Μήνυμα στις 8/8/2009 στις 22:47 @Διάφορα
o αντρεας εχει ανοιξει ενα θεμα στο οποιο ρωταει πως να ριξει ενα κοριτσι!!!δηλαδη θα μας λυσει τα προβληματα ενας που δεν ξερει πως να ριξει μια γκομενα????χαχα
Πήγαινε στο θέμα: πειτε μοθ τα προβλήματα σας!!!
Μήνυμα στις 8/8/2009 στις 22:02 @Διάφορα
Αν ειναι να μας βοηθησεις εσυ σωθηκαμε!!!εσυ δεν ξερεις πως να ριξεις μια γκομενα και θα λυσεις τα προβληματα μας????χαχα παιδεια να φτιαξουμε και ενα αγαλμα με τον αντρεα!!χαχαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: πειτε μοθ τα προβλήματα σας!!!
Μήνυμα στις 8/8/2009 στις 18:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:πηγαινε σε καποιον γιατρο !!!Μην ακουσεις αυτα που θα σου πουν εδω!!σιγουρα ειναι καποιο προβλημα!!!Πήγαινε στο θέμα: sovaro provlima
Μήνυμα στις 8/8/2009 στις 04:08 @Sex
φιλε οταν μαθεις γραματα ξαναμιλαμε!!!ουτε 1 λεξη δεν εγραψες σωστα!!!
Πήγαινε στο θέμα: diskoli gkomena
Μήνυμα στις 6/8/2009 στις 00:39 @Sex
ρε flop εσυ εισαι κοριτσι που ξερεις αν ποναει ??
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να μάθω για το sex
Μήνυμα στις 6/8/2009 στις 00:38 @Διάφορα
μην ανυσηχεις υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ποιο τριχωτοι και καποιοι που δεν ειναι!!ουτε και εγω στην ηλικια σου δεν ειχα πολλες τριχες στις μασχαλες!!!στο πεος ειχα αρκετες απο τα 12!!!αλλα μην ανυσηχεις δεν εχεις τιποτα!!!
Πήγαινε στο θέμα: TPIXEΣ ΣTHN αρχή της εφηβείας
Μήνυμα στις 5/8/2009 στις 18:20 @Sex
1)την πρωτη φορα θα πονεσεις λιγο! 2)15-18 3)δεν εισαι μικρος 4)να πας σε πουτανα η να βρεις καποια γκομενα!! 5)ναι 6)σιγουρα δεν φταιει το οτι πηρες μερικα κιλα!!!καλυτερα πηγαινε σε γιατρο Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να μάθω για το sex
Μήνυμα στις 4/8/2009 στις 21:42 @Sex
τι να σου πω κοπελα μου αυτος σιγουρα τα εχει και με αλλη!!!!αφου δεν μπορειτε να συναντηθητε παρατατον εμενα μου φαινεται μαλακια αυτο που κανετε!!και κατι ακομη δεν νομιζω πως τον εχεις ερωτευτει αφου δεν εχετε συναντηθει μονο απο το τηλεφωνο αποκλειεται να τον ερωτευτηκες!!!ποσο χρονων εισαι?
Πήγαινε στο θέμα: kisuh
Μήνυμα στις 4/8/2009 στις 16:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:etsi 8a eisai gia panta!!se merikoyw to peos prin ti stisi einai megalo kai toan einai se stisi den megalonei allo apla sklirenei etsi ginete se emena!!kai se merikous einai polu mikro prin tin stisi alla meta triplasiazetai!!!Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους πριν τη στυση...
Μήνυμα στις 3/8/2009 στις 21:37 @Sex
παντα οταν θα βαζεις δαχτυλο βαλτο μεχρι να νιωσεις κατι σκληρο αυτο το σκληρο ειναι ο υμενας τοτε βγλαε το δαχτυλο μην σπρωξεις και ξαναβαλτο αλλα μεχρι εκει ποθ θα νιωσεις κατι σκληρο!!!
Πήγαινε στο θέμα: πως μπορεί μια παρθένα να βάλει δάχτυλο? |