kila ke ime tha elega poli leptos , na sou po ti tha kanis gia na xasis varos. Otan ksipnas to proi na pernis ena potiri ke na vazis ligi posotita nero keligi posotita lemoni (idia posotita)me afton ton tropo dimiourgounte kapies sispasis sto stomaxi sou ke tros ligotero.Tha tros proino mexri na xortasis kala kala. otan ksanapinasis tha tros kati elafri isa isa na xortasis mia megali salata me kati allo. to apogevma tha kanis ena treksimataki ospou na kourastis ke na stamatisis ke na kanis ke liges askisis sto spiti.meta otan pinasis tha fas dimitriaka ke to vradi an pinas na fas kati elafri ke na pas na kimithis ke tin alli mera pali apo tin arxi. To ekana ki ego ke ixe megali epitixia
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53829 από antreeas1 στις 08 Αυγούστου 2009, 3:46πμ

antreeas1

Εικονίδιο
μέλος από: 8/8/2009
re ego ime 14 ke ime sto idio ipso me esena ime 55 kila ke ime tha elega poli leptos , na sou po ti tha kanis gia na xasis varos. Otan ksipnas to proi na pernis ena potiri ke na vazis ligi posotita nero keligi posotita lemoni (idia posotita)me afton ton tropo dimiourgounte kapies sispasis sto stomaxi sou ke tros ligotero.Tha tros proino mexri na xortasis kala kala. otan ksanapinasis tha tros kati elafri isa isa na xortasis mia megali salata me kati allo. to apogevma tha kanis ena treksimataki ospou na kourastis ke na stamatisis ke na kanis ke liges askisis sto spiti.meta otan pinasis tha fas dimitriaka ke to vradi an pinas na fas kati elafri ke na pas na kimithis ke tin alli mera pali apo tin arxi. To ekana ki ego ke ixe megali epitixia

Y.G: re min ginis 50 kila 60 ine kala ke min to parakanis me tis askisis
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53847 από sintele στις 08 Αυγούστου 2009, 11:24μμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
επιπλέον υπάρχουν κάποια εγκεκριμένα χάπια που βοηθούν,,δεν μιλάω gia τίποτα ουσίες προς θεού..διεβασα πρόσφατα για κάποιο χάπι που θα έρθει σe λίγο καιρό που δεν θα χρειάζεται καν συνταγή,,το ποινής 3fores την μέρα και σe συνδυασμό με λίγη γυμναστική και καλή διατροφή βοηθα πολύ η έρευνες λένε πως χάνεις διπλάσιο βάρος απότι κάνοντας μονο γυμναστική και διατροφή...αλλα υπάρχουν πολλή που διαφωνούν με το να προσφέρεται χωρίς συνταγή,,tlp σημασία έχει να paris χαλαρά τα πράγματα,,με το να χασίς βάρος δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα βρείς και κορέλλα,,τίποτα δεν σe εμποδίζει να βρείς ακόμα και τώρα φτάνει να εxής λίγη αυτοπεποίθηση,,και αν χασίς 10kg θα είναι υπέρ-αρκετά
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53861 από roguegeo στις 10 Αυγούστου 2009, 12:42μμ

roguegeo

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2009
Απ ολα αυτα που ειπες το μεγεθος του πεους σου που κολλαει??φαε κι αλλο και θα δεις στο τελος μονο απ τον καθρευτη θα μπορεις να την δεις...αντε κανα γυμναστηριο λεω εγω και αστα ta playstation και τα pc .... και επισης το να εισαι 72 κιλα δε σημαινει πως εισαι χοντρος.....αλλοι ειναι 72 κιλα αλλα ειναι πολυ γυμνασμενοι......προσπαθω να πω πως το να εισαι χοντρος η οχι δεν προσδιοριζεται παντα με τα κιλα.... ... και οσο γι αυτο με τα 50 κιλα που θες να φτασεις.....το μονο που εχω να πω ειναι " LoL" ..ακου εκει..50 κιλα.......ακομα γελαω...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53864 από Flop στις 10 Αυγούστου 2009, 6:43μμ

Flop

μέλος από: 21/4/2009
pros 8eou.. den eimai o flop.. eimai i flop.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53891 από GodSav^em στις 12 Αυγούστου 2009, 9:51μμ

GodSav^em

Εικονίδιο
μέλος από: 12/8/2009
Κατ' αρχάς να 'χεις αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζονται δίαιτες και μαλακίες. Προς θεου δεν σου λεω να φας να γίνεις τεράστιος απλά όπως είσαι και με χαλαρή διατροφή και γυμναστική σε 2-3 μήνες θα είσαι όσο πρέπει :). Εννοείται πως δεν θα πάρεις χάπια και διάφορα χημικά και το λεμόνι που διάβασα πιο πάνω και είναι διαδεμένος σαν τρόπoς χαλάει το συκώτι. Μείνε στα πολύ απλά και βασικά... όχι φαγητό το βράδυ ή το πολύ σαλάτα/φρούτα, γερό πρωινό, κόψε για λίγο αναψυκτικά/αλκοόλ... ότι πίνεις και 1 ώρα και παραπάνω αν θες γυμναστική την ημέρα:)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login