Ημασταν αμαθοι.. τωρα κτ παει στραβα!
Μήνυμα #53371 από milli! στις 05 Ιουλίου 2009, 12:55μμ
μέλος από: 5/7/2009 μηνύματα: 1 0 |
Λοιπον... ημουν η πρωτη του και ηταν ο πρωτος μου... εχουμε 2 χρονια σχεση με καποια διαλειματα, σε ενα διαλειμα εγω ολοκληροσα με καποιον αλλο πιο εμπιρο! και καποια δεδομενα μου αλλαξαν... ο δικος μου οταν τελειωνει...τελειωνει μεσα στο προφυλακτικο (ο αλλος τελειωσε πανω μου)! αυτο που εκανε ο δικος μου στην αρχη το εβλεπα φυσιολογικο αλλα τωρα δεν 3ερω...!!! τι λετε???
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53373 από zigg στις 05 Ιουλίου 2009, 3:02μμ
μέλος από: 5/7/2009 μηνύματα: 8 0 |
βασικα ειναι θεμα γουστου....εχω την εντυπωση οτι ο δικος σου δεν ηξερε αν θα σου αρεσε αν τελειωνε πανω σου ενω ο αλλος επειδη ηταν πιο εμπειρος ξερει πως το γουσταρουν οι περισσοτερες....ειναι απλα θεμα γουστου κ εμπειριας ;) αν σαρεσει να τελειωνουν πανω σου πες το στον δικο σου κ δεν νομιζω ναχει αντιρρηση (κ μενα προσωπικα ετσι μαρεσει!) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53375 από RGXRISTOS στις 06 Ιουλίου 2009, 12:54πμ
μέλος από: 5/7/2009 μηνύματα: 79 0 |
αμα θες να τελειωνει πανω σου να του το πεις σιγουρα δεν θα εχει προβλημα!!!Εγω παντως το βρισκω λιγο αηδιαστικο να τελειωνει πανω σου!!!!!!!ειναι αναλογα με το γουστο του καθενος!!!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53487 από SanTa BarBaRiaN στις 15 Ιουλίου 2009, 8:55πμ
μέλος από: 15/7/2009 μηνύματα: 37 0 |
εξαρταται που πανω σου...αυτο ειναι το θεμα.... εγω το γουσταρω αυτο.... κ πολλα αγορια...αλλοι το θεωρουν αηδια γιατι σκεφτονται... "μετα πως θα τη φιλησω","σιχαινομαι να την αγκαλιασω..","αηδια..μπλιαχ..."κλπ... το σιγουρο ειναι οτι οταν θα αρχισει να τελειωνει πανω σου (ιδιαιτερα στο στηθος κ το στομα..) θα ευχεται να μην σταματησει να βγαζει σπερμα.... Εμπειρικα μιλωντας... αν δεν ξερεις πως να το πεις....οταν θα κοντευει πες του με παθος,οχι "θελεις..???",αλλα "θελω να τελειωσεις στο (διαλεξε που) μου.." κ θα δεχτει...αφου πρωτα σκαλωσει λιγο... οπως ειδες κ ο RGXRISTOS το βλεπει αηδιαστικο κ θεωρει πως ο δικος σ θα δεχτει.. |
προφίλάλλα... |