Μήνυμα στις 10/8/2009 στις 14:59 @Sex
εμμμ το πεος σου το πλενεις?δεν εννοω απλα να του ριχνεις νερο...κανονικα με σαπουνι και να το πλενεις με τα χερια σου..και οχι μονο εξωτερικα...να κατεβαζεις το πετσακι και το πλενεις ολο με σαπουνι μεσα
Πήγαινε στο θέμα: sovaro provlima
Μήνυμα στις 10/8/2009 στις 12:42 @Sex
Απ ολα αυτα που ειπες το μεγεθος του πεους σου που κολλαει??φαε κι αλλο και θα δεις στο τελος μονο απ τον καθρευτη θα μπορεις να την δεις...αντε κανα γυμναστηριο λεω εγω και αστα ta playstation και τα pc .... και επισης το να εισαι 72 κιλα δε σημαινει πως εισαι χοντρος.....αλλοι ειναι 72 κιλα αλλα ειναι πολυ γυμνασμενοι......προσπαθω να πω πως το να εισαι χοντρος η οχι δεν προσδιοριζεται παντα με τα κιλα.... ... και οσο γι αυτο με τα 50 κιλα που θες να φτασεις.....το μονο που εχω να πω ειναι " LoL" ..ακου εκει..50 κιλα.......ακομα γελαω...
Πήγαινε στο θέμα: Koritsi
Μήνυμα στις 24/7/2009 στις 05:34 @Sex
RE (apanthste kamia kopela) goustarw mia kopela pragmatika polu (einai 1 xrono mikroterh).einai tromera omorfh kai ego thelw polu na ginei kati metaksu mas.Auth eixe faei kollhma me enan allon me ton opoio ta eixe 1.5 xrono..alla sunexeia ta xalagan ta ksanaftiaxnan klp klp...tora ap oti fenetai espase entelws to guali kai exoun xwrisei edw kai ena mhna....ego thn kopela thn kserw ta eixame kai palia ( eimastan polu mikroi tote , ego phgaina ekth kai auth pempth ..:S tora ego tha paw 2a lukeiou , fantasteite poso palia ..paidikoi erwtes) kai tora apla leme ena geia....pws na thn proselkusw ennow na ths deiksw pws th goustarw ( an kai mporei na t exei ktlbei hdh)....auto p eipate pio panw me tis maties..dn kserw..eimastan sto idio club mia mera kai sunexeia koitagomastan..alla mexri ekei......peite kamia idea plz thnx ek twn proterwn Πήγαινε στο θέμα: pos na plisiaso ena agori?
Μήνυμα στις 14/6/2009 στις 21:03 @Sex
1) Πριν απο κανα 2 μηνες αυνανιζομουν καθε μερα αλλα τωρα το εχω κοψει λιγακι..(δηλαδη αυνανιζομαι 2-3 φορες την εβδομαδα) 2/3) δεν νομιζω να προκαλει καποιο προβλημα..βεβαια εχω ακουσει απο πολλους που λενε οτι αν αυνανιζεσαι παρα πολυ σε καθημερινη βαση βγαζεις σπυρακια αλλα δεν νομιζω να ισχυει.. 4) οχι καμια Πήγαινε στο θέμα: aunanismos!?!
Μήνυμα στις 30/5/2009 στις 15:43 @Sex
Παιδια οταν ενας αντρας γαμαει μια παρθενα και της σπασει τον παρθενικο υμενα...θα το καταλαβει?δηλαδη εννοω θα νιωσει κατι σαν να του κλεινει το δρομο η κατι τετοιο??θα το καταλαβει μολις τον σπασει??
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 25/5/2009 στις 18:06 @Διάφορα
γιατι χρησιμοποιεις κατι τετοιο ομως??κατεβασε το VDownloader με το οποιο θα μπορεις να κατεβαζεις τραγουδια και βιντεο απο το youtube και θα μπορεις μεσω του προγραμματος να το μετατρεπεις σε οτι αρχειο θελεις ..πχ. mp3
Πήγαινε στο θέμα: downloading
Μήνυμα στις 25/5/2009 στις 17:58 @Sex
Καλα οχι και 24ωρες το 24ωρο...τηα γινεις εντελως μαλακας στο τελος ...ασε που μπορει να στραβωθεις κιολας χαχαχ(πλακα) ...αλλα ειχα ακουσει μια περιπτωση ενος παιδιου που αυνανιζοταν 10 φορες τη μερα καθε μερα και στο τελος πεθανε! δεν ξερω αν αληθευει κατι τετοιο...παντως...
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια σασ παρακαλώ
Μήνυμα στις 21/5/2009 στις 20:32 @Sex
μπααα...αν εχεις πλυθει κιολας με τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση..
Μήνυμα στις 19/5/2009 στις 22:40 @Sex
πιστευω πως και γυναικες και αντρες πρεπει να εχουν ξυρισμενη αυτη την περιοχη...τωρα με τι θα το ξυρισεις...μη σκαλωνεις...παρε κσιραφακια bic απο super market και ενω κανεις ντουζ απλα ξυρισε τες...α...αν ειναι πολυ μεγαλες κοφτες με ενα ψαλιδι οσο μπορεις πρωτα...α και το ξυραφακι οχι κοντρα γιατι θα γεμισεις σπυρια ...ελπιζω να σε καλυψα
Πήγαινε στο θέμα: κουρεμα πεους sos
Μήνυμα στις 19/5/2009 στις 22:29 @Sex
ε μα και συ στην οικοδομη βρηκες να την πας???πες της να περασει απ το σπιτι σ καμια μερα π θα λειπουν οι δικοι σ και βλεπεις και τοτε...αλλα και αυτο το 2-3 φορες τη μερα ειναι τελειως βλακεια...1 την ημερα προτινω εγω και αν γινεται οχι και καθε μερα..
Πήγαινε στο θέμα: BOITHEIA STO SEX |