Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 18:36 @Sex
γεια σας παιδια.ειναι το πρωτο μου post εδω αλλα σας διαβαζω αρκετο καιρο.εχω ενα προβληματακι κγω κ θαθελα να το συζητησω μαζι σας.ειμαι 19 χρονων.τον περασμενο ιουλιο αναγκαστηκα να κανω ενχειρηση περιτομης.ολα καλα,τωρα ειμαι ενταξει,απλα πλεον νιωθω πως εχω θεμα με την στυση μου!δεν μου σηκωνεται τοσο ευκολα(αν κ νιωθω πως εχω ορεξεις,δεν σηκωνεται!).εχω την εντυπωση πως ειναι ψυχολογικο,χωρις ναμαι απολυτα σιγουρος ομως γιαυτο σας γραφω για να ακουσω την αποψη σας :)
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα μετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 00:12 @Sex
χαχα σωστος Πήγαινε στο θέμα: Γίνεται;;;
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 00:09 @Sex
μην νιωθεις ζωο,ολοι θα καναμε στη θεση σου ;) απλως μην εθιστεις κ θες μετα να το κανεις συνεχεια,τοτε θα γινεις ζωο :P
Πήγαινε στο θέμα: Παρτούζα
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 00:05 @Sex
μια χαρα εισαι ρε φιλε,αραξε....οπως ειπε κ ο φιλος απο πανω,οι κοπελες νιωθουν μονο τα πρωτα 6 εκατοστα,σκεψουν οτι μπορεις να την κανεις να ολοκληρωσει με το δαχτυλο σου.....ασε που μεχρι τα 17-18 θα μεγαλωσει κ αλλο ;)
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 22:29 @Sex
εγω εχυσα πρωτη φορα στα 13,ενας φιλος ομως τον επαιξε πρωτη φορα εκτη δημοτικου αλλα δεν εβγαλε κ τιποτα,μονο μια σταγονα.καπου στα 12-13 μπορεις να χυσεις κανονικα.
Πήγαινε στο θέμα: Από πόσο ?
Μήνυμα στις 7/7/2009 στις 15:39 @Διάφορα
φιλε bluejak μηπως το προβλημα δεν ειναι η αυπνια σου αλλα τα προβληματα που σκεφτεσαι; κγω οταν παω να κοιμηθω κ σκεφτομαι κατι πολυ εντονα δεν με παιρνει ο υπνος.... Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ύπνου,
Μήνυμα στις 5/7/2009 στις 15:02 @Sex
βασικα ειναι θεμα γουστου....εχω την εντυπωση οτι ο δικος σου δεν ηξερε αν θα σου αρεσε αν τελειωνε πανω σου ενω ο αλλος επειδη ηταν πιο εμπειρος ξερει πως το γουσταρουν οι περισσοτερες....ειναι απλα θεμα γουστου κ εμπειριας ;) αν σαρεσει να τελειωνουν πανω σου πες το στον δικο σου κ δεν νομιζω ναχει αντιρρηση (κ μενα προσωπικα ετσι μαρεσει!)
Πήγαινε στο θέμα: Ημασταν αμαθοι.. τωρα κτ παει στραβα!
Μήνυμα στις 5/7/2009 στις 03:37 @Sex
scorps_07 αμα θες γραψε λιγο για την εμπειρια σου απτην ενχειρηση,αν ποναγε ξερω γω,αν ηταν ακριβη κ οτι αλλο θες γιατι κγω εχω φιμωση κ αποτι φαινεται παω για ενχειρηση κ απλα θαθελα να ξερω τι παιζει....σευχαριστω προκαταβολικα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως καταλαβαίνω αν χρειαζομαι περιτομή? |