Μήνυμα στις 15/8/2009 στις 10:58 @Διάφορα
kane ta la8i sou.. tis malakies sou... kai 8a ma8eis monos sou... ETSI EINAI AUTA... vgenoun xoris odigo xrisews...
Πήγαινε στο θέμα: sxeseis
Μήνυμα στις 12/8/2009 στις 00:49 @Sex
sorry.. alla 8a to pw.. ntoiiiiiigk!
Πήγαινε στο θέμα: erotisi
Μήνυμα στις 10/8/2009 στις 18:43 @Sex
pros 8eou.. den eimai o flop.. eimai i flop.
Πήγαινε στο θέμα: Koritsi
Μήνυμα στις 6/8/2009 στις 16:08 @Sex
12cm; Εαν κατεχεις και τη σωστη τακτικη εισαι σε ικανοποιητικο επιπεδο εφοσον δεν εχει να κανει με το μεγεθος. Σεξ κανουν και οι μικροτσουτσουνοι ξερεις. 84 κιλα με το 1.70, μου βγαζει ενα σωμα κανονικο με ελαχιστα περιτα κιλακια.. ή ενα σωμα πρισμενο απο τους μυες.. οπως και να εχει.. εισαι ενας φυσιολογικος ανθρωπος... γιατι να μην εισαι ικανος για σεξ; ε ρε τρελα που κουβαλανε μερικοι μερικοι... το κομπλεξ δεν χωραει στα στο σεξ... Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ικανός?
Μήνυμα στις 6/8/2009 στις 14:52 @Sex
χαχαχα... Μου το χουνε πει βρε... οτι ξερουμε δεν λεμε; Δεν ειπα δα οτι ειναι και προσωπικη μου εμπειρια.... Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να μάθω για το sex
Μήνυμα στις 6/8/2009 στις 00:20 @Sex
1) ponaei alla eftixos oi antres den exete aima meta, ara eisai se pleonektiki 8esi.. :) 2) den metraei to mege8os alla i taktiki sto sex.. ena prama opws leme.. den exei sxesi i posotita alla i poiotita! 3) den eisai mikros.. 4) poutanes polles kai pantote me profilaksis.. 5) nai. 6) ta idia kai ta idia.. go to the doctor!!! Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να μάθω για το sex
Μήνυμα στις 5/8/2009 στις 15:43 @Sex
ok.. να σοβαρευτουμε! δεν εκανα ποτε κατι τετοιο.. να βγω να ψαξω για "φαν"... απλα εχοντας και τις 2 εμπειριες, κατα την γνωμη μου εαν η κοπελα ειναι σε μια ωριμη ηλικια και μπορει να εχει μια πληρης σεξουαλικη ζωη, γιατι να μην βρει τον καταλληλο αντρα ουτως ωστε να ζησει μεσα στο ειδυλιο του ερωτα και οχι της "μαλακιας"; να ευχαριστηθει το σεξ στην απολυτη ηδονη του και να την μοιραστει και με καποιον αλλο; πιστευω πως οι σχεσεις "αντρα-παλαμης" και "γυναικας-δακτυλου" δεν σου προσφερουν μια αγκαλια μετα την ευχαριστηση και το κορυφωμα του οργασμου! αυτα απο εμενα.. και δεν λεω απλα το δικο μου! τωρα εαν η κοπλελα θελει περισσοτερες λεπτομερειες περι "δακτυλου" δεν μπορω να την βοηθησω ουτε εγω ουτε καμια αλλη. ο κολπος καθε γυναικας ειναι εντελως διαφορετικος, ακομη περισσοτερο και ο υμενας της! Πήγαινε στο θέμα: πως μπορεί μια παρθένα να βάλει δάχτυλο? |