prwto fili
Μήνυμα #53312 από pinkfairy στις 25 Ιουνίου 2009, 4:35μμ
μέλος από: 25/6/2009 μηνύματα: 7 0 |
geia sas... eimai 16 kai mexri stigmhs den eixa sxeseis... apo ton fevrouario ta eftia3a me ena agori kai ta pame polu kala arxika de kaname tipota meta arxisan oi agkalies kai ftasame kai sto fili alla ayto pote den tou evgaine.argotera mou eipe pws den eixe sxeseis pote opws mou eixe pei palia ki egw bebaia to idio tou eixa pei ela nte omws pou twra aytos epeidh mou 3eka8arise th sxesh tou mou eipe na ton filisw egw gt aytos de 3erei. oute egw omws 3erw k de ginete me tpt na tou to pw. ekana kapoies kai kinhseis kai pleon filiomaste oxi omws glwssofilo gt de 3eroume kai oute diarkeias filia... aytos to perimenrei apo mena ki egw aplws tou exw dwsei ws dikaiologia oti de mou bgainei na to 3ekinhsw egw prwth.... ti mporw na kanw ektos apto na tou pw thn alh8eia 8elw na fili8oume kanonika alla de mporw de 3erw
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53314 από pao 8riskia στις 25 Ιουνίου 2009, 5:49μμ
μέλος από: 13/6/2009 μηνύματα: 32 0 |
8es na se ma8o egw????? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53316 από olympiakaras στις 26 Ιουνίου 2009, 12:29πμ
μέλος από: 17/6/2009 μηνύματα: 12 0 |
ρε κοπελια δεν ειναι τιποτα πραγματικα.και εγω ετσι ημουν την πρωτη φορα!!!δεν ηξερα αλλα σιγα σιγα με τον καιρο εμαθα τα παντα!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53317 από Leviathan στις 26 Ιουνίου 2009, 5:31πμ
μέλος από: 23/3/2009 μηνύματα: 20 0 |
κοιταξε....δεν θέλει καμια ιδιαιτερη πανεπιστημιακή γνώση...αυτά βγαίνουν αυθόρμητα. Ούτε συμβουλές μπορούμε να δώσουμε ούτε τπτ...απλά θα σου βγει...αν εχεις κάθε φορά το άγχος ότι πρέπει να φιληθείτε με γλώσσα δεν θα οδηγηθείτε πουθενα....χαλάρωσε και απολαυσέ το.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53362 από akisole στις 05 Ιουλίου 2009, 12:44πμ
μέλος από: 3/7/2009 μηνύματα: 2 0 |
rixe mia matia sta parakatw....elpizw na bohthhsoun... http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y http://www.youtube.com/watch?v=NfiGrvwiqp8&feature=fvsr |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53430 από XxXGreGXxX στις 14 Ιουλίου 2009, 7:02μμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
κοιτα pinkfairy και εγω πριν κατι μηνες ετσι ημουν ..τα ειχα με ενα κοριτσι το οποιο τα "ηξερε" ολα για τα φιλια..και εγω ωσ δικαιολογια τησ ειχα πει πως δν μ εβγαινε..και τελοσπαντων με φιλισε με γλωσσοφιλο και απλωσ αρχισα και συμετειχα και εγω οσο μπορουσα με την γλωσσα μ... κατα την αποψη μ δν ειναι κατι δισκολο..βγανει απο μονο του..αρχισε το εσυ οπως μπορεσεις και μην ανησυχησεις καθολου για το αποτελεσμα μιας και οι 2 σας δν μπορειτε... πιστευω να σε βοη8εισα και συγγνωμη για την σχεδον μεγαλη ιστορια μ.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53474 από SanTa BarBaRiaN στις 15 Ιουλίου 2009, 5:26πμ
μέλος από: 15/7/2009 μηνύματα: 37 0 |
λοι+πον... εγω τα εφτιαξα πριν 2 χρονια με την πρωτη μου κοπελα...αυτη ειχε κανει κ σεξ κ εγω ακομα τσοντες εβλεπα.... παιζοταν κατι αρκετο καιρο.. αρεσε σε ενα φιλο μου πιο παλια ομως κ κρυβομουν πισω απο αυτο για να μην κανω κατι... φοβομουν μη βγω μαλακας.. τελικα μετα απο 3 μηνες παιχνιδι κ αφου ειχε προσπαθησει αμετρητες φορες κ εγω ταχα γυρναγα για κατι καπου...την βουτηξα κ τη φιλησα... τελικα αυτη δεν ηξερε να φιλαει...... συνεπως αφου δεν ξερει ουτε εκεινοςουτε εσυ..σε καθε περιπτωση λαθους ριξ τα σε εκεινον με γκυκο τροπο κ ολα καλα...θα μαθετε ετσι... μονη συμβουλη...να μην κανετε θορυβο κ να μη βρισκουν τα δοντια!!!! |
προφίλάλλα... |